Rade Krunić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Rade Krunić
Ma ozbiljnije je da je u cz vec u Arabiji, mada realno i nismo nesto od njeg mnogo vidjeli u reprezentaciji
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Vrijeme je zahvalit mu se. Svakako nije pruzio dobre partije ne sjeca se ni on.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
'ta ce nam Rade Krunic, imamo Ifeta Djakovca !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Nakon Trnokopa najgori fudbaler kojeg sam gledao u repci.
Fakat ne kontam sto se svakom drugom forumasu dize cuna na hejtanje radeta
naprijed rejal
Za bolji klub i ligu i onako nisi. To ti je domet. U Milanu si igrao nekom ludom srecom.
Daj Bože da se sam oprostis od repke, jer ce te ovi nasi jazavci pozivati nonstop. A doprinos ti je kao i moj. Nikakav.
Daj Bože da se sam oprostis od repke, jer ce te ovi nasi jazavci pozivati nonstop. A doprinos ti je kao i moj. Nikakav.
gost na vahinom dokumentarcu! znaci vjerovatno ide u zvezdu! iz turske ne bi mogao putovati tako lahko..
- MocMahale444
Ovaj je prnO u fenjer, treba ga kulturno nogirati iz repke.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sve je receno. Nece faliti.
Zavrsio je on, puno se ocekivalo od njega, a ucinak osim u onih par utakmica...
Ja godinama govorim da nikakve koristi od njega ...
Samo Pioli I Hurem nesto vide u njemu ( al Huremu je svaki Bosnjo world class igrac )

Samo Pioli I Hurem nesto vide u njemu ( al Huremu je svaki Bosnjo world class igrac )

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Od tih par se samo sjecam protiv Islanda, kad smo dobili 3-0. Fakat beznacajan igrac za reprezentaciju u proteklom periodu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ali generalno lik je i cudan tip igraca, ti njega kad gledas, pa ne znas gdje bi ga stavio u veznom redu...radio u Milanu sta mu je trener govorio striktno i to je to, kad nema takvog trenera na klupi da ima bas specifican zadatak za njega, ne vidi se lik na terenu.
Pa nek mu nadju zadatke i nek ih odradi. Olako ga odbacujemo a karijerom je najbolji vezni igrac a nije ni prestar.denimb je napisao/la: ↑03 sep 2024, 22:16Ali generalno lik je i cudan tip igraca, ti njega kad gledas, pa ne znas gdje bi ga stavio u veznom redu...radio u Milanu sta mu je trener govorio striktno i to je to, kad nema takvog trenera na klupi da ima bas specifican zadatak za njega, ne vidi se lik na terenu.
Nije on necemu da se razumijemo ali nas vezni red je jos gori.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ali mi možemo srat', to je za nepovjerovati. Rade niti je najbolji a nije ni najgori igrač koji je igrao za repku.
Valjda skontamo da ne možemo tek tako odbacivati igrače, pa nismo Brazil yebote.
Valjda skontamo da ne možemo tek tako odbacivati igrače, pa nismo Brazil yebote.
3 2 sa Finskom u ligi nacija asistencija Dzeki petom za 3. Gol.
2 1 protiv Armenije mislim cak da je prvi put tu bio starter za repku zabio gol i odlicna tekma. Sa Sjevernom Irskom baraz 1 1 zabio gol i bio 1 od najboljih na terenu. Protiv Francuza kuci 0 1 odlicna tekma, bio cist penal na njemu koji prepotentni Orsato nije svirao.. To su neke od utakmica kojih se prvo sjetim. Nije on slucajno zavrsio u Milanu i osvojio titulu s njima, igrao polufinale lige prvaka i mnogo evropskih utakmica. Barbarez je rekao da od njeg strasno puno ocekuju u sredini, valjda ce mu pronac i pravu ulogu i da konacno vidimo sve ono sto je pruzao u Milanu
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Ja prvi ne osporavam njega kao igraca ni za repku ni kroz karijeru, ali je realnost da na zadnjim okupljanjima nije vise igrac koji moze ponuditi puno. Nije se bas naigrao u Feneru i sad u Zvezdi mislim da i ono sto je imao ce proci tako da bolje dati sansu mladjima perspektivnijima. Na kraju krajeva cilj reprezentacije je stvoriti konkurentnu ekipu kroz 4 godine. Tako da zahvalit se Radetu i baciti nove djece u vatru.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Ako u vatru bacamo 3 igraca sa veoma malo nastupa i sa upitnim karijerama i kvalitetom onda se bojim da se vjerovatno nemamo cemu nadati, jedino nekim slucajem da svi procepe u istoj utakmiciMilanMladenovic je napisao/la: ↑03 sep 2024, 23:22Ja prvi ne osporavam njega kao igraca ni za repku ni kroz karijeru, ali je realnost da na zadnjim okupljanjima nije vise igrac koji moze ponuditi puno. Nije se bas naigrao u Feneru i sad u Zvezdi mislim da i ono sto je imao ce proci tako da bolje dati sansu mladjima perspektivnijima. Na kraju krajeva cilj reprezentacije je stvoriti konkurentnu ekipu kroz 4 godine. Tako da zahvalit se Radetu i baciti nove djece u vatru.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 10 gostiju.