Napokon sam i ja nesto jucer ugrabio..Danas idem po jos

Rokam na Wolfsburg,Osasunu,Nadala i Espanyol 3+..Nisam jos razradio,ali ova 4 idu u neke kombinacije .Sretno ko isprati bilo sta od ovoga

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ma pusti ti Bega ala Monkya ,isprati ove moje paroveVolimLiverpool je napisao/la:Od @Begonje koji je banovan na ovom forumu,dobio sam ovo:
Ne znam kako ste svi propustili Karlovića po 1.70. Kod Acasusa je već dugo raspad sistema, a ovo je i najbrža zemlja. Ivo je i osvojio ovaj turnir.
Još je dodao da se ima igrati samo u Premieru.Rekao je da 100% prolazi ovdje kec na Karlovića.
Pado odmah na prvom paru, jbm im sve...hare_king je napisao/la:Jao mrtve Parme, dabogda ispaliii![]()
Nikad vise ove talijane necu igrat, jbm li im mamicu mafijaskumirza_9 je napisao/la:Pado odmah na prvom paru, jbm im sve...hare_king je napisao/la:Jao mrtve Parme, dabogda ispaliii![]()
Ovaj baloteli je kretencina obicna sohasta camuga pojma on nema samo ce napraviti crveni ili penalFlash_28 je napisao/la:Pa stvarno je ovaj Mancini kreten jedan glupi opet ubacio onu camugu sto zajebaje sviju e dabogda ovaj CITY zijanio danas![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.