Znacajnije je da 2006 ima 18.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa zavisi sta radis u tom velikom hotelu. Ali bit ovdje automehanicar uspjesan, ne znas sta imas.MilanMladenovic je napisao/la: ↑03 sep 2024, 14:38Jel bolje bit automehanicar ovdje ili radit u velikom hotelu gore?numanumaye22 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 14:31Podize i mentalitet, cak i ko ima para, tesko da ce kupit noviju Skodu, vec ce uzet Audija iz 2018 sa 150k na satu za iste pare.Shategabri je napisao/la: ↑03 sep 2024, 14:19@numanumaye22, kad već ne generalizujemo, evo kod mene 3 godine staro sa 50k na satu
Vjerujem da taj prosjek podižu Kalinovici, Vareši i slična mjesta.
Kažem opet, nije takva slika u većim gradovima.![]()
Ko je automehanicar dole, nema zime jednostavno za njega, jako perspektivan zanat i posao buducnosti, pogotovo dole.
Nećemo ih u grob ponijet jelde?19vendetta87 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 14:39Plaho zboris ahbabu dobriMarsal je napisao/la: ↑02 sep 2024, 22:58Moj najbolji jaran je sad kupio Audija od 28 milja, meni iskreno smiješno jer godišnje prelazi u rangu od 5000 do max 10.000 kilometara i tih 10 je ono maks nategnuto. Meni iskreno smiješno dat tolike pare ali opet nek išćejfi dok je mlad, nek nađe sebi ženu, ako mu je želja nek ispuni sebi ha ja. Zašto uostalom toliko i radi?
Ja sam u početku bio kao hajvan, đe će tolike pare dat i ne vozi toliko, a onda skontam da i mene šejtan tjera da zamjenim solidno auto za neko malo ****![]()
Ponese dunjaluk insana![]()
Arteon je najudobnije vozilo ikada. O vanjskom izgledu nema smisla ni pričati jer mu ni tu niko pera odbiti ne može.VensanKasel je napisao/la: ↑03 sep 2024, 13:28Ne znam šta je spektakularno Passatu na steroidima ?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 13:20Meni je Arteon najljepši VW ikad napravljen (vanjski izgled), nisam se vozio u novom Superbu pa ne mogu ništa reći za to, ali vjerujem da bi dosta raje (pogotovo mlađe) prije izabralo Arteona čisto zbog tog vanjskog izgleda.VensanKasel je napisao/la: ↑03 sep 2024, 12:16Škoda jede i yebe trenutno svaki Volkswagen , pogotovo novi Superb Arteona . Ugasio je Passata svakako , sad će i Arteona .![]()
Vidi betona![]()
Toyota Yaris cross.NoDi80 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 15:29Koje je to autokraljttbvb je napisao/la: ↑03 sep 2024, 15:26Shategabri je napisao/la: ↑03 sep 2024, 14:19@numanumaye22, kad već ne generalizujemo, evo kod mene 3 godine staro sa 50k na satu
Može li ova kilometraža proci![]()
Sad ima malo vise predjenih kilometara, dok je došao iz salona do kuće...
Ova Toyota ima garanciju 10 godina ili 200 000 predjenih kilometara.
Hvala
Nek bude hairlikraljttbvb je napisao/la: ↑03 sep 2024, 15:26Shategabri je napisao/la: ↑03 sep 2024, 14:19@numanumaye22, kad već ne generalizujemo, evo kod mene 3 godine staro sa 50k na satu
Zna li se cime se gospodin bavi sada? Vidio sam svasta. Od peraca guzova, mcdonaldsa do sobarice u hotelu.Jabroni je napisao/la: ↑03 sep 2024, 08:40Po ovome što piše možeš vidjeti da mu je život u Bosni bio goli ku.rac, pa i ne čudi ovaj stav jer je pi.čku, puter i putovanje prvi put vidio u Njemačkoj.
Samo ne znam što svoj očajan život generalizuje na ostatak BiH. Valjda da mu bude lakše jer je protracio 20+ godina života pa mu lakše onda mislit da su i svi drugi.
Ma radi na recepciji u jednom manjem hotelu. Samo nocne smjene przi jer Svabo nije lud tad da radi. Ovaj magarac po citav dan na forumu i to ga zadovoljava. Da napomenemo da je nerijetko i cistac wc-ova - nebenjob.Mogli je napisao/la: ↑03 sep 2024, 18:58Zna li se cime se gospodin bavi sada? Vidio sam svasta. Od peraca guzova, mcdonaldsa do sobarice u hotelu.Jabroni je napisao/la: ↑03 sep 2024, 08:40Po ovome što piše možeš vidjeti da mu je život u Bosni bio goli ku.rac, pa i ne čudi ovaj stav jer je pi.čku, puter i putovanje prvi put vidio u Njemačkoj.
Samo ne znam što svoj očajan život generalizuje na ostatak BiH. Valjda da mu bude lakše jer je protracio 20+ godina života pa mu lakše onda mislit da su i svi drugi.
Mislio sam da mu je nebenjob zabavljenje djece u obliku vilenjaka.Celestial je napisao/la: ↑03 sep 2024, 19:05Ma radi na recepciji u jednom manjem hotelu. Samo nocne smjene przi jer Svabo nije lud tad da radi. Ovaj magarac po citav dan na forumu i to ga zadovoljava. Da napomenemo da je nerijetko i cistac wc-ova - nebenjob.Mogli je napisao/la: ↑03 sep 2024, 18:58Zna li se cime se gospodin bavi sada? Vidio sam svasta. Od peraca guzova, mcdonaldsa do sobarice u hotelu.Jabroni je napisao/la: ↑03 sep 2024, 08:40
Po ovome što piše možeš vidjeti da mu je život u Bosni bio goli ku.rac, pa i ne čudi ovaj stav jer je pi.čku, puter i putovanje prvi put vidio u Njemačkoj.
Samo ne znam što svoj očajan život generalizuje na ostatak BiH. Valjda da mu bude lakše jer je protracio 20+ godina života pa mu lakše onda mislit da su i svi drugi.![]()
Jesu li ga to nogirali iz onog velikog hotela, pa sad radi u tom malom?
Dobro auto nek te sluzi dobro i da bolje zamjeniskraljttbvb je napisao/la: ↑03 sep 2024, 15:49Toyota Yaris cross.NoDi80 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 15:29Koje je to autokraljttbvb je napisao/la: ↑03 sep 2024, 15:26
Ova Toyota ima garanciju 10 godina ili 200 000 predjenih kilometara.
Hvala![]()
Tako je. Ovaj prvi laže kao pas, nema ništa od života, niti je šta vidio.
Velija: otvorit cemo firmu, dat cemo joj ime po tebi - Velija Trade Company
Ovo babo kupio, ja samo slikao kad smo išli po njega, da pokažem numanu i sličnima sta kupuju penzioneri u Bejha sa 6-7 stoja penzije
Jedno pranje guzice donese 5 milja eura na ruke moj brudanumanumaye22 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 19:24Prvo sam bio u mcdonaldsu, pa onda po vama baustela i petac guzova a sad u hotelu, zanimljivo![]()
Ali svi ti gore poslovi, cak i u meku zaradis za jedan mjesec skoro pa godisnju Bejha peMziju
@blejzeru bolji mi je zivot bio u Bejha nego tebi u Zagrebu i Beogradu, tuzno je ali tako ybg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.