Rade Krunić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Rade Krunić
Skontao sam sinoc odmah, komentarisali smo na temi potencijalni reprezetativci
Nego Krunic propo ko zeton cuj Crvena Zvezda ono jeste liga prvaka i to, ali sta poslije
Srpska liga ce uticati na pad kvalitete i zasicenje
Mogla bi uskoro i repka bez njeg
Nego Krunic propo ko zeton cuj Crvena Zvezda ono jeste liga prvaka i to, ali sta poslije
Srpska liga ce uticati na pad kvalitete i zasicenje
Mogla bi uskoro i repka bez njeg
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
On je ulozio oko 4miliona eura u nekakvo naselje u Srbiji gdje je otkupio stara imanja i pravi zgrade sad tako da me ne cudi da je zasitio se fudbala jos koju sezonu odradit u Srbiji na ime stare slave i to je to
Svoj na svome...

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Mediji u Srbiji pišu da prelazi u Zvezdu.
Zivjeti u BG je san svakog djeteta iz Foce.
Poslije Cimirota najveca prevara koja je igrala u dresu repke, vecu i znacajniju ulogu je imao Elvis Saric od ovog.
Polako ga otpisivati.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
U redu vam da se zovu Mujakic, Đakovac, Sanicanin i ostale prevare iz duplo slabijih klubova od Zvezde a problem da se Rade zove. Isto vam ok da se zovu igraci Rijeke i Dinama a opet nije igrac Zvezde. Stvarno niste normalni, pred Krunicem je jos barem 3-4 godine ozbiljnog fudbala, a to sto ce igrati u Zvezdi apsolutno nema nikakve veze jer je Zvezda najjaci klub u regionu daleko
- Goalgetter
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne radi se uopste o klubu gdje igra nego o njemu samom. On je propao kao fudbaler, nece ni u ovoj Zvezdi biti igrac za prvih 11, kad vide s kakvim igracem imaju posla. Ovo sto je pruzio u Fenerbahcu je grozno u zadnjih pola godine. Protiv Ukrajine je na karaketer i volju (svaka mu cast) odigrao dobru partiju u barazu, ali igracki on vise nije kalibar za nesto ozbiljno.fanatik19 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 13:06U redu vam da se zovu Mujakic, Đakovac, Sanicanin i ostale prevare iz duplo slabijih klubova od Zvezde a problem da se Rade zove. Isto vam ok da se zovu igraci Rijeke i Dinama a opet nije igrac Zvezde. Stvarno niste normalni, pred Krunicem je jos barem 3-4 godine ozbiljnog fudbala, a to sto ce igrati u Zvezdi apsolutno nema nikakve veze jer je Zvezda najjaci klub u regionu daleko
Apsolutno netacno, covjek je u vise navrata javno rekao da zeli doci u Zvezdu kada bude sposoban nesto dati klubu a ne sa 37 godina kad bude mrtav. On je trenutno u najboljim godinama i uz maksimalno zalaganje bice 1 od bitnijih igraca zvezde. Svi ga kritikujemo za reprezentaciju jer cesto ili izmislja povrede ili zaista bude povrijedjen pa ne dodje na okupljanje. Ali sjetite se samo sta se i njemu radilo kod Prosineckog, igraju Elvis Saric iz Juzne Koreje i Cimirot iz liegea a on igra Serie A sa Empolijem glavni igrac ekipe i zakovan na klupu. Sto se tice njegovih utakmica nadam se da ste shvatili dosad da on ne moze bit prevaga na terenu iako je i to bio par puta(Island, Finska kuci liga nacija) nego odlicna karika u prepoznatljivom sistemu igre kojeg mi nemamo i onda ti tu Bog ne moze pomoc a ne Krunic. U milanu je ovih par godina imao jasnu ulogu i zbog toga se i zadrzao par godina na najvecem evropskom nivou. Mi ako napravimo neki prepoznatljiv stil igre, on nam moze jos neko vrijeme bit od dobre koristi kako zbog iskustva tako i zbog nekih igrackih karakteristika koje nema niko drugiGoalgetter je napisao/la: ↑03 sep 2024, 13:08Ne radi se uopste o klubu gdje igra nego o njemu samom. On je propao kao fudbaler, nece ni u ovoj Zvezdi biti igrac za prvih 11, kad vide s kakvim igracem imaju posla.fanatik19 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 13:06U redu vam da se zovu Mujakic, Đakovac, Sanicanin i ostale prevare iz duplo slabijih klubova od Zvezde a problem da se Rade zove. Isto vam ok da se zovu igraci Rijeke i Dinama a opet nije igrac Zvezde. Stvarno niste normalni, pred Krunicem je jos barem 3-4 godine ozbiljnog fudbala, a to sto ce igrati u Zvezdi apsolutno nema nikakve veze jer je Zvezda najjaci klub u regionu daleko
Potpisao je! 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Prvo, nisu sigurno najjaci pored Dinama. Drugo, nema to apsolutno veze sa Zvezdom, nego sa cijelom ligom opcenito gdje oni vode glavnu rijec. Da su najlosiji, ligu moraju uzeti. A sto se tice Krunica, momak u igri reprezentacije ima uticaja koliko i mi sa foruma. Apsolutno nicemu ne pridonosi, dzaba sto je igrao u Milanu.fanatik19 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 13:06U redu vam da se zovu Mujakic, Đakovac, Sanicanin i ostale prevare iz duplo slabijih klubova od Zvezde a problem da se Rade zove. Isto vam ok da se zovu igraci Rijeke i Dinama a opet nije igrac Zvezde. Stvarno niste normalni, pred Krunicem je jos barem 3-4 godine ozbiljnog fudbala, a to sto ce igrati u Zvezdi apsolutno nema nikakve veze jer je Zvezda najjaci klub u regionu daleko
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Cesto sportisti sa velikim srcima ulazu u drzavu i narod kojeg voli. Vidimo na primjeru Dzeke i Dubrovnika.
Ponavljam, nemamo sistem igre gdje mozes ocekivat nesto od njega kao i svih nasih veznih igraca koji u klubovima igraju jedno a u reprezentaciji drugo. I opet je u ovakvom rasulu odigrao neke odlicne utakmice za reprezentaciju ali znam da vam kao i meni samom najvise smeta njegovo propustanje okupljanja pa mu ucinak dodatno zanemarujete radi toga. Vi ste i Pjanica napravili neznalicom, sta reci na to? Covjeka koji je 5 puta bolji igrac od Krunica. Zvezda mora bit prvak a Dinamo ne mora, jel to hoces da mi kazes? Druga stvar nikakvu referencu nemamo da kazemo da je Zvezda jaca ili Dinamo, jaka su oba kluba a ja cisto radi budzeta i Beograda dajem malu prednost Zvezdi al ne mora nista znacit, pogresno sam se izjasnio.DamirT je napisao/la: ↑03 sep 2024, 13:24Prvo, nisu sigurno najjaci pored Dinama. Drugo, nema to apsolutno veze sa Zvezdom, nego sa cijelom ligom opcenito gdje oni vode glavnu rijec. Da su najlosiji, ligu moraju uzeti. A sto se tice Krunica, momak u igri reprezentacije ima uticaja koliko i mi sa foruma. Apsolutno nicemu ne pridonosi, dzaba sto je igrao u Milanu.fanatik19 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 13:06U redu vam da se zovu Mujakic, Đakovac, Sanicanin i ostale prevare iz duplo slabijih klubova od Zvezde a problem da se Rade zove. Isto vam ok da se zovu igraci Rijeke i Dinama a opet nije igrac Zvezde. Stvarno niste normalni, pred Krunicem je jos barem 3-4 godine ozbiljnog fudbala, a to sto ce igrati u Zvezdi apsolutno nema nikakve veze jer je Zvezda najjaci klub u regionu daleko
Slažem se sa upisima, sa zalaganjem iz zadnje 2-3 godine on bi i u Zvezdi vrlo brzo mogao završiti na kraju klupe negdje.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Next stop Borac Banja Luka.
Debeli trut. Kako je igrao u reprezentaciji i igrao je samo zbog reputacije timova, a ne jer dobro igra.
Debeli trut. Kako je igrao u reprezentaciji i igrao je samo zbog reputacije timova, a ne jer dobro igra.
E nosi se u qurac Rade
zahvaliti se covjeku za nikakav doprinos u reprezentaciji i javno reci dok je u zvezdi nece zaigrat za drzavni grb,cao vozdra.
Tako i ostali koji mogu slusati kako se uzvikuju razni pempas generali i velicanje nacinalizma i uz to ponistavanje tvoje drzave i opet igrati za taj klub i slaviti sa tim istim ljudima
vjerujem da necemo imati nista losije rezultate
Tako i ostali koji mogu slusati kako se uzvikuju razni pempas generali i velicanje nacinalizma i uz to ponistavanje tvoje drzave i opet igrati za taj klub i slaviti sa tim istim ljudima
vjerujem da necemo imati nista losije rezultate
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin, perun i 58 gostiju.