Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

nick
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la nick » 09 jun 2009, 15:28

a cuj ronadinjo je veliki pa na klupi...niko mu ne garantuje da ce se uklopit u italiji se igra defanzivni fudbal nema tu golova i zabijanja(po mom misljenju) najneatraktivnija liga
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

TokiVoki

Post Postao/la TokiVoki » 09 jun 2009, 15:32

lenovo je napisao/la:Dzeko pasa idi u klub za koji navijas od malih nogu uzmi pare a i da Zeljo cvakne sta i svi sretni!
Kakav ba zeljo, pa ne moze zeljo uzimati pare od svakog dzekinog transfera :roll:

I sto pehiras momku, tek mu je pocela karijera, a ti odma pare-pare. Ima ih on i sada dovoljno da ne brine do kraja zivota.

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 09 jun 2009, 15:37

Ima i toga definitivno sto ti kazes i u pravu si samo zubati je onako sminka igrac poteza a Dzeko je radilica na terenu i pored toga sto zabija.Iskreno Dzeko bi volio u Milan a meni bi bilo drago i zbog njega i zbog Zelje jer ce i Zeljo fino hajrovati samo nek ne ostaje u Wol.Zeljo po ugovoru ima 3.5% od njegovog transfera a nogomet se danas igra radi para ako ima previse izliva ljubavi nek se uclani u neko udruzenje za zastitu zivotinja danas je sve bizis i nema puno prilika i nema to puno veze sa pehovima nikakvim puko ludo sujevjerje
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 09 jun 2009, 15:39

redzepagic rekao da dzeko ne pregovara sa milanom
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 09 jun 2009, 15:42

lenovo je napisao/la:Ima i toga definitivno sto ti kazes i u pravu si samo zubati je onako sminka igrac poteza a Dzeko je radilica na terenu i pored toga sto zabija.Iskreno Dzeko bi volio u Milan a meni bi bilo drago i zbog njega i zbog Zelje jer ce i Zeljo fino hajrovati samo nek ne ostaje u Wol.Zeljo po ugovoru ima 3.5% od njegovog transfera a nogomet se danas igra radi para ako ima previse izliva ljubavi nek se uclani u neko udruzenje za zastitu zivotinja danas je sve bizis i nema puno prilika i nema to puno veze sa pehovima nikakvim puko ludo sujevjerje
jesil siguran da ima zeljo nesto od toga?kazem ti bolje bit glavni u selu nego k... u gradu:D u wolfsburgu gradski heroj a u milanu ako se ne pokaze ne gine mu djenova katania bresa i ostali smjesni klubovi:D
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 09 jun 2009, 15:54

ma dzeko ode u milan 100% ma oko toga je proca gotova.a to sto je njgov menadzer reko da ne pregovaraju sa milanom to je on uradio sam da smiri tenzije.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 09 jun 2009, 15:56

šta ba sad ovo 4.5mil nudi Wolf :shock:

BegA_SA
Kontakt:

Post Postao/la BegA_SA » 09 jun 2009, 16:01

Ovo 4,5m jel to greska ili...?? :shock: :shock: :shock:
SARAJEVO=Evropski Jerusalem :P

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 09 jun 2009, 16:01

pa nudi mu po sezoni 4,5 miliona eura samo da ostane. nije ikakva greska
mone je napisao/la:šta ba sad ovo 4.5mil nudi Wolf :shock:
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 09 jun 2009, 16:02

mone je napisao/la:šta ba sad ovo 4.5mil nudi Wolf :shock:
neko je već to objasnio, naime u pitanju je porez, 2,5 dobija na ruke, koliko sam ja skontao.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 09 jun 2009, 16:08

http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_nje_news

Džekin menadžer: Ne pregovaramo s Milanom!

Irfan Redžepagić, sarajevski menadžer Wolfsburgovog napadača Edina Džeke, demantirao je tvrdnju talijanskog Sky Sporta kako je Milan nadomak realizacije Džekinog transfera...

- Džeko je igrač Wolfsburga, te ima s tim klubom važeći ugovor za još dvije godine. Izvještaji koji sugeriraju da Edin pregovara s Milanom nisu točni. Za Džeku su se zanimali klubovi iz Engleske, Španjolske, Njemačke i Italije, ali niti jedan od njih nije na stol stavio konkretnu ponudu – izjavio je Redžepagić za nogometni portal Goal.com, te dodao.

- Trenutno nemamo ponuda, ali to ne znači da Edin neće prijeći u neki drugi klub. No, nemam nikakve informacije o nekakvom dogovoru između Milana i Wolfsburga – kaže menadžer.

ev đzekin menader kaze da nemaju ponuda :?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 jun 2009, 16:12

zenicanin je napisao/la:http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_nje_news

Džekin menadžer: Ne pregovaramo s Milanom!

Irfan Redžepagić, sarajevski menadžer Wolfsburgovog napadača Edina Džeke, demantirao je tvrdnju talijanskog Sky Sporta kako je Milan nadomak realizacije Džekinog transfera...

- Džeko je igrač Wolfsburga, te ima s tim klubom važeći ugovor za još dvije godine. Izvještaji koji sugeriraju da Edin pregovara s Milanom nisu točni. Za Džeku su se zanimali klubovi iz Engleske, Španjolske, Njemačke i Italije, ali niti jedan od njih nije na stol stavio konkretnu ponudu – izjavio je Redžepagić za nogometni portal Goal.com, te dodao.

- Trenutno nemamo ponuda, ali to ne znači da Edin neće prijeći u neki drugi klub. No, nemam nikakve informacije o nekakvom dogovoru između Milana i Wolfsburga – kaže menadžer.

ev đzekin menader kaze da nemaju ponuda :?

Dok je za dnevni avaz druga prica

Pregovori Edina Džeke i Volfsburga o produženju ugovora privremeno su obustavljeni, rekao nam je jučer menadžer našeg napadača Irfan Redžepagić. Razlog tome je posjeta Sarajevu čelnih ljudi Milana Adrijana Galijanija (Galliani) i Arijeda Braide te njihova zainteresiranost za bh. dijamanta.

- Trebao sam u ponedjeljak biti u Volfsburgu na sastanku s čelnim ljudima tog kluba, ali se situacija u potpunosti promijenila nakon što je Milan pokazao ovakav interes za Džeku. Zbog toga je sastanak i otkazan. Sada je sve do dva kluba, da li će se dogovoriti ili ne - kaže Redžepagić.

Prema njegovim informacijama, Milan je već zatražio pregovore s Volfsburgom u vezi s Džekinim transferom.

- Sutra (utorak) je sastanak direktora Volfsburga, na kojem će odlučiti šta će učiniti. Mi čekamo razvoj situacije - dodaje naš sagovornik.

Prema njegovim riječima, pregovori s ostalim zainteresiranim, među kojima su Čelzi, Arsenal, Inter, Lion i Mančester siti, također su na čekanju. Da li to znači da je Milan najoptimalnija opcija?

- Da, Milan je najizglednija opcija - Redžepagićev je odgovor.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 09 jun 2009, 16:16

Bože dragi...

Jok eto izaći će u javnost i reći; sve smo dogovorili i zaraditi suspenziju. Džeko ne smije pregovarati s drugim klubovima bez dozvole Wolsburga halo, fino je čovjek objasnio da je sutra sastanak direktora wolsburga i od sutra će se znati šta, kako.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 09 jun 2009, 16:35

....
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 10 dec 2013, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jun 2009, 17:19

DIJAMANT 1-0
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 09 jun 2009, 19:19

Pobjeda naše repke. Džeko opet dokazao o kakvom se genijalcu radi. Ovaj momak je čudo.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 09 jun 2009, 20:59

Jos ne mogu da vjerujem da imamo takvog majstora...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 09 jun 2009, 21:01

ahmic je napisao/la:Jos ne mogu da vjerujem da imamo takvog majstora...
Zašto, ovoj zemlji nikad nije falilo genijalaca s loptom.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 09 jun 2009, 21:12

VanBasten je napisao/la:
ahmic je napisao/la:Jos ne mogu da vjerujem da imamo takvog majstora...
Zašto, ovoj zemlji nikad nije falilo genijalaca s loptom.
Nije joj falilo genijalaca sa loptom, već joj je falilo genijalaca sa mozgom. Džeko je danas imao dvije upotrebljive lopte i jednu od njih je pretvorio u gol.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 09 jun 2009, 21:14

@el-fighter
:mrgreen:
joj majke mi nepopravljiv si

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, Sheyi i 23 gosta.