Nek nije skup, i ne traži puno pojačanja.muha milanez je napisao/la: ↑01 sep 2024, 10:45Na što li su mislili ljudi iz uprave kad su ga potpisivali![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nek nije skup, i ne traži puno pojačanja.muha milanez je napisao/la: ↑01 sep 2024, 10:45Na što li su mislili ljudi iz uprave kad su ga potpisivali![]()
Ma ne znam koju opciju bi i imali osim već pominjanog Allegria nažalost...muha milanez je napisao/la: ↑01 sep 2024, 10:45Nevjerovatno da se nakon 3 kola traži zamjena Fonseci.
Na što li su mislili ljudi iz uprave kad su ga potpisivali![]()
Ti i tvoja dva forumska havera ste zracili optimizmom, kakva vlada atmosfera na treningu, kako ih Fonseka zateze priteze, kako ih uci odbrani postavljanju itd....a sad se ko pita ko je optimistican....
To je sasvim jednostavna logika, al džaba, pojedincima je i to teško razumjetigalia95 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 17:09To što sam postavio video klipove sa treninga gdje Fonseca radi sa odbranom ne znači da je neko "zračio optimizmom" ili da je bio oduševljen Fonsecom. Logično da će vježbati odbranu kad smo primili 50 golova u prošloj sezoni. Ipak, 2 poena od mogućih 9 na startu sezone ne ulijevaju nikakav optimizam i naravno da će prvi na udaru kritika biti trener, isto kao što smo mu dali podršku kad je tek došao.
1000 x ponavljam nije Fonseka kriv vec onaj sto ga je doveo....posherem ih usput obojicu....galia95 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 17:09To što sam postavio video klipove sa treninga gdje Fonseca radi sa odbranom ne znači da je neko "zračio optimizmom" ili da je bio oduševljen Fonsecom. Logično da će vježbati odbranu kad smo primili 50 golova u prošloj sezoni. Ipak, 2 poena od mogućih 9 na startu sezone ne ulijevaju nikakav optimizam i naravno da će prvi na udaru kritika biti trener, isto kao što smo mu dali podršku kad je tek došao.
Slažem se apsolutno!memaga je napisao/la: ↑01 sep 2024, 19:431000 x ponavljam nije Fonseka kriv vec onaj sto ga je doveo....posherem ih usput obojicu....galia95 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 17:09To što sam postavio video klipove sa treninga gdje Fonseca radi sa odbranom ne znači da je neko "zračio optimizmom" ili da je bio oduševljen Fonsecom. Logično da će vježbati odbranu kad smo primili 50 golova u prošloj sezoni. Ipak, 2 poena od mogućih 9 na startu sezone ne ulijevaju nikakav optimizam i naravno da će prvi na udaru kritika biti trener, isto kao što smo mu dali podršku kad je tek došao.
Hoce li ga Inter dokrajciti, celo je jos pod ugovorom, tako da calmaFonseca will not be dismissed by Milan at least during the upcoming international break, however the three games after the break against Venezia, Liverpool and Inter will be decisive for his future