FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Doveli su, da se nas pitalo bio bi to sigurno netko drugi.
-
- Kontakt:
Jedino cemu se ibretim su ovi pokusaji prodavanja nekakvog ekstra fudbala. Dobro si rekao, ovo sto Bayern igra je amaterski fudbal. Objasnit cu nakon utakmice.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Neuništivi Muller. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Tata igre
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ova ekipa plače za kvalitetnim veznim tj za kreatorom igre
-
- Kontakt:
Kakve amaterske sudije u Njemačkoj. Gdje ćeš ovo svirati kao penal kada se lopta odbila od tijelo, pa tek onda u ruku 

Na kraju božija pravda i promašaj ali fkt lik ga napucao loptom i pogodila ga u ruku jel' ovaj sudija retardiran.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Losa igra, posle 1:0 pokusaj kopije Pepovih trouglova na sredini ali nikako da se lopte izvuce iz tog trougla i stvori visak igraca. Vidjecemo, pobjeda je najvaznija za sada, ali fakta ne sluti na dobro. Ako ima sta pozitivno onda je sto je odbrana ovaj put djelovala stabilno bez nekih krjzi gresaka. Najlosiji: Musiala, Olise, Kane, Tel...najbolji Upamekano, Gnabri, Muller, ostalo onako nekako bez ocjene.
- bavaracmujo
- Kontakt:
Rijetko odvratna utakmica.
Realan treba bit pa se upitat bil iko normalan platio kartu da ovo gleda. Ova igra Baye je nivo bh lige, tri pasa sastavit je naucna fantastika, a mislim i da je ovaj go milera pokazatelj nase taktike koja nepostoji kad miler svojim driblingom rijesava utakmucu, mislim da to puno nas nije vidjelo u zivotu.
Realan treba bit pa se upitat bil iko normalan platio kartu da ovo gleda. Ova igra Baye je nivo bh lige, tri pasa sastavit je naucna fantastika, a mislim i da je ovaj go milera pokazatelj nase taktike koja nepostoji kad miler svojim driblingom rijesava utakmucu, mislim da to puno nas nije vidjelo u zivotu.
Uhvatio zadnjih pola sata, tako da ne mogu previše palamuditi.
Skromna igra, bez nekog presinga i horuka, kao da se s ciljem išlo da nula stoji na kraju i kako tako upišu 3 boda.
Sviđa mi se apsolutna rotacija, svi trebaju dobiti priliku i uzimati svoje minute.
Da skratim, da mi se večera ne ohladi
Kada umre ( Uli) I ostavi tijelo, sašijte mu lopovsko odijelo.
U Thomasu imamo čovjeka kojeg dugo tražimo. Kakav Scholl, Effe, Lothar, Brazzo ili Oli....
Müller će nositi ovaj Bayern barem još 24 godine, koliko je do sada proveo u klubu.
Aferim majstore, legendo i nadolazeća prva fotelja ovog kluba

Skromna igra, bez nekog presinga i horuka, kao da se s ciljem išlo da nula stoji na kraju i kako tako upišu 3 boda.
Sviđa mi se apsolutna rotacija, svi trebaju dobiti priliku i uzimati svoje minute.
Da skratim, da mi se večera ne ohladi

Kada umre ( Uli) I ostavi tijelo, sašijte mu lopovsko odijelo.
U Thomasu imamo čovjeka kojeg dugo tražimo. Kakav Scholl, Effe, Lothar, Brazzo ili Oli....
Müller će nositi ovaj Bayern barem još 24 godine, koliko je do sada proveo u klubu.
Aferim majstore, legendo i nadolazeća prva fotelja ovog kluba

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Muller budući trener, pa sportski direktor i na kraju CEO.
Budu se usrećili s njim u toj ulozi samo tako.
Meni je danas Rafa bio najbolji, ostali muka. Od kraja sezone i čvste obrane koja nije sklona kiksevima i školovane veze koja se trudi i tako su se mogli potući sa svima do obrane sklone kiksevima i mekane veze. Gl with that.
Meni je danas Rafa bio najbolji, ostali muka. Od kraja sezone i čvste obrane koja nije sklona kiksevima i školovane veze koja se trudi i tako su se mogli potući sa svima do obrane sklone kiksevima i mekane veze. Gl with that.
Zadnja izmjena: Bayo, dana/u 01 sep 2024, 19:59, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Ova pobjeda samo zamazuje oči. Odvratna igra, negledljiva. Kao što je neko već spomenuo, imao sam osjećaj da gledam utakmicu Premijer Lige BiH. A šta očekivati od trenera koji se uči, i oni ga doveli da se uči na Bayernu. Samo zbog ovoga će Eberl i Freund kad tad obojica popušiti otkaze. Amaterska igra i postavka, bez ikakvog sistema, sa nekakvim amaterskim divljim polupresingom. Kimmichom na sredini, koji nema šta više tražiti tu. Pavlović s njim. Ne mogu sastaviti 5 pasova i prenijeti loptu na tuđu polovinu. Svaka izgubljena lopta je bila potencijalna opasnost, samo Freiburg nema ama baš nikakve kvalitete da to iskoristi, a nemaju više ni Streicha. I opet su stisli Bayern nekih 15 minuta na početku drugog poluvremena. Naprijed bezidejno, jedva nekako na individualni kvalitet i smiješan penal. Musiali ne odgovara ovaj divlji, tehnički skroman fudbal. Kod Tuchela je nenormalno sazrio kao fudbaler i igrao fantastično, ali ga Kompany jednostavno ne zna koristiti. On nema pojma šta da radi s njim. Pa onda Musiala djeluje izgubljeno, igrači mu se ne otvaraju, on ne zna bi li izlazio na centar ili išao visoko na poziciju 10. Smislene akcije u napadu nije bilo čitavu utakmicu. Krkanski fudbal bez imalo kreacije koji možda prolazi u vukojebinama kao što je Burnley, ali u Bayernu jok. Koliko loš se fudbal igrao je pokazala scena iz neke 88 minute kad prikaza tribine Allianz Arene, a one poluprazne, ljudi već otišli, nisu mogli gledati ovu bljuvotinu od igre. I razumijem ih, smorilo me pravo. Neće ovo na dobro, jer Kompany jednostavno ne zna bolje. Taktički jako skroman trener. Možeš ti galamiti i dizati ekipu, ali samo do neke granice, jer ćeš naposlijetku naići na protivnika na kojem to ne pali.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 01 sep 2024, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
Mulleru bi ova sezona mogla biti labuđi pjev. Svaki dodir s loptom mu je za tetovaže.
Druga utakmica Kompanya, opet minus od mene. Vidjet ćemo hoće li biti išta bolje poslije pauze.
Druga utakmica Kompanya, opet minus od mene. Vidjet ćemo hoće li biti išta bolje poslije pauze.
-
- Kontakt:
Treba spomenuti i da se Muller već drugu utakmicu zaredom ubacuje kao spasilac. Već 2 puta zaredom se čitava taktika zasniva na tome da ubaciš Mullera pa šta Bog da. Do kad će to uspjevati? Upamecano kojeg je Tuchel u drugom dijelu prošle sezone zakucao za klupu je odjednom ponovo u prvih 11 kao glavni defanzivac. Kimmicha se ponovo gura u sredinu iako je igra bila neuporedivo bolja kada je bio na desnom beku, a neki drugi igrači na centru. De Ligt se prodao kao najbolji štoper. Ono što podržavam je Guerreiro na lijevom beku umjesto Daviesa. Ali Bgm užasno ovo za sad izgleda.
Polahko, pocetak je sezone, protivnik bunkeras, milion ovakvih sam odgledo tekmi, kod svakog trenera bajerna.
Svaki novi trener obično donese nešto novo, ovaj je vratio sve na početak prošle sezone, to je problem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.