[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ko kaze da me nema, ne imao mesec dana uspeha na kladioni.Alen Škoro je napisao/la:Nego, sto nam ovo na forumu nema vise Magicnog?![]()
Magicni javi se,javi se,javi se..
Sto se tice titule,glas'o sam za Napoli, nekako mi je vise dosta dominacija 2 kluba iz Milana, sad se iskreno nadam jacoj Romi, Napoli je vec u usponu, pa i Violama i Juventusu.
smatram da je to sve posljedica Leovog prisustva u ekipi, znamo kako se prosle sezone Leo proveo..jer u kojoj ekipi je Leo u derbiju ta ekipa dozivi debakl, prosle sezone kad je bilo 4-0 Leo je zgazen i iz te utakmice nije znao da prenese na vecerasnju, jer ipak trenirao je Milan trebalo bi da ga zna u dusu, mozda zna ali je zakazao,.smatram da nije Milan bio toliko dominantan koliko mu je to Inter dopustio toliko je igrao, narocito nakon crvenog kartona pa ono je sramota, sve znam igrac manje ali nikakve zelje, nista,sjecam se prosle sezone pos vodstvom Mourinha i s igracem manjem su igrali bolje nego veceras kompletni,.sredina terena Milanova apsolutno nadigrala Interovu iako 3 igraca imaju zajedno 90 godina al eto bili su raspolozeni, narocito Seedorf koji je po meni odigrao utakmicu sezone koliko pratim, i sigurno s vecerasnjim zalaganjem je zasluzio ukoliko zeli jos jednu sezonu u Milanu..a sto se tice Intera treba tu kompletan remont sredine terena sem Sneijdera ostali losi,tony-mortale je napisao/la:ne sjećam se koji je ono "stručnjak" rekao da je kod milana nesigurna odbrananek se sam javi
![]()
180 minuta-0 golova učinak intera protiv te nesigurne odbrane
ajj citam tvoje postove duze koji si ti degen i pun samouvjeren da ce pobjedit pa bolan vi smo vas pukli na pocetku a i sad smo to se znalo baamell je napisao/la:sarajlija 89,ti kao moderator nebi smio biti pristrasan u ovoj utakmici ili bar te simpatije zadrzi za sebe,tko ce pobjeditisarajlija89 je napisao/la:Samo sam ti ubacio "nerijeseno" u anketu.![]()
Inace,kako rekoh..imam feeeling da ovo Milan uzima..Uglavnom,velika tekma,koja bi mogla dosta toga rijesiti ili zakomplicirati.
![]()
pa to je jasno,pobjedit ce onaj ko je i naucio pobjedzivati posljednjih mjeseci i onaj ko je u boljoj seriji i boljoj formi,onaj koji ima jacu ekipu INTER nakon ovoga kola preuzima vodecu poziciju na tabeli serie a
![]()
![]()
a na sky sportu fino ljudi povukli liniju kod gola flaminija i kažu regularan gol poništen, ostao maicon u liniji s flaminijem, nije da je to nešto bitno 3 ili 4, ali eto kad su se ljudi već potrudili da to i prenesemSilvio B je napisao/la:
na ovo, snimku se jasno vide neke stvari 1. je na 0:33 do 0:39 cista rukaaa kaooo suzaaaa. 2.od 1:08 do 1:13 tacno se vidi da lopta nije usla a kamoli presla gol linijuu 3.od 1:36 do 1:41 vidi se da je chivu taj koji je potkacio pata .4 . i na 2:38 do 2 :41 vidi se da je ono start isto za crveni nad cassanom od strane zannetija.
cuuj,a znas citati jel,vi nas pukli,pa mi vas pucamo vec 7 god,i pucaju vas male ekipe po evropiAC_Milan4ever je napisao/la:ajj citam tvoje postove duze koji si ti degen i pun samouvjeren da ce pobjedit pa bolan vi smo vas pukli na pocetku a i sad smo to se znalo baamell je napisao/la:sarajlija 89,ti kao moderator nebi smio biti pristrasan u ovoj utakmici ili bar te simpatije zadrzi za sebe,tko ce pobjeditisarajlija89 je napisao/la:Samo sam ti ubacio "nerijeseno" u anketu.![]()
Inace,kako rekoh..imam feeeling da ovo Milan uzima..Uglavnom,velika tekma,koja bi mogla dosta toga rijesiti ili zakomplicirati.
![]()
pa to je jasno,pobjedit ce onaj ko je i naucio pobjedzivati posljednjih mjeseci i onaj ko je u boljoj seriji i boljoj formi,onaj koji ima jacu ekipu INTER nakon ovoga kola preuzima vodecu poziciju na tabeli serie a
![]()
![]()
he,he,he, evo dole imaju i ocjene od utakmicetony-mortale je napisao/la:a na sky sportu fino ljudi povukli liniju kod gola flaminija i kažu regularan gol poništen, ostao maicon u liniji s flaminijem, nije da je to nešto bitno 3 ili 4, ali eto kad su se ljudi već potrudili da to i prenesemSilvio B je napisao/la:
na ovo, snimku se jasno vide neke stvari 1. je na 0:33 do 0:39 cista rukaaa kaooo suzaaaa. 2.od 1:08 do 1:13 tacno se vidi da lopta nije usla a kamoli presla gol linijuu 3.od 1:36 do 1:41 vidi se da je chivu taj koji je potkacio pata .4 . i na 2:38 do 2 :41 vidi se da je ono start isto za crveni nad cassanom od strane zannetija.![]()
Hvala juventino i kad mi nekad ne osvojimo scuddeto bolje onda vi da osvajate ,barem ste prava ekipa a ne neki kvazi timovi kao sto je lopovski printer.SoloJuve26 je napisao/la:Postao/la SoloJuve26 dana 02 apr 2011, 14:28
Ovo milan uzma 3-0... bilo bi sramota za seriu A da inter osvoji
Koda sam znao..
Velike cestitke Milanu . sretno vam i osovojite vi ligu zasluzili ste to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.