Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Piastri je meni dosta pouzdani vozač od Landa ona budala zamalo da se slupa u boksu
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kakva atmosfera 
Ferrari

Ferrari

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Nejsmješnije mi je bilo ono Papaya rules
Kakvi cirkusanti. Ajd da je Piastri u 10-15 bodova zaostatka za Norrisom, ali ovako je idiotski šta McLaren radi.

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma ima Lando šanse za titulu, vidiš da su od Makmsilijana sada brži i Ferari i Mercedesi, neće više Maksmilijan podijuma vjerovatno vidjeti do kraja sezoneBundesliga je napisao/la: ↑01 sep 2024, 16:41Nejsmješnije mi je bilo ono Papaya rulesKakvi cirkusanti. Ajd da je Piastri u 10-15 bodova zaostatka za Norrisom, ali ovako je idiotski šta McLaren radi.
62 boda razlike još 8 utrka
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Bliže Piastri Norrisu nego Norris Maxu
Bravo za Leclerca. McLaren standardno glume budale. Red Bull katastrofa, kako poceli tako i zavrsili.
Magnussen dobio 2 kaznena boda i sad ima ukupno 12, sto znaci da ima zabranu trkanja u Baku
Magnussen dobio 2 kaznena boda i sad ima ukupno 12, sto znaci da ima zabranu trkanja u Baku
-
- Kontakt:
I kakve to veze ima kada se Piastri ne bori sa Norrisom za titulu, već bi se borio sa Verstappenom, ali nema nikakve šanse za to. Norris ima tj. imao je teoretske šanse da su igrali timsku igru i da mu ne izbijaju poene sa glupostima. Pa nek se pokolju sljedeće sezone od starta. Znam sada ćete govoriti da Norris sam sebi izbija poene (u čemu ima istine), ali ako čovjek već ima šansu, zašto mu ne izaći u susret.Jabroni je napisao/la:Bliže Piastri Norrisu nego Norris Maxu
Oni ako hoce individualnu titulu moraju podrediti prednost Norrisu, jer Piastri realno ne moze nikako stici Verstappena. Uz trenutno stanje stvari gdje je u trci Mclaren (jos uvijek) brzi od Mercedesa i Ferrarija (a ova dva su opet ili jednaki ili brzi od RBa), titula realno nije nemoguca stvar
Jeste dosadni bgt ...evo i Zac kaze nema br.1 i tako je kako je ...niko nije Landu kriv sto ne koristi prilike
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ekipa nije smjela dozvoliti da Piastri napadne Norrisa, Piastri je morao da bude tu da maksimalno zaštiti Norrisa ali McLaren ima neka svoja pravila. Da je Lando bio prvi nakon prvog kruga siguran sam da bi on pobijedio ovo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije mi jasno o čemu bi mogli pričati temi o F1 nego o F1 i mogućoj borbi za titulu.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
Znam ja šta Zak kaže, što ne znači da Zak nije glup. Kako je Sainz ostavio ego po strani, pa pomogao Leclercu da pobijedi.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Sajnc je star lik, Pijastri je mladi lav, najmlađi na gridu, ogromna je razlikaBundesliga je napisao/la: ↑01 sep 2024, 16:54Znam ja šta Zak kaže, što ne znači da Zak nije glup. Kako je Sainz ostavio ego po strani, pa pomogao Leclercu da pobijedi.
MANIJACI JUG 1987
Jel ostavio ego one godine kad se Lec borio za titulu ...uzo mu isto ovako masu bodova ...a jbt samo je 2 boda ovde zijanio Lando ..i da ga je pustio Piastri bil bi 2 opet...Bundesliga je napisao/la: ↑01 sep 2024, 16:54Znam ja šta Zak kaže, što ne znači da Zak nije glup. Kako je Sainz ostavio ego po strani, pa pomogao Leclercu da pobijedi.
McLaren je sam trebao reci Piastriju, Lando ima vece sanse za titulu i do kraja ces biti mu kao pomoc, a od sljedece sezone cemo pustiti da se borite i bez timskih naredbi.
Kad je Ferrari se borio protiv Maxa ni oni nisu imali timske naredbe, cak su par puta i zajebali Leclerca sa strategijom
Kad je Ferrari se borio protiv Maxa ni oni nisu imali timske naredbe, cak su par puta i zajebali Leclerca sa strategijom
- AshburtonG
- Kontakt:
Norris nema nista manje sanse nego prije ove utrke. Spustio je prednost za 9 bodova, vise nego sto bi spustio da je dobio utrku a Max bio drugi sto je bila pretpostavka prije ovog vikenda. Osam utrka i 3 sprint utrke mogu bez problema smanjit i mnogo veci zaostatak, cak i da ne bude nekih odustajanja Maxa.Bundesliga je napisao/la: ↑01 sep 2024, 16:49I kakve to veze ima kada se Piastri ne bori sa Norrisom za titulu, već bi se borio sa Verstappenom, ali nema nikakve šanse za to. Norris ima tj. imao je teoretske šanse da su igrali timsku igru i da mu ne izbijaju poene sa glupostima. Pa nek se pokolju sljedeće sezone od starta. Znam sada ćete govoriti da Norris sam sebi izbija poene (u čemu ima istine), ali ako čovjek već ima šansu, zašto mu ne izaći u susret.Jabroni je napisao/la:Bliže Piastri Norrisu nego Norris Maxu
Sljedeca utrka je Baku, gdje Max svakako nikad nije bio dobar. Opet staza koja ce vise odgovarat i McLarenu i Ferrariju zbog ogromnog pravca. Problem Maxa je sto sad ne smije bit ni previse agresivan jer mora kupit svaki poen koji mu se pruzi. Unutar top 6 mu se niko nece sklonit, cak stavise. Borio se protiv McLarena, dok se sad bori protiv jos dvije ekipe. Mislim da ce sad dobro razmislit kako ulazi protiv Lewisa, Russela i ostale skvadre u duele. Ja mislim da Lewis jedva ceka da mu negdje syebe utrku poput Madjarske.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Za osam je smanjioAshburtonG je napisao/la: ↑01 sep 2024, 17:02Norris nema nista manje sanse nego prije ove utrke. Spustio je prednost za 9 bodova, vise nego sto bi spustio da je dobio utrku a Max bio drugi sto je bila pretpostavka prije ovog vikenda. Osam utrka i 3 sprint utrke mogu bez problema smanjit i mnogo veci zaostatak, cak i da ne bude nekih odustajanja Maxa.Bundesliga je napisao/la: ↑01 sep 2024, 16:49I kakve to veze ima kada se Piastri ne bori sa Norrisom za titulu, već bi se borio sa Verstappenom, ali nema nikakve šanse za to. Norris ima tj. imao je teoretske šanse da su igrali timsku igru i da mu ne izbijaju poene sa glupostima. Pa nek se pokolju sljedeće sezone od starta. Znam sada ćete govoriti da Norris sam sebi izbija poene (u čemu ima istine), ali ako čovjek već ima šansu, zašto mu ne izaći u susret.Jabroni je napisao/la:Bliže Piastri Norrisu nego Norris Maxu
Sljedeca utrka je Baku, gdje Max svakako nikad nije bio dobar. Opet staza koja ce vise odgovarat i McLarenu i Ferrariju zbog ogromnog pravca. Problem Maxa je sto sad ne smije bit ni previse agresivan jer mora kupit svaki poen koji mu se pruzi. Unutar top 6 mu se niko nece sklonit, cak stavise. Borio se protiv McLarena, dok se sad bori protiv jos dvije ekipe. Mislim da ce sad dobro razmislit kako ulazi protiv Lewisa, Russela i ostale skvadre u duele. Ja mislim da Lewis jedva ceka da mu negdje syebe utrku poput Madjarske.
MANIJACI JUG 1987
-
- Kontakt:
Kakve to veze ima s bilo čim? Nema to veze sa vozačima već sa timovima, Ferrari Sainzu kaže pomozi Leclercu da pobijedi, a McLaren Piastriju da se trka sa Norrisom. To je razlika. Btw Sainz nije star, čovjek ima 30 godina što je ništa za današnju Formulu 1.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 16:56Sajnc je star lik, Pijastri je mladi lav, najmlađi na gridu, ogromna je razlika
@jelle
Kad se Leclerc borio za titulu? Ono 2022 nije vidilo borbe, Od polovine sezone nisu postojali.
A ovo za McLaren nije problem današnja trka samo, problem je što će oni nastaviti sa istom filozofijom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.