Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Svi krivi samo Lando nije 
A možda je problem i u Norrisu i njegovom startu, gdje uvijek ali uvijek gubi pozicije.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑01 sep 2024, 16:21Vrijeme je da u McLarenu skontaju da se bore za titulu šampiona u konkurenciji vozača i uvedu hijerarhiju.
Piastri je danas bukvalno uzeo Norrisu 9 bodova.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Al stvarno kakvi debili vode Meklaren imaju daleko najbolji bolid i opet nisu u stanju da pobjeđuju u kontinuitetu
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
-
Bundesliga
- Kontakt:
Retardirani McLaren prica utrke. Pustite ih da se trkaju iduce sezone od starta, a ne ovo malo utrka sto je ostalo gdje jedan vozac ima kakve takve sanse za titulu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Svaka cast Ferariju na hrabrosti, ali i na pripremi bolida. I dok su na istim gumama bili, jednak tempo su imali kao Mclaren.
Mclaren, debili. Ovakvo nesto, Red Bull i Mercrdes nikad ne bi dopustili. Nije vise stvar ni bodova, ali ici na noz jedan protiv drugog, u situciji gdje se boris za titulu konstruktora, maximalno debilno. Cak bi i volio da su se sudarili i obojica izletili, mada ne vjerujem da bi i tad nesto naucili.
Mclaren, debili. Ovakvo nesto, Red Bull i Mercrdes nikad ne bi dopustili. Nije vise stvar ni bodova, ali ici na noz jedan protiv drugog, u situciji gdje se boris za titulu konstruktora, maximalno debilno. Cak bi i volio da su se sudarili i obojica izletili, mada ne vjerujem da bi i tad nesto naucili.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 01 sep 2024, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
Jel moguce da je mrtvi Ferrari ovo uspio izvuci 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Odličan Leclerc, brutalna vožnja. Potpuno zaslužena pobjeda.
McLaren još jednom pokazuje da nisu dorasli borbi za titulu. Mislim, jest Lando lošije vozio ali i u tim okolnostima tim treba da tad pomogne vozaču koji se bori za titulu.
McLaren još jednom pokazuje da nisu dorasli borbi za titulu. Mislim, jest Lando lošije vozio ali i u tim okolnostima tim treba da tad pomogne vozaču koji se bori za titulu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
E nek sam docekao da je Ferrari perfektno odradio taktiku.Bez ijedne greske.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Još Čelik i Manchester da pobjede i dan iz snova
- AshburtonG
- Kontakt:
RB i Mercedes nikad nisu imali ovakva dva vozaca tj. ovako malu razliku u kvaliteti, sa izuzetkom Rosberga koji je uz pomoc sezone i snova i tehnickih problema Hamiltona dosao u situaciju da postane WDC. I tada ni u Mercedesu nije bilo timskih naredbi. Favoriziranje Norrisa bi im odnijelo vjerovatno i veceg talenta. Da se razumijemo, i ja sam za timske odredbe u sitaciji kad Piastri kasni 45 bodova, medjutim razumijem i McLaren. Osim toga, oni ih nikad nisu ni imali.
Bravo Lec!
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 01 sep 2024, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko gresaka Landa opet, 3-4?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Nisi li ti prosle sedmice upravo rekao da je Max bio najbolji samo zbog bolida? F1 je puno vise od toga.
RB Maxa trenutno 4 bolid na gridu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Eno i nase zastave ...koji je to sretnik
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sa skorom 2-12 u kvalama i ovakvoj situaciji u šampionatu, McLaren je od Piastrija morao napraviti Bottasa da imaju ikakvu šansu za vozačku titulu. U madjarskoj i ovdje su izgubili 10 bodova
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ovom se nisam nadao iskreno, Pijastri halal ti vjera kolika muda imaš
Noris mora poraditi na ovim startovima, ovo je katastrofa realno, kako se samo izgubi to nije normalno.
Uvijek je lijepo vidjeti kada Ferari pobjedi kao tim koji je veći od Formule 1 i svih ostalih timova zajedno.
RedBulu yebem mater imaju najboljeg vozača ikad i ne znaju bolid setapovati još od kine, što svake sedmice ovdje ponavljam.
Samo neke eksperimente vrše sa postavkama lik normalan bolid nije imao od Kine.
Nije ovdje titula izgubljena za Norisa, pogotovo jer je RedBul sada gori od Ferarija i Mercedesa
Noris mora poraditi na ovim startovima, ovo je katastrofa realno, kako se samo izgubi to nije normalno.
Uvijek je lijepo vidjeti kada Ferari pobjedi kao tim koji je veći od Formule 1 i svih ostalih timova zajedno.
RedBulu yebem mater imaju najboljeg vozača ikad i ne znaju bolid setapovati još od kine, što svake sedmice ovdje ponavljam.
Samo neke eksperimente vrše sa postavkama lik normalan bolid nije imao od Kine.
Nije ovdje titula izgubljena za Norisa, pogotovo jer je RedBul sada gori od Ferarija i Mercedesa
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ovde jos neki kontaju da Lando moze biti prvak
..da ga Piastri slepa svaku utrku taj choker ce se opet ugusiti
Lando najveci gubitnik vikenda, ovako los RB i nadoknada 8 bodova u odnosu na Maxa je nesto sto bi ga na kraju moglo i kostati titule. Ima jos trka do kraja doduse, a i Merc i Ferrari mogu pomrsiti racune svima tako da je sve jos otvoreno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.