ili da prošetam malo do stadiona
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Imal kakvih novosti sutra za skupštinu?
Zadnja izmjena: RollingPaper, dana/u 01 sep 2024, 10:57, ukupno mijenjano 1 put.
-
simonknows
- Kontakt:
Ma samo igrati kao drugo pol. sa Željom, nije ono bilo loše uopšte, pobjeda ne bi bila nezaslužena, pa sam Ćorić kaže da je X najrealniji, a nekako imam utisak da i sam zna ko je bio bliži pobjedi samo što to normalno, neće reći javno. Željo nas je dobio čisto golmana radi. Tek se u 4. kolu vidjelo koliko je nama igrača falilo i koja je razlika odma na startu kad su oni tu, i još dok se uigraju. Ako dodje i ovaj špic, mislim da imamo finu ekipu koja itekako može do opstanka. Maksimović se isto čini sve bolje. Hajmo večeras to sve krunisati i ostvariti prvu pobjedu dole ikad. Možemo!
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
simonknows
- Kontakt:
Ova garnitura ljudi se sutra povlači, tako su odlučili. Najvjerovatnije ćemo imati predsjednika sa novim mandatom.
- RollingPaper
- Kontakt:
Hvala na info.simonknows je napisao/la: ↑01 sep 2024, 11:00Ova garnitura ljudi se sutra povlači, tako su odlučili. Najvjerovatnije ćemo imati predsjednika sa novim mandatom.
Valjda nas veceras krene...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Senad novi predsjedniksimonknows je napisao/la: ↑01 sep 2024, 11:00Ova garnitura ljudi se sutra povlači, tako su odlučili. Najvjerovatnije ćemo imati predsjednika sa novim mandatom.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
A ko odlucuje o novom predsjedniku ?
Edit: Ovdje je bitno ko odlucuje ko ce biti predsjednik, ili ce biti vec vidjeno, Secerko i ekipa postave predsjednika isto tako ga i smjene...
Edit: Ovdje je bitno ko odlucuje ko ce biti predsjednik, ili ce biti vec vidjeno, Secerko i ekipa postave predsjednika isto tako ga i smjene...
-
Sunderland
- Kontakt:
Mene zanima kada je skupstina i gdje, odnosno u koliko sati? Volio bi otici moze i p.p ?
Sloboda je moja nacija
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakvu li je prevaru sad Secerbey smislio.
Nadam se da je ovaj putujuci cirkus svratio do vodopada onog dole Kravice, da se bar malo okupaju kad idu na izlet.
Nadam se da je ovaj putujuci cirkus svratio do vodopada onog dole Kravice, da se bar malo okupaju kad idu na izlet.
Dodje Senad, sklone ga na polusezoni i opet ga dovedu sada 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Bosanac1997
- Kontakt:
Putujuci cirkus
-
simonknows
- Kontakt:
Čuj opet ga dovedu sada, jesi realan ti? Je l vidiš medijski rat i je l znaš uslove Mujkana da se vrati u klub? Ne provaljuj se Allaha ti!
+1Sunderland je napisao/la: ↑01 sep 2024, 11:39Mene zanima kada je skupstina i gdje, odnosno u koliko sati? Volio bi otici moze i p.p ?
FKBilder je napisao/la: ↑01 sep 2024, 12:21+1Sunderland je napisao/la: ↑01 sep 2024, 11:39Mene zanima kada je skupstina i gdje, odnosno u koliko sati? Volio bi otici moze i p.p ?
04.09. 17 h SKPC Mejdan
Nema od tog nista ako ga Acika postavlja i on se vraca u skupstinu da tu vladari zajedno sa drugim ljudima i ceka kad ce ponovo preuzeti klub na godinu dana kao "odbor za hitnost"
Napolje iz kluba u potpunosti, dokazali ste nesposobnost, sad mrs iz kluba, pustite nas da se ugasimo u dugovima ako treba, samo nas vi vise ne spasavajte molim vas
Napolje iz kluba u potpunosti, dokazali ste nesposobnost, sad mrs iz kluba, pustite nas da se ugasimo u dugovima ako treba, samo nas vi vise ne spasavajte molim vas
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Zar nije pomjerena za 4-5?simonknows je napisao/la: ↑01 sep 2024, 11:00Ova garnitura ljudi se sutra povlači, tako su odlučili. Najvjerovatnije ćemo imati predsjednika sa novim mandatom.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
simonknows
- Kontakt:
Ma odluka je donesena, kad će organizovati skupštinu, dva tri dana više manje. Svakako je pauza.Skojevska je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:06Zar nije pomjerena za 4-5?simonknows je napisao/la: ↑01 sep 2024, 11:00Ova garnitura ljudi se sutra povlači, tako su odlučili. Najvjerovatnije ćemo imati predsjednika sa novim mandatom.
Dakle vodja projekta vam je završio plan , uletio je ispred Slobode u savez nema potrebe vise ostajati, hajde nek je sa srećomsimonknows je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:29Ma odluka je donesena, kad će organizovati skupštinu, dva tri dana više manje. Svakako je pauza.Skojevska je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:06Zar nije pomjerena za 4-5?simonknows je napisao/la: ↑01 sep 2024, 11:00Ova garnitura ljudi se sutra povlači, tako su odlučili. Najvjerovatnije ćemo imati predsjednika sa novim mandatom.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Hoce biti kakav link za veceras??
biće BOMBA na predsjednickoj stolicisimonknows je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:29Ma odluka je donesena, kad će organizovati skupštinu, dva tri dana više manje. Svakako je pauza.Skojevska je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:06Zar nije pomjerena za 4-5?simonknows je napisao/la: ↑01 sep 2024, 11:00Ova garnitura ljudi se sutra povlači, tako su odlučili. Najvjerovatnije ćemo imati predsjednika sa novim mandatom.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.