FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
tatamata...zar ti nisu u lukavici brate...
Nisam nisam ne da zenazolaTM je napisao/la:tatamata...zar ti nisu u lukavici brate...

pa sad nas smaras ovdje brate...tatamata2 je napisao/la:Nisam nisam ne da zenazolaTM je napisao/la:tatamata...zar ti nisu u lukavici brate...
Nije utakmica jedino sto mu zena ne da. 

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
- Kontakt:
i sad se vi natovarite covjeku jer je rekao istinu,fakat vam je prica promjenjiva ...od tekme do tekme...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
pa sad jos i ti brate...padobranac1978 je napisao/la:i sad se vi natovarite covjeku jer je rekao istinu,fakat vam je prica promjenjiva ...od tekme do tekme...
-
- Kontakt:
sto sad i ja,pa i ja pratim sta se pise...vrati se koju stranicu do tekme se Slobodom pa reci da nije tako,ali ok necu vise...jesmo li sad kvitzolaTM je napisao/la:pa sad jos i ti brate...padobranac1978 je napisao/la:i sad se vi natovarite covjeku jer je rekao istinu,fakat vam je prica promjenjiva ...od tekme do tekme...

- nookey
- Kontakt:
Pa i vrijeme je promijenjivo, šta sad?padobranac1978 je napisao/la:sto sad i ja,pa i ja pratim sta se pise...vrati se koju stranicu do tekme se Slobodom pa reci da nije tako,ali ok necu vise...jesmo li sad kvitzolaTM je napisao/la:pa sad jos i ti brate...padobranac1978 je napisao/la:i sad se vi natovarite covjeku jer je rekao istinu,fakat vam je prica promjenjiva ...od tekme do tekme...
Odoh sad u Lukavicu navijati protiv Borca, haj sad zdravo

I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Upravo procitah njihovo smaranje na ovom forumu za koji si mi ostavio link, pa ako neko nema pravo da prica o nekoj prevrtljivosti onda su to navijaci borca ovaj jedan ima teoriju da suspenzija saveza ide zbog toga sto Zeljo slavi 90 godina postojanja a borac je prvi pa eto da oni nebi bili prvaci supendovace savez eeeee jest jak ovaj Zeljo uticajan je i kod FIFE preludo majke mi to moze samo bolestan um.padobranac1978 je napisao/la:i sad se vi natovarite covjeku jer je rekao istinu,fakat vam je prica promjenjiva ...od tekme do tekme...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
ma nisam citao sve,upratio dva-tri posta i nije mi se dalo dalje...samo im valja onaj forum da mogu istresti sev iz sebe jer ovdje to bas i ne idepile87 je napisao/la:Upravo procitah njihovo smaranje na ovom forumu za koji si mi ostavio link, pa ako neko nema pravo da prica o nekoj prevrtljivosti onda su to navijaci borca ovaj jedan ima teoriju da suspenzija saveza ide zbog toga sto Zeljo slavi 90 godina postojanja a borac je prvi pa eto da oni nebi bili prvaci supendovace savez eeeee jest jak ovaj Zeljo uticajan je i kod FIFE preludo majke mi to moze samo bolestan um.padobranac1978 je napisao/la:i sad se vi natovarite covjeku jer je rekao istinu,fakat vam je prica promjenjiva ...od tekme do tekme...

- Capt_Billy
- Kontakt:
Sta podrazumjevate pod to promjenivo!!!
Sta vi imate nama suditi
(i lesinari i pitari), pa sta treba kada odigraju ko ****, govoriti sve je super, bice bolje!! Kada odigraju kako BOG zapovijeda, a mogu, imaju kvaliteta i mogucnosti, plus jos najboljeg trenera u Bih, onda ce bti nagradeni i govota prica!!!! Ma dajte sta ste vi bolji od nas!! Nas najvise u drzavi i nas svi respektuju, a tko vas respekjute (2.000 u vrh glave po tekme, dode Zeljo pun stadion, a to nije slucaj sam ovim sampionskim generacijama samo). Digao se Borac iz pepela, svakih 10 god rade pomak, pa nesto serete i dijelite savjete. Dajte!!!!

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
-
- Kontakt:
Capt_Billy je napisao/la:Sta podrazumjevate pod to promjenivo!!!![]()
Sta vi imate nama suditi
![]()
(i lesinari i pitari), pa sta treba kada odigraju ko ****, govoriti sve je super, bice bolje!! Kada odigraju kako BOG zapovijeda, a mogu, imaju kvaliteta i mogucnosti, plus jos najboljeg trenera u Bih, onda ce bti nagradeni i govota prica!!!! Ma dajte sta ste vi bolji od nas!! Nas najvise u drzavi i nas svi respektuju, a tko vas respekjute (2.000 u vrh glave po tekme, dode Zeljo pun stadion, a to nije slucaj sam ovim sampionskim generacijama samo). Digao se Borac iz pepela, svakih 10 god rade pomak, pa nesto serete i dijelite savjete. Dajte!!!!
guziš li sta

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
padobranac1978 je napisao/la:Capt_Billy je napisao/la:Sta podrazumjevate pod to promjenivo!!!![]()
Sta vi imate nama suditi
![]()
guziš li sta

Za zivot cijeli!
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Guzi,guzi,pa promjeni ruku 

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
od ruke pravi pi*ku, a od k*rca budaluNeprilagodjen je napisao/la:Guzi,guzi,pa promjeni ruku

Za zivot cijeli!
Polako ne uzbudjuj se.Capt_Billy je napisao/la:Sta podrazumjevate pod to promjenivo!!!![]()
Sta vi imate nama suditi
![]()

- RK Gradacac
- Kontakt:
Bicemo, zar ti sumnjas u uefu4ever alone? je napisao/la:Ako budemo ikako u mogucnosti.RK Gradacac je napisao/la:Tri nova boda za sigurnu europu

010 ISN'T JUST A CODE
pile87 je napisao/la:Upravo procitah njihovo smaranje na ovom forumu za koji si mi ostavio link, pa ako neko nema pravo da prica o nekoj prevrtljivosti onda su to navijaci borca ovaj jedan ima teoriju da suspenzija saveza ide zbog toga sto Zeljo slavi 90 godina postojanja a borac je prvi pa eto da oni nebi bili prvaci supendovace savez eeeee jest jak ovaj Zeljo uticajan je i kod FIFE preludo majke mi to moze samo bolestan um.padobranac1978 je napisao/la:i sad se vi natovarite covjeku jer je rekao istinu,fakat vam je prica promjenjiva ...od tekme do tekme...
Nek pitaju srbina nesrpskog prezimena Dodu sto je ovako??? Zar se ovo sve ne radi da bi Borac od naredne sezone igrao u Srbiji

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- Popović Lazar
- Kontakt:
DesankaNeprilagodjen je napisao/la:Guzi,guzi,pa promjeni ruku

Hajde lazare,hajde Lazare..
Naravno da ste se ukakili,vi jos niste uzgubili boda kuci u drugom dijelu,a poceli ste cmizdriti,jer je Željeznicar pobjedio u Trebinju..gdje ste bili sigurni da nam je krompir,ali Željo je to,ne predaje se nikad...i uvjek spremni na sve.Znate i sami da imate duplo tezi raspored,i ako danas izgubite,opet ponavljam ako izgubite..5 boba je nista i vi ste svjesni toga...vidjecemo kakve ce vase reakcije biti poslije prvog poraza kuci,ili gubljenjem boda bice vidi doslo proljece,mogli bi zvati duveta da se puhnemotatamata2 je napisao/la:Hahahahaha cuj ukakili,pobjedili jednu u gostima i odmah se opet ide na titulu a nakon poraza od Slobode razjaukali,jaoooo majkoooo gotovo nismo za titule,kazniti Zebu,kazniti Viscu,nemamo napadacaaaa,Lazare sunce ti tvoje,izgubicemo i od sirokog,nista ganjati kup ni drugo mjesto nije loseee...Sjecate se?Esii TM87 je napisao/la:Vidjeti na anamo onom forumu kako su se vec ukakili,a bjeze nam 8 boba...neprocjenjivo![]()
Smijesni ste uzas,al sto sam primjetio buraz da vi zeljovci imate karakteristican mentalitet,da se ne izrazim ruzno da me ne banuju,al ono bas jadan neki mentalitet.Simpatizeri sarajeva su za vas gospoda,majke mi.
DUPLA MAJSTORE

A to sto ti simpatises kone,pa ne znam sta da ti kazem...pokusaj da se spustis jos malo,da fino dohvatis

Kazes mi smijesni,posebnog mentaliteta? Jelde? Bar nismo sovinisti,kao ti i tvoji frendovi na forumu tvom ,gdje nas castite raznim imenima da ne ponavljam sad...i onda ovdje dodjes da pricas,kao ti lafo fin,bojis se bana

1921-2011