FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zolaTM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zolaTM » 03 apr 2011, 13:07

tatamata...zar ti nisu u lukavici brate...

tatamata2
Kontakt:

Post Postao/la tatamata2 » 03 apr 2011, 13:09

zolaTM je napisao/la:tatamata...zar ti nisu u lukavici brate...
Nisam nisam ne da zena :mrgreen:

zolaTM
Kontakt:

Post Postao/la zolaTM » 03 apr 2011, 13:11

tatamata2 je napisao/la:
zolaTM je napisao/la:tatamata...zar ti nisu u lukavici brate...
Nisam nisam ne da zena :mrgreen:
pa sad nas smaras ovdje brate...

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 03 apr 2011, 13:13

Nije utakmica jedino sto mu zena ne da. :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 03 apr 2011, 13:16

i sad se vi natovarite covjeku jer je rekao istinu,fakat vam je prica promjenjiva ...od tekme do tekme...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

zolaTM
Kontakt:

Post Postao/la zolaTM » 03 apr 2011, 13:20

padobranac1978 je napisao/la:i sad se vi natovarite covjeku jer je rekao istinu,fakat vam je prica promjenjiva ...od tekme do tekme...
pa sad jos i ti brate...

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 03 apr 2011, 13:22

zolaTM je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:i sad se vi natovarite covjeku jer je rekao istinu,fakat vam je prica promjenjiva ...od tekme do tekme...
pa sad jos i ti brate...
sto sad i ja,pa i ja pratim sta se pise...vrati se koju stranicu do tekme se Slobodom pa reci da nije tako,ali ok necu vise...jesmo li sad kvit :mrgreen:

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 03 apr 2011, 13:23

padobranac1978 je napisao/la:
zolaTM je napisao/la:
pa sad jos i ti brate...
sto sad i ja,pa i ja pratim sta se pise...vrati se koju stranicu do tekme se Slobodom pa reci da nije tako,ali ok necu vise...jesmo li sad kvit :mrgreen:
Pa i vrijeme je promijenjivo, šta sad?

Odoh sad u Lukavicu navijati protiv Borca, haj sad zdravo ;)
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 apr 2011, 13:24

Upravo procitah njihovo smaranje na ovom forumu za koji si mi ostavio link, pa ako neko nema pravo da prica o nekoj prevrtljivosti onda su to navijaci borca ovaj jedan ima teoriju da suspenzija saveza ide zbog toga sto Zeljo slavi 90 godina postojanja a borac je prvi pa eto da oni nebi bili prvaci supendovace savez eeeee jest jak ovaj Zeljo uticajan je i kod FIFE preludo majke mi to moze samo bolestan um.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 03 apr 2011, 13:25

pile87 je napisao/la:
Upravo procitah njihovo smaranje na ovom forumu za koji si mi ostavio link, pa ako neko nema pravo da prica o nekoj prevrtljivosti onda su to navijaci borca ovaj jedan ima teoriju da suspenzija saveza ide zbog toga sto Zeljo slavi 90 godina postojanja a borac je prvi pa eto da oni nebi bili prvaci supendovace savez eeeee jest jak ovaj Zeljo uticajan je i kod FIFE preludo majke mi to moze samo bolestan um.
ma nisam citao sve,upratio dva-tri posta i nije mi se dalo dalje...samo im valja onaj forum da mogu istresti sev iz sebe jer ovdje to bas i ne ide :mrgreen:

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 03 apr 2011, 13:35

Sta podrazumjevate pod to promjenivo!!! :!: :!: Sta vi imate nama suditi :?: :?: (i lesinari i pitari), pa sta treba kada odigraju ko ****, govoriti sve je super, bice bolje!! Kada odigraju kako BOG zapovijeda, a mogu, imaju kvaliteta i mogucnosti, plus jos najboljeg trenera u Bih, onda ce bti nagradeni i govota prica!!!! Ma dajte sta ste vi bolji od nas!! Nas najvise u drzavi i nas svi respektuju, a tko vas respekjute (2.000 u vrh glave po tekme, dode Zeljo pun stadion, a to nije slucaj sam ovim sampionskim generacijama samo). Digao se Borac iz pepela, svakih 10 god rade pomak, pa nesto serete i dijelite savjete. Dajte!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 03 apr 2011, 13:38

Capt_Billy je napisao/la:Sta podrazumjevate pod to promjenivo!!! :!: :!: Sta vi imate nama suditi :?: :?: (i lesinari i pitari), pa sta treba kada odigraju ko ****, govoriti sve je super, bice bolje!! Kada odigraju kako BOG zapovijeda, a mogu, imaju kvaliteta i mogucnosti, plus jos najboljeg trenera u Bih, onda ce bti nagradeni i govota prica!!!! Ma dajte sta ste vi bolji od nas!! Nas najvise u drzavi i nas svi respektuju, a tko vas respekjute (2.000 u vrh glave po tekme, dode Zeljo pun stadion, a to nije slucaj sam ovim sampionskim generacijama samo). Digao se Borac iz pepela, svakih 10 god rade pomak, pa nesto serete i dijelite savjete. Dajte!!!!

guziš li sta :?:

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 03 apr 2011, 13:41

padobranac1978 je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:Sta podrazumjevate pod to promjenivo!!! :!: :!: Sta vi imate nama suditi :?: :?: (i lesinari i pitari), pa sta treba kada odigraju ko ****, govoriti sve je super, bice bolje!! Kada odigraju kako BOG zapovijeda, a mogu, imaju kvaliteta i mogucnosti, plus jos najboljeg trenera u Bih, onda ce bti nagradeni i govota prica!!!! Ma dajte sta ste vi bolji od nas!! Nas najvise u drzavi i nas svi respektuju, a tko vas respekjute (2.000 u vrh glave po tekme, dode Zeljo pun stadion, a to nije slucaj sam ovim sampionskim generacijama samo). Digao se Borac iz pepela, svakih 10 god rade pomak, pa nesto serete i dijelite savjete. Dajte!!!!

guziš li sta :?:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Za zivot cijeli!

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 03 apr 2011, 13:42

Guzi,guzi,pa promjeni ruku :D

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 03 apr 2011, 13:44

Neprilagodjen je napisao/la:Guzi,guzi,pa promjeni ruku :D
od ruke pravi pi*ku, a od k*rca budalu :mrgreen:
Za zivot cijeli!

tatamata2
Kontakt:

Post Postao/la tatamata2 » 03 apr 2011, 13:51

Polako ne uzbudjuj se. :mrgreen:

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 03 apr 2011, 14:40

4ever alone? je napisao/la:
RK Gradacac je napisao/la:Tri nova boda za sigurnu europu ;)
Ako budemo ikako u mogucnosti.
Bicemo, zar ti sumnjas u uefu ;)
010 ISN'T JUST A CODE

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 03 apr 2011, 14:51

pile87 je napisao/la:

Nek pitaju srbina nesrpskog prezimena Dodu sto je ovako??? Zar se ovo sve ne radi da bi Borac od naredne sezone igrao u Srbiji :lol: ? Da se ovo slucajno ne radi posto njima ova titula (ako je osvoje) nista ne znaci :lol: ? Evo pa nek malo raspravljaju i o ovome..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 03 apr 2011, 15:49

Neprilagodjen je napisao/la:Guzi,guzi,pa promjeni ruku :D
Desanka :mrgreen:
Hajde lazare,hajde Lazare..

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 03 apr 2011, 16:14

tatamata2 je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:Vidjeti na anamo onom forumu kako su se vec ukakili,a bjeze nam 8 boba...neprocjenjivo 8-)
Hahahahaha cuj ukakili,pobjedili jednu u gostima i odmah se opet ide na titulu a nakon poraza od Slobode razjaukali,jaoooo majkoooo gotovo nismo za titule,kazniti Zebu,kazniti Viscu,nemamo napadacaaaa,Lazare sunce ti tvoje,izgubicemo i od sirokog,nista ganjati kup ni drugo mjesto nije loseee...Sjecate se? ;)

Smijesni ste uzas,al sto sam primjetio buraz da vi zeljovci imate karakteristican mentalitet,da se ne izrazim ruzno da me ne banuju,al ono bas jadan neki mentalitet.Simpatizeri sarajeva su za vas gospoda,majke mi.

DUPLA MAJSTORE
Naravno da ste se ukakili,vi jos niste uzgubili boda kuci u drugom dijelu,a poceli ste cmizdriti,jer je Željeznicar pobjedio u Trebinju..gdje ste bili sigurni da nam je krompir,ali Željo je to,ne predaje se nikad...i uvjek spremni na sve.Znate i sami da imate duplo tezi raspored,i ako danas izgubite,opet ponavljam ako izgubite..5 boba je nista i vi ste svjesni toga...vidjecemo kakve ce vase reakcije biti poslije prvog poraza kuci,ili gubljenjem boda bice vidi doslo proljece,mogli bi zvati duveta da se puhnemo :mrgreen:

A to sto ti simpatises kone,pa ne znam sta da ti kazem...pokusaj da se spustis jos malo,da fino dohvatis 8-)
Kazes mi smijesni,posebnog mentaliteta? Jelde? Bar nismo sovinisti,kao ti i tvoji frendovi na forumu tvom ,gdje nas castite raznim imenima da ne ponavljam sad...i onda ovdje dodjes da pricas,kao ti lafo fin,bojis se bana :lol:
1921-2011

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Orvel, Tuce11 i 38 gostiju.