A maslac?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- LegendKiller
- Kontakt:
Nabraja lik parametre razvoja jedne urbane sredine i pominje poljoprivredu

A gdje mi je brat Tekashi, popije li se sta, **** vas rasprava non stop...
Dobar je Kiki. Baci nacionalistički bait i nestane na pola dana
Zadnja izmjena: Jabroni, dana/u 31 avg 2024, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
E i kad smo kod toga, popiju li ovi nasi srbi sta ikada jbt, pa da dodju na forum veseli, da se muzika slusa, samo dodju kada treba da se svadja...
Nisu svi veseli kad popiju

Jabroni, nema kikija u Janji

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Ima i to jbt, nama na forum dodju oni sto cakije vade

Izgleda.
Ovaj trenutni visoki predstavnik ( admin) pušta puno toga. Nema ni delegata ( moderatora) i imaš ovo što vidiš

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Ma neka im pusta, meni je smijesno to iskreno, tolika zatupljenost, nevjerovatno, za ove sve godine nijedan nije dosao pa da prica neku normala pricu, komentar, zafrkanciju, pjesmu neku...a dodju da se svadjaju, **** dijagnoza druze.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Broj zaposlenih 2023.
Loznica 17,2k
Kalesija 5,8k....
Loznica 17,2k
Kalesija 5,8k....
Temelj te yebo kad smo kod toga jednom kreno za sarajevo centrom iz bihaca u 11 navecer, naravno staje na svako yebeno prosirenje pa putujes vremenski isto ko da ides za oslo al haj.. kad ga brat nacera u 3 ujutro u donji vakuf ja se usro, autobuska stanica nema jedne sijalice da gori, mrak do travnika, kakva je ono vukojebina majko draga
1946-1987
Ma vi new age momci usrete se cim sijalicu ne vidite, **** ti zivot.leo1946 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 00:18Temelj te yebo kad smo kod toga jednom kreno za sarajevo centrom iz bihaca u 11 navecer, naravno staje na svako yebeno prosirenje pa putujes vremenski isto ko da ides za oslo al haj.. kad ga brat nacera u 3 ujutro u donji vakuf ja se usro, autobuska stanica nema jedne sijalice da gori, mrak do travnika, kakva je ono vukojebina majko draga
denimb je napisao/la: ↑01 sep 2024, 00:38Ma vi new age momci usrete se cim sijalicu ne vidite, **** ti zivot.leo1946 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 00:18Temelj te yebo kad smo kod toga jednom kreno za sarajevo centrom iz bihaca u 11 navecer, naravno staje na svako yebeno prosirenje pa putujes vremenski isto ko da ides za oslo al haj.. kad ga brat nacera u 3 ujutro u donji vakuf ja se usro, autobuska stanica nema jedne sijalice da gori, mrak do travnika, kakva je ono vukojebina majko draga

Ama vukojebina coecedenimb je napisao/la: ↑01 sep 2024, 00:38Ma vi new age momci usrete se cim sijalicu ne vidite, **** ti zivot.leo1946 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 00:18Temelj te yebo kad smo kod toga jednom kreno za sarajevo centrom iz bihaca u 11 navecer, naravno staje na svako yebeno prosirenje pa putujes vremenski isto ko da ides za oslo al haj.. kad ga brat nacera u 3 ujutro u donji vakuf ja se usro, autobuska stanica nema jedne sijalice da gori, mrak do travnika, kakva je ono vukojebina majko draga
1946-1987
Ne nije, pitaj se zasto je kod nas sve vukojebina, dok recimo odes u svicarsku i to je priroda...leo1946 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 00:47Ama vukojebina coecedenimb je napisao/la: ↑01 sep 2024, 00:38Ma vi new age momci usrete se cim sijalicu ne vidite, **** ti zivot.leo1946 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 00:18Temelj te yebo kad smo kod toga jednom kreno za sarajevo centrom iz bihaca u 11 navecer, naravno staje na svako yebeno prosirenje pa putujes vremenski isto ko da ides za oslo al haj.. kad ga brat nacera u 3 ujutro u donji vakuf ja se usro, autobuska stanica nema jedne sijalice da gori, mrak do travnika, kakva je ono vukojebina majko draga
- numanumaye22
- Kontakt:
Nije to nista, produzis malo prema Jajcu, ona sela okolo ne znaju da je rat stao, misle jos se pucaleo1946 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 00:18Temelj te yebo kad smo kod toga jednom kreno za sarajevo centrom iz bihaca u 11 navecer, naravno staje na svako yebeno prosirenje pa putujes vremenski isto ko da ides za oslo al haj.. kad ga brat nacera u 3 ujutro u donji vakuf ja se usro, autobuska stanica nema jedne sijalice da gori, mrak do travnika, kakva je ono vukojebina majko draga

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 8 gostiju.