AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

galia95
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la galia95 » 31 avg 2024, 22:46

Zamijenili smo prosječnog trenera još prosječnijim trenerom, s tim što nam je Pioli ipak donio scudetto. Ne vidim nikakvog selameta sa ovim Fonsecom i to se lako može zaključiti već poslije tri kola i ovog košmarnog početka sezone.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 31 avg 2024, 22:47

Jbo ih i Calabrija i Royal i Terraciano. Pa imal ijedno dijete iz pjetlica da ga ubacite bolje bi igralo.
Šta smo mi dočekali da nam jedan Calabria i Tomori budu kapiteni. Fuj. Losa igra opet, nikakve ideje.
Za sad se držimo prosjeka od 2 gola po utakmici.
Il Club più titolato al mondo!

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 31 avg 2024, 22:48

jos jedna losa utakmica, treca kako mi nemamo nikakve igre niti ideje.
Pauza nam nece nista novo donjeti, jer Fonseca je imao sasvim dovoljno vremena da smisli neke akcije, kretnje ali ovo je jako lose i pitanje je koliko cemo izgubiti bodova i vremena dok dodje neko pametniji od portugalca i pocne skupljati bodove.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 31 avg 2024, 22:50

Od mogućih 9 osvojeno je samo 2 boda. Ako iduće utakmice ne pobijedi Fonseca bi trebalo da bude bivši. Pavlović nije loš, ali kod drugog gola je dozvolio da se njegov igrač ubaci ispred.... Fofana ništa posebno, valjda nadođe. Teraćano onako, Tomori kao da hoće da ide iz Milana. Reinders, RLC mislim da se nisu pojavili na utakmici. Pulišić, Okafor i Čuki više u odbrani nego u napadu, Leao majstor, valjda će doći pameti, Abraham bolji od ovih iz napada, Theo standard. Emerson bolje da ne ulazi više u igru, spor, ne markira igrača, u napadu nigdje ga nema, u odbrani promaja....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

enzo777
Kontakt:

Post Postao/la enzo777 » 31 avg 2024, 22:52

Pa ja jednostavno ne mogu da vjerujem da mi svake godine ulazimo sa istima bekovima: Theo i Calabria. Koga god smo doveli, to je smece nad smecem. Terraciano, Royal, pa ta dvojica nemaju pojma o fudbalu. Royal je kanta a ne igrac. KAko jadno bolan trckara za krilom, ej bolan, pa ti si bek konju jedan, jedva stizes igraca. Al nek si ti sinoc plesao na klupskoj veceri, debilcino jedna.

Motta radi svoj posao, De Zerbi prvi s Marseillom, samo ovaj nas prvi na prijateljskim. Jesam ga hvalio za to, al tip pojma nema. Evo 90 minuta ja nisam vidio nista posebno, ma nikakvu akciju. Imam osjecaj da je samo dosao i rekao igrajte. Ne mogu da vjerujem da taj j*beni trener ne moze ovima objasnit sta ko treba da cini. PA eno ti Flick s Barcom unistava. Barca koja je propala, preporodila se sa Flickom. A kod nas sve ide nizbrdo, od uprave, preko trenera do igraca.

Jesmo primili 2 gola, al nismo nista uradili naprijed. Jedina sansa korner-gol Strahinje. Sve ostalo smotano i bezidejno. Sto se mene tice, mogu dat otkaz Fonseci i trazit nesto, ali sada je nazalost kasno za to. Mislim da sam bio u pravu kad sam rekao da ce ovo biti borba za 4to-6to mjesto, daleko smo mi od Scudetta.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 31 avg 2024, 22:56

Kakav jbni Scudetto

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 31 avg 2024, 22:56

A ljudi moji sta ce nam prvo liverpool pa onda inter uraditi, pa primicime 5-cu od obe ekipe sa ovakvim veznim redom, ojjj majko moja sta je ovo

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 31 avg 2024, 22:59

Uvaliti će nam Girona tricu, a kamoli Lever, Lpool I Real.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 31 avg 2024, 23:02

Ne možeš se nazvati ambicioznim klubom koji cilja na titule kad već dva merkata zaredom dovodiš igrače koji ne koštaju više od 15-20 miliona, koji u 90% slučajeva danas predstavljaju = mediokritet. Možeš nekad ubosti sa Pavlovićem, Reijndersom ili Pulišićem, ali u 2024 smo godini, za rezultate moraš i uložiti jer kvalitet košta.

I na sve to ukomponovano sa prosječnim trenerom koji je bio valjda najneimpresivniji mogući izbor koji su mogli napraviti, u godini gdje su imali neobično puno dobrih imena na tržištu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 31 avg 2024, 23:13

Umjesto DeZerbija oni doveli Fonsecu. Aferim

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 31 avg 2024, 23:23

rope11 je napisao/la:
31 avg 2024, 23:02
Ne možeš se nazvati ambicioznim klubom koji cilja na titule kad već dva merkata zaredom dovodiš igrače koji ne koštaju više od 15-20 miliona, koji u 90% slučajeva danas predstavljaju = mediokritet. Možeš nekad ubosti sa Pavlovićem, Reijndersom ili Pulišićem, ali u 2024 smo godini, za rezultate moraš i uložiti jer kvalitet košta.

I na sve to ukomponovano sa prosječnim trenerom koji je bio valjda najneimpresivniji mogući izbor koji su mogli napraviti, u godini gdje su imali neobično puno dobrih imena na tržištu.
:thumbup: :clap: Ali kada se tako ovdje napise, ide odmah dobra poznata da novac i cijena igraca nista ne mora da znaci, pa se navede par primjera, a prava poenta onoga sto se trebalo time reci se izostavi ;)
Samo eto da se stavi na papir koliko je ovaj menadzment proslo i ovo ljeto doveo igraca za 'sitne' pare i koliko njih je upalilo i sve ce biti jasno.

Only in 1938/1939 and 1930/1931 had Milan started worse than this season: in these two occasions they only got one point in 3 games
:tokralju:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 31 avg 2024, 23:32

Uh kako prijateljske utakmice znaju zavarati, nevjerovatno. Nema onog Chucka, nema nikoga.
Ovo djeluje daleko neuigranije od proslih sezona. Pod hitno se nesto mora uraditi, ali sta i uraditi kad opet nisi rijesio desnog beka evo godinama unazad, a docel si jos goreg i smjesnijeg.
Vezni red ni sam ne zna kako da koristi, kako da postavi, ovo ocajno izgleda. A tek ovo izleti sa krilima tamo-vamo, uzas.

Ali bitno je da Ibra vedri i oblaci, pametuje sta i kako, j3bo li ih Jovic ako su planirali dovoditi jos jednog napadaca. Bice da je ovo ishitreno zbog Morate, glavu dajem.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 31 avg 2024, 23:40

milanist je napisao/la:
31 avg 2024, 23:23
:thumbup: :clap: Ali kada se tako ovdje napise, ide odmah dobra poznata da novac i cijena igraca nista ne mora da znaci, pa se navede par primjera, a prava poenta onoga sto se trebalo time reci se izostavi ;)
Samo eto da se stavi na papir koliko je ovaj menadzment proslo i ovo ljeto doveo igraca za 'sitne' pare i koliko njih je upalilo i sve ce biti jasno
Može rezultat i s minimalnim ulaganjima al vam za to treba jedan Marotta a ne Ibra
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 01 sep 2024, 00:15

Ja Emersonu i Terracianu ne bih dao ni da gledaju fudbal na tv-u a kamoli da ga igraju. Tomori nastavlja sa užasnim predstavama (još se i povrijedio pa možda bude prilike za Gabbiu poslije pauze). Loftus-Cheek je opet bio katastrofa isto kao i Fofana. Čitav srednji red je bio užasnim. Napravili su jednu dobru akciju i dali gol. I to su samo uspjeli zbuniti Lazio sa one 4 izmjene.

Mislim da se čak i Leao povrijedio. Bez obzira kakvi su on i Theo čine prevagu na terenu za Milan. Ne znam jeste li primjetili ali njih dvojica su onu glupu pauzu za osvježenje proveli skroz na drugoj strani od klupe. Dovoljno govori kako su primili ovaj boravak na klupi.

Cardinalea boli kuratz za Milan. Zlatan je njegov tj redbirdov čovjek i njega boli kuratz za Milanom. Boli ga briga, pare su njegove. 2 boda od 9, bravo uprava.

frenky1991

Post Postao/la frenky1991 » 01 sep 2024, 00:41

od Blata cemo Piolija praviti ;D kao sto sam rekao prije 2 sedmice 4-7 mjesta ove godine MAX

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 01 sep 2024, 09:12

Biscione je napisao/la:
31 avg 2024, 23:40
milanist je napisao/la:
31 avg 2024, 23:23
Samo eto da se stavi na papir koliko je ovaj menadzment proslo i ovo ljeto doveo igraca za 'sitne' pare i koliko njih je upalilo i sve ce biti jasno
Može rezultat i s minimalnim ulaganjima al vam za to treba jedan Marotta a ne Ibra
Ma kakav Marota, imamo mi Furlanija i Moncadu, za cas ti oni to na laptopu srede :zviz:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 01 sep 2024, 10:03

Molim vas malo pozitive, nije sve tako negativno....uglavnom nije se klub ugasio, spasili su Milan koji bi sigurno ispao u 4 ligi...polako za jedno 25 do 30 godina krenuti cemo kupovati ozbiljnije igrace, ovako nas sve FFP tusi li tusi....malo sabura nije na odmet....

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 01 sep 2024, 10:24

Theo: Nismo bili žedni! 😅

Bolje izgovore imaju bh. političari pred izbore 🤣

senadrosoner
Kontakt:

Post Postao/la senadrosoner » 01 sep 2024, 10:41

Odma se pominje Allegri,e sad kad se sjetim one igre Juventusa od prošle godine (ruku na srce davala je neke rezultate) a i Juve je stvarno imao slab roster prošlu sezonu..

Teško je bit pametan,možda da je Allegri imao ovakvu trenutnu ekipu Juventusa bi se borio i za skudeto al brate dragi defanzivni fudbal,povede 1:0 i brani se protiv slabih ekipa,kako bi to kod nas izgledalo ne znam 🤨
Zadnja izmjena: senadrosoner, dana/u 01 sep 2024, 10:46, ukupno mijenjano 1 put.
Ac.Milan 2001-2024!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 01 sep 2024, 10:45

Nevjerovatno da se nakon 3 kola traži zamjena Fonseci.

Na što li su mislili ljudi iz uprave kad su ga potpisivali :bow:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 5 gostiju.