Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Jel aktivno ovo od Skenderije do Radićeve, znam da su govorili nešto da će zatvarati opet nakon SFF-a?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Cijenite ove trenutke.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- numanumaye22
- Kontakt:
dscile je napisao/la: ↑31 avg 2024, 14:07Da da, to sam i ja primjetioakisarajevo92 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 13:40cim udjes autom u RS, osim losih cesta prvo sto osjetis je smrad, moras obavezno zatvoriti prozor
Bas se nekako na entitetskoj granici to najvise primjeti, jer polako pocne iscezavati miris lavande koji dominira Federacijom i jednostavno sa vrhunskih puteva se predje na makadam
Nase budale bjeze u njemacku da rade, a nisu ni svjesni sta imaju u svojoj drzavi

I kod nas isto. Otprilike pola-pola sa prijavama na zadnjem konkursu.Marsal je napisao/la: ↑31 avg 2024, 16:55
ili
https://srpskainfo.com/da-li-ce-stati-v ... aciji-bih/
Nedavno kad je kod nas bio konkurs prijavilo se nešto raje iz FBiH i ostalo skoro sve Srbi, došli plaču malte ne za posao, kaže ne morate nam ni prijevoz plaćati od Doboja za Zenicu samo nas stavite zajedno da možemo lakše putovat![]()
-
- Kontakt:
A gdje radis?admin je napisao/la: ↑31 avg 2024, 18:00I kod nas isto. Otprilike pola-pola sa prijavama na zadnjem konkursu.Marsal je napisao/la: ↑31 avg 2024, 16:55
ili
https://srpskainfo.com/da-li-ce-stati-v ... aciji-bih/
Nedavno kad je kod nas bio konkurs prijavilo se nešto raje iz FBiH i ostalo skoro sve Srbi, došli plaču malte ne za posao, kaže ne morate nam ni prijevoz plaćati od Doboja za Zenicu samo nas stavite zajedno da možemo lakše putovat![]()

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Zakuca Kolinda picoustog
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Pensioner26
- Kontakt:
Jel se ikada desilo da je vrelo Bosne presušilo?
bas nedavno poslom po krajini bihac, buzim, cazin , krupa .. i haj u povratku u Sa necemo istom putem nego preko bl .. realno kad predjes u rs drasticna razlika .. vamo kuce napucane sredjene pogotovo okolina van naseljenih mjesta tamo buzim, cazin, krupa istina vecinom prazne a vamo kad predjes u rs prema bl koda gledas neki sf film rusevine staro, raspada se itd …
inace vezano za ove nove mjere za eu preko granice jel samo prvi put ce biti skeniranje lic otisci il stalno ce uzimati

- LegendKiller
- Kontakt:
Jednom uradiš, platiš 7 evra i važi ti 3 godine ili dokle pasoš važi.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Nisi ti bio u Loznici.tuzlak1987 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 11:07Novi Sad i Beograd su top.
Ja sam realan, Zivinice i Gracanica su za Loznicu pojam razvijenih sredina. Znaju praviti pare i rade za razliku od propale Loznice.
Ne mogu da vjerujem kakve nebuloze pises.
UZivinicama zene tepihe na magistralnom putu peru.
Porediti Kalesiju sa Loznicom je kao porediti Teslic sa Zenicom...
Sto se Novog Sada tice, po svim parametrima je iznad Sarajeva trenutno.
-
- Kontakt:
Kojim tacno parametrima?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Kanton je razvijen ko Donbas u ratno vrijeme. Kakve napucane kuce, to je od dijaspore i zjapi prazno do ljeta.bob je napisao/la: ↑31 avg 2024, 20:08bas nedavno poslom po krajini bihac, buzim, cazin , krupa .. i haj u povratku u Sa necemo istom putem nego preko bl .. realno kad predjes u rs drasticna razlika .. vamo kuce napucane sredjene pogotovo okolina van naseljenih mjesta tamo buzim, cazin, krupa istina vecinom prazne a vamo kad predjes u rs prema bl koda gledas neki sf film rusevine staro, raspada se itd …
inace vezano za ove nove mjere za eu preko granice jel samo prvi put ce biti skeniranje lic otisci il stalno ce uzimatibas peglancik ako je svaki prelazak uzimanje otisaka itd
![]()
Do sutra će Loznica biti bare bare sa Sarajevom
Sport,kultura, zabava, poljoprivreda, demografija, it sektor, urbanizacija, multietnicnost, saobracaj, obrazovanje, izgradnja.
Prakticno sve.
Kristijan je napisao/la: ↑31 avg 2024, 23:12Sport,kultura, zabava, poljoprivreda, demografija, it sektor, urbanizacija, multietnicnost, saobracaj, obrazovanje, izgradnja.
Prakticno sve.
Ma ovi previse napadaju a ti previse branis, rupe su sve to sto nabrajate...malo obidji pogledaj siru sliku.
Parizer jeftniji u Novom Sadu. Yebiga.
Koji je ovo idiot u pm.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.