FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Želio bih samo ukazati koliko je manje postova na temi nakon Leotar - Željo 0:1 nego što je bilo nakon bilo koje od posljednje 3 koje nismo dobili.
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
O tome i ja kontam nesto...Nije mi ovo bas najjasnije...Da je toliko opala atmosfera u i oko Želje...elSaik je napisao/la:Želio bih samo ukazati koliko je manje postova na temi nakon Leotar - Željo 0:1 nego što je bilo nakon bilo koje od posljednje 3 koje nismo dobili.

TM87
- Neprilagodjen
- Kontakt:
To je zato sto su raja (bez ikakvog razloga) izgubila vjeru u titulu.
Vidjeces za par kola kad opet pocne padati server na forumu nakon Zeljinih pobjeda,kad Zeljo dodje na minimalan zaostatak za Borcem i pretekne ga!
Tad ce svi pisati "znali smo da ce tako biti"
Vidjeces za par kola kad opet pocne padati server na forumu nakon Zeljinih pobjeda,kad Zeljo dodje na minimalan zaostatak za Borcem i pretekne ga!

Zadnja izmjena: Neprilagodjen, dana/u 03 apr 2011, 11:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Neprilagodjen je napisao/la:To je zato sto je raja (bez ikakvog razloga) izgubila vjeru u titulu.
mojne to govoriti,to je vise otrcana fora koja se prica od polusezone...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- 4ever alone?
- Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
- Kontakt:
Ako budemo ikako u mogucnosti.RK Gradacac je napisao/la:Tri nova boda za sigurnu europu
Uvijek ima vise onih koji su tu da kude i znatno je manji broj onih koji su tu da pohvale igrace i strucni stab.Al ima to i svoju dobru stranu nema ovih banjaluckih smradova da pametuju...elSaik je napisao/la:Želio bih samo ukazati koliko je manje postova na temi nakon Leotar - Željo 0:1 nego što je bilo nakon bilo koje od posljednje 3 koje nismo dobili.
Iskreno nisam ocekivao 3 bobe iz trebinja tim vise i dobijaju na vaznosti i treba zapinjati dok god postoji i teoretska mogucnost da osvojimo bilo koji od trofeja.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 03 apr 2011, 12:03, ukupno mijenjano 2 puta.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
ako pobijede danas vidjeces ima li ih,sad im vuna,jbg...pile87 je napisao/la:Uvijek ima vise onih koji su tu da kude i znatno je manji broj onih koji su tu da pohvale igrace i strucni stab.Al ima to i svoju dobru stranu nema ovih banjaluckih smradova da pametuju...elSaik je napisao/la:Želio bih samo ukazati koliko je manje postova na temi nakon Leotar - Željo 0:1 nego što je bilo nakon bilo koje od posljednje 3 koje nismo dobili.
Vidjeti na anamo onom forumu kako su se vec ukakili,a bjeze nam 8 boba...neprocjenjivo 

1921-2011
- Popović Lazar
- Kontakt:
5 boba...Esii TM87 je napisao/la:Vidjeti na anamo onom forumu kako su se vec ukakili,a bjeze nam 8 boba...neprocjenjivo
Hajde lazare,hajde Lazare..
A gdje sad skrabaju daj linkEsii TM87 je napisao/la:Vidjeti na anamo onom forumu kako su se vec ukakili,a bjeze nam 8 boba...neprocjenjivo
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ako pobijedimo vas, prvo sto ce reci biti ce STELA!!!!!padobranac1978 je napisao/la:ako pobijede danas vidjeces ima li ih,sad im vuna,jbg...pile87 je napisao/la:Uvijek ima vise onih koji su tu da kude i znatno je manji broj onih koji su tu da pohvale igrace i strucni stab.Al ima to i svoju dobru stranu nema ovih banjaluckih smradova da pametuju...elSaik je napisao/la:Želio bih samo ukazati koliko je manje postova na temi nakon Leotar - Željo 0:1 nego što je bilo nakon bilo koje od posljednje 3 koje nismo dobili.

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- Popović Lazar
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://www.banjalukaforum.com/viewtopic ... tart=14600pile87 je napisao/la:A gdje sad skrabaju daj linkEsii TM87 je napisao/la:Vidjeti na anamo onom forumu kako su se vec ukakili,a bjeze nam 8 boba...neprocjenjivo
eto

Leotar apsolviran,
idemo dalje
treba se okrenuti utakmici u Širokom Brijegu.

treba se okrenuti utakmici u Širokom Brijegu.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
vrlo vazna pobjeda ako nista radi samopouzdanja igraca, nakon dvije katastrofalne utakmice, ne racunajuci dinamo...juce su pokazali da mogu uzeti bodove tamo gdje mnogi smatraju da ne moze barselona
, zasto se ne nadat onda u svakoj utakmici do kraja bodovima...moramo biti svjesni da smo i sa ovom pobjedom daleko od neke titule i da se ne nadam previse, dosta jos uvjek zavisi od borca...mislim da je ovom pobjedom evropa tu ako u opste bude iko igro...

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Hahahahaha cuj ukakili,pobjedili jednu u gostima i odmah se opet ide na titulu a nakon poraza od Slobode razjaukali,jaoooo majkoooo gotovo nismo za titule,kazniti Zebu,kazniti Viscu,nemamo napadacaaaa,Lazare sunce ti tvoje,izgubicemo i od sirokog,nista ganjati kup ni drugo mjesto nije loseee...Sjecate se?Esii TM87 je napisao/la:Vidjeti na anamo onom forumu kako su se vec ukakili,a bjeze nam 8 boba...neprocjenjivo

Smijesni ste uzas,al sto sam primjetio buraz da vi zeljovci imate karakteristican mentalitet,da se ne izrazim ruzno da me ne banuju,al ono bas jadan neki mentalitet.Simpatizeri sarajeva su za vas gospoda,majke mi.
DUPLA MAJSTORE
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
sto jedes g*vna kad je hljeb marka ?tatamata2 je napisao/la:Hahahahaha cuj ukakili,pobjedili jednu u gostima i odmah se opet ide na titulu a nakon poraza od Slobode razjaukali,jaoooo majkoooo gotovo nismo za titule,kazniti Zebu,kazniti Viscu,nemamo napadacaaaa,Lazare sunce ti tvoje,izgubicemo i od sirokog,nista ganjati kup ni drugo mjesto nije loseee...Sjecate se?Esii TM87 je napisao/la:Vidjeti na anamo onom forumu kako su se vec ukakili,a bjeze nam 8 boba...neprocjenjivo![]()
Smijesni ste uzas,al sto sam primjetio buraz da vi zeljovci imate karakteristican mentalitet,da se ne izrazim ruzno da me ne banuju,al ono bas jadan neki mentalitet.Simpatizeri sarajeva su za vas gospoda,majke mi.
DUPLA MAJSTORE
Za zivot cijeli!
Necu spamovati temu,samo reci jesam li ista slagao od ovoga?Jeste li raskukali bili,placu svi redom,gotovo smak svijeta?Promjenljivi ko vrijeme ste brate.DUPLA MAJSTOREThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: sto jedes g*vna kad je hljeb marka ?
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
sve je uredu, al o kakvoj ti duploj pricas :Statamata2 je napisao/la:Necu spamovati temu,samo reci jesam li ista slagao od ovoga?Jeste li raskukali bili,placu svi redom,gotovo smak svijeta?Promjenljivi ko vrijeme ste brate.DUPLA MAJSTOREThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: sto jedes g*vna kad je hljeb marka ?
Za zivot cijeli!
Ma to ja imitiram jednog vaseg forumasa,to mu je bila uzrecica pa se malo poklopio