Najsmjesniji postovi na forumu!

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Arsenalisation
Kontakt:

Re: Najsmjesniji postovi na forumu!

Post Postao/la Arsenalisation » 02 apr 2011, 10:35

OTNYS_YNWA je napisao/la:Bosco je tu najveci mangup, a Paja ocekivano. :D
Ma arijevci sta da vam pricamo... :lol:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 02 apr 2011, 12:49

Arsenalisation je napisao/la: Ma arijevci sta da vam pricamo... :lol:
Kuda mi koračamo za druge mjesta nema. 8-)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 02 apr 2011, 22:57

Aca posljednjih dana ima malo vecu dozu humora
aleksandar_veliki je napisao/la:
ultrass je napisao/la:kakva država takav i forum. jednostavno je užitak pobjeđivati pa doći ovdje i čitati dušmane kako pljuju.

imali smo krizu desetak kola, prošlo je hvala bogu

Posto ti se forum ne svidja lagano si odleprsao, a iz drzave kako ti je volja.
:lol: :lol:

Neke ptice nikad ne polete :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 02 apr 2011, 23:06

postao/la tm-ovac iz mase dana 02 apr 2011, 22:50
robovi88 je napisao/la:
Kraj Najboljeg Derbija na Sviejtu, Kraj Derbija Svih derbija, Kraj Klubova svih klubova ... Kraj utakmice koju ću vječno pamtiti a mislim i Interisti .
Saslužena pobijeda nad Slabašnim Interom koji nije imao šuta u drugom poluvremenu.
Milan pobijedio bez " Klasičnog Špica " ...
Alexandre Pato - Upamtite to ime !
Sada kada se vrati Ibra mislim da je skudeto naš
Golovi konkretni, kartoni konkretni, penali konkretni, suđenje konkretno !

Toliko do sljedećeg Viđenja, Zaklučajte temu !

Jesi mislio korektni ?
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 apr 2011, 23:20

:lol:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 apr 2011, 23:25

-Barcelona- je napisao/la:
HOPLIT je napisao/la:Prijatno sam iznenadjen ovim derbijem, Inter duplo bolji ali Milan sa sada ima sreće.
Po cemu ti je inter 3x bolji :?:
wtf :lol:

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 03 apr 2011, 11:25

R.J.W.G. je napisao/la:Berbatov je otac fudbala, odbijaju se od njega igrači, da potrči bio bi Pele :)
:roll: :lol:
You'll never walk alone.

LudLo 2
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 2 » 03 apr 2011, 16:13

tatamata2 je napisao/la:
zolaTM je napisao/la:tatamata...zar ti nisu u lukavici brate...
Nisam nisam ne da zena :mrgreen:
tanzla je napisao/la:Nije utakmica jedino sto mu zena ne da. :D

OWNED :lol: :lol: :lol: :lol:
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)

Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 03 apr 2011, 21:02

Hodza_manLju je napisao/la:
slani grad je napisao/la:
Hodza_manLju je napisao/la:Tako vi nama vracate za ono kad smo mi vas ostavili u ligi.....ma ja,bolje sa zrinjskim dobro izrezirati nego pustiti nama pa da mi ostanemo u ligi....cccc
djecko...jesi dobar ti :? :? ...mozes malo pojasnit o cemu bulaznis :? ...jel citas ti sta se sve izdesavalo na tekmi kao i poslije nje :roll: ...kakvo reziranje...de se malo umij,nije ti dobro...vjeruj mi :roll:
Ja se bar 6 puta umivam na dan,a ti malo porasti,pa onda napisi nesto pmaetno. Dotad mahanje...
:lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 03 apr 2011, 23:37

Frutek je napisao/la:a zato je njemu glava kockasta :lol:

Hahahahhahahah,aj Fruteka legendee
---Skinhedi oko mene skankuju...

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 04 apr 2011, 19:11

-Paja je napisao/la:Sto li su kaznili Rooneya sa dvije tekme kazne, zbog psovanja ili prepadanja male djece primicanjem face preblizu kameri?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 04 apr 2011, 20:09

Nail for Real je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Sto li su kaznili Rooneya sa dvije tekme kazne, zbog psovanja ili prepadanja male djece primicanjem face preblizu kameri?
Paja na nivou :mrgreen:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 05 apr 2011, 17:13

-Paja je napisao/la:Eto zasto su majmuni inteligentna bica sa osjecajima, ja ih posaljem na drvo puno banana i oni ih nesebicno dijele samnom, svaka cast dobri ste bili danas.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 05 apr 2011, 19:37

[
Cartman je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Ja ne znam sta ste vi mislili.Pa opet sve tri strane trebaju pristati,ne moze doći UEFA i ovdje postavljati koga oce.Mi smo suspendirani!!!Nekima to nije jasno.Koga ce ovaj Glavas predstavljati nemam pojma,al znam koga neće !!! :D :D :D
Kad vas moze zlatni ljiljan Zeljko Komsic predstavljat, moze i Vlatko Glavas.

:lol:

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 05 apr 2011, 19:47

mojNe dirat majoriziranih :mrgreen:
harishp je napisao/la:Mjesanje politike i sporta znaci suspenzija.
Ili oni koji to cine bit ce udaljeni.
Grcka je bila prvak Evrope pa su bili suspendirali zbog mjesanja politike.
P.S pa nije valjda da ste svi uzalud glavati ko' onaj Bevanda.Onoliki ''poslovni prostor''a inventara nigdje
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 05 apr 2011, 22:56

robovi88 je napisao/la:„Uzimam miš , kucam rezultati . com , gledam imal gdje Intera , trazim ga dole , kako trzam mišem vidim neki crveni karton, pogledam slucajno klub pored kartona a vidim Inter kako… GUBI ! Ali znaš kako gubi ? Gubi ko da igra protiv Milana samo još gore.Bas ono HOP. Gledaju kad ce kraj,valjda se boje da jos vise ne izgube na'. Leonardo zove sudiju i dere mu se da svira, a Ragnick govori svojima da pucaju na gol sto vise. Sudija zviznu, ušuti stadion. Brate , eno tamo na San Siru u Milanu. Kad sam cuo zvižduk , gotovo ,Ala-Rahmetile Inter. Govorim ba ljudima , bratu isto govorim, zovi ba policiju, zovi Mourinha,Morattija, ne mogu da vjerujem. Niko ne vjeruje ba sto je najgore ! Odem u dnevni boravak covjece , govorim Tati … ŠOŠONU rek’o : “Aj majke ti , vidi , Primi Inter petardu“. On konta da ga zajebajem ba . Izgubio Inter ja licno vidio kad je igubio , na rezultati . com,gotovo izdahli. Kaze on meni , kae :“ Daj ba nemoj me zajebavat’“ Aj molim te reko trci sa mnom, ja ga uhvatim vako za ruku gore … trci ne mogu da vjerujem . Raspad sistema , otišo na drugi svijet. Pozelili drugi svijet haveri, pa ja.“

:mrgreen:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 05 apr 2011, 22:56

robovi88 je napisao/la:„Uzimam miš , kucam rezultati . com , gledam imal gdje Intera , trazim ga dole , kako trzam mišem vidim neki crveni karton, pogledam slucajno klub pored kartona a vidim Inter kako… GUBI ! Ali znaš kako gubi ? Gubi ko da igra protiv Milana samo još gore.Bas ono HOP. Gledaju kad ce kraj,valjda se boje da jos vise ne izgube na'. Leonardo zove sudiju i dere mu se da svira, a Ragnick govori svojima da pucaju na gol sto vise. Sudija zviznu, ušuti stadion. Brate , eno tamo na San Siru u Milanu. Kad sam cuo zvižduk , gotovo ,Ala-Rahmetile Inter. Govorim ba ljudima , bratu isto govorim, zovi ba policiju, zovi Mourinha,Morattija, ne mogu da vjerujem. Niko ne vjeruje ba sto je najgore ! Odem u dnevni boravak covjece , govorim Tati … ŠOŠONU rek’o : “Aj majke ti , vidi , Primi Inter petardu“. On konta da ga zajebajem ba . Izgubio Inter ja licno vidio kad je igubio , na rezultati . com,gotovo izdahli. Kaze on meni , kae :“ Daj ba nemoj me zajebavat’“ Aj molim te reko trci sa mnom, ja ga uhvatim vako za ruku gore … trci ne mogu da vjerujem . Raspad sistema , otišo na drugi svijet. Pozelili drugi svijet haveri, pa ja.“

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 05 apr 2011, 22:58

Hahahahahaha, svaka čast @robovi88. Kraljevski nema šta. :D

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 05 apr 2011, 23:11

tarpi do bagro 2 je napisao/la:

:mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

LudLo 2
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 2 » 05 apr 2011, 23:32

Zatvorite temu ! :lol:
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)

Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 6 gostiju.