Joj mrmote al ti zdrobi svega. Od prosijaka do sad neke eliteRatoborniMrmot je napisao/la: ↑31 avg 2024, 02:14I da je tako, a nije, lupas, to vec nije za pisanja na javnom forumu jer je bila druga kombinacija opet smo 13 bodova iznad opasne zone.killafrommanilla je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:46A cvijece ste urucili zbog dobrih sportskih odnosa s prvakom ili jer ste gospodaRatoborniMrmot je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:44
Pa nije Vico bas Bog da moze sta hoce, a Zeljeznicar nije Velez ili Celik ( bez uvrede ) da ga neki lik, nako, jer mu se dig'o **** moze poslati u drugu ligu, podcjenjujes nas i to ozbiljno. Da smo izgubili od Goska, Igmana, Tuzle, Zvijedze ispali bi i to zasluzeno, a nismo jer smo uzeli 10 bodova posteno. Pises gluposti i nebuloze jer nas ne volis, al to je vec tvoj problem, tebi na obraz, ja pisem kako jeste. Kada smo to rijesili da nastavimo![]()
Sto se tice pitara i navijaca Veleza vi ste takve ponjave sto se njih tice da ovi kad vas pokradu vi budete sretni "jer ste dobro odigrali" ili ih sretni pustite da vas dobiju da izhore Europu, a protiv Zeljeznicar izginite i jos proslavite pobjedu gdje ste omogucili titulu Zrinjskom uz objasnjenje da smo rivaliNemamo mi tu sta pricati, bez uvrede
![]()
Svi koji su bili u situaciji da mogu zavrsiti tekmu koja bi im donijela titulu su to i uradili, osim nas, i opet ne valjamo, al to je vec apsolvirana tema ponjava mentaliteta prema pitarima pa ne bih dalje![]()
Uglavnom, dokazao sam ti da nas Vico nije ostavio u ligi, napisao si nebulozu, sada idemo u dubioze, imam vesa na ruke pa mozemo nastaviti poslije.
Zivio Kevelju, mogli ste se i vi boriti za titulu, al jbg, ne da vam se, cak mislim da bi vas pogurali, ali avaj![]()
Napisao si hrpu gluposti, naravno da je Vico broj 1. Pa izasli ste iz 4R za 100k jbtProblem je sto ste trenutno, osim navijacki, puno manje bitni i manji nego sto zapravo mislite, od pocetka mandata s vama mu je najlakse
Vlado vas ne bi pustio da nije Vico klimnuo, koprcaj se do ujutro al to ti je tako![]()
Doduse gledajuci kako razmjsljas onda bi izgubili od Sirokog, Goska, Tuzle, Igmana i Zvijezde i ispali iz ligesa ekipom koja je, u tom trenutku, na sredini terena imala Jabera, Hirosa i Radovca. Mi smo zapravo proigrali kada su njih trojica pocela od prve minute.( protiv Goska kojeg smo okrenuli u Gabeli ), a to onaj mongoloid zvani Akrapovic nije mogao da shvati, al **** to, Vico nas je spasio. Mi smo nakon Sloge odigrali remi protiv Sarajeva i izgubili of Posusja jer smo bas losi bili. Sirokog smo jedva dobili, isto posteno, a onda proigrali kada su gore navedeni poceli tekmu. Bukvalno je tako bilo, al eto ti znas bolje i govoris mi da bi ispali da nije bilo Vice, a Azmir pustio Tuzlu niz vodu. To preskaces i ne spominjes. Nase tri kljucne utakmice su bile protiv Sirokog na Grbavici, Goska u gostima i Tuzle na Grbavici, tim redoslijedom. To nam je bilo biti ili ne biti.
Ja zaista fino pokusam sa tobom da komuniciram, da te ne pravim budalom i da se ne pravim budala kada nesto zaista jeste dok s druge strane ti vrtis pricu kako ti odgovara i pravis me budalom odnosno pravis se budala.
Necemo tako dalje, Kevelja mi, dobio si sansu, nisi se proslavio![]()
To ko je bitan, a ko nije, vidjecemo, volim kad nas podcjenjuju i kada se precjenjuju
Pozdravi mi Stefu, dobar ste par, realno.