Reprezentacija Italije

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Novi selektor?

1. Mancini
34
29%
2. Conte
53
45%
3. Spalletti
16
13%
4. Guidolin
16
13%

Ukupno glasova: 119

Puma
Moderator
Kontakt:

Re: Reprezentacija Italije

Post Postao/la Puma » 30 mar 2011, 11:52

Mora tu Prandelli uvesti jos malo discipline, cuj prijateljska utakmica, a covjek crveni dobija, i to potpuno bespotrebno i glupo

ali vidi se da je ekipi donio jedan pobjednicki mentalitet, zajednistvo, sinoc igrao potpuno drugi tim, izuzev par igraca, ovoj reprezentaciji uopste nije potreban Balotelli, taj ce haos napraviti :mrgreen:

takodjer i nako sinocnje utakmice ostajem pri svom stavu da je Rossi trenutno najbolji italijanski napadac :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 30 mar 2011, 12:10

Kakav samo pas Giovinca kod drugog gola Italije :shock:

Svaka cast mladicu, kao i Matriju na odlicnoj zavrsnici.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 30 mar 2011, 12:16

Dobar je Seba :)

Al Matri je ubojit strijelac stvarno..kako samo daje te golove...

Rossi je nabolji italijanski igrac trenutno....jos kad se Quagliarella vrati...bice strasna konkurencija u napadu :D

al eto...Matri-Quaglarella nek igraju i mi zadovoljni :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 30 mar 2011, 12:29

mislim da Pazzini ima garantovano mjesto u prvih 11 :D vidjeli smo to u Sloveniji, i dobro je igrao tamo

njemu dodati Rossija i Cassana iza njih i da vidis, a gdje su jos Borriello, Matri, Quaglia, Gila, pa i Balotelli :lol:

vec sam pominjao da u napadu i na golmanskoj poziciji Cesare ima te slatke muke, dok ostatak tima je nesto tanji, ali mogu oni fino odigrati
Call the coroner!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 30 mar 2011, 13:05

Ovoj ekipi dodati Ranocchiju, De Rossija i meljaza je svima. Onakav pristup kod Italijana nisam vidio vec dugo, cak i od WC 2006 mozda..Od Criscita se moze napraviti predobar bek, iskreno mu zelim da predje u neki klub koji ce igrati Ligu Prvaka.
Support Velez, It's logical! ★

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 30 mar 2011, 13:43

Ma momci igraju predobro ,samo ne znam kako misli PRandeLLLi :D postavit ekipu kad se vrati jos i qualiera ,jer i ovako nema mjesta jos kad i on dode ,viviano predobro branio ,njeg treba pod hitno vratit u Inter :D ,mozda to nece bit ovog ljeta ,jer sam cito da ce ostat jos jednu sezonu tamo ,pa onda nazad 8-)
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 mar 2011, 13:48

Italija sada ima dosta dobrih golmana i napadaca, ono sve dobri, niko sad da je bas klasa velika al eto to moze bit dobro al i lose, nekad je bolje imat Del Piera i Tottia nego 10 Rossia ili Pazzinia, mozda Prandelli bolje barata sa kvantitetom nego sa kvalitetom :mrgreen: Forza Italia

slika
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 03 apr 2011, 10:47

Super je prandeeli ovo do sada odradio ,ono sta treba jeste da pozove abatea i criscita za bekove i onda neka formacija

-----------------------------gigi------------------------
abate------------rannochia-------chieelini----------criscito/balzareti
thiago motta-------------de rossi-------------pirlo----
------------------------aqulani/montolivo---------
-------------------cassano/rossi------------------
--------------------pazzini/balloteli/matri

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 04 apr 2011, 09:00

Italiju poštujem i cijenim od ove generacije. ;)
slika
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo

Forza Inter ! Merda Milan !

napolitanke
Kontakt:

Post Postao/la napolitanke » 08 apr 2011, 16:36

Nakon debakla na Svjetskom prvenstvu 2010 godine talijanska reprezentacija se po mome mišljenju dobro oporavlja i mislim da na ep 2012 biti jedni od glavnih favorita za naslov uz Španjolce,Engleze,Nizozemce,Njemce,Francuze... ;) 8-)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 08 apr 2011, 16:42

napolitanke je napisao/la:Nakon debakla na Svjetskom prvenstvu 2010 godine talijanska reprezentacija se po mome mišljenju dobro oporavlja i mislim da na ep 2012 biti jedni od glavnih favorita za naslov uz Španjolce,Engleze,Nizozemce,Njemce,Francuze... ;) 8-)
ma Italijani to standardno, Prandelli ima dobru viziju, cini mi se da cemo ubuduce gledati jednu netipicnu Italiju, nesto alla Fiorentina, samo jos da Balloteli dodje sebi i bili bi stroj u napadu, ako dodje sebi... :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

napolitanke
Kontakt:

Post Postao/la napolitanke » 08 apr 2011, 16:50

Bili bi najbolji da nam još dođe i Balloteli 8-) jer igra fantastično samo što treba popraviti ponašanje ;) što je gotovo nemoguće ;) :D Kakvu bi tek tada ekipu imali u napadu Rossi,Balloteli,Giovinco,Gilardino,Cassano...sve dobri igrači 8-) te imamo jaku sredinu i obranu što priliči Talijanima :D

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 13 apr 2011, 16:01

Ma kakav crni Balotelli :lol:
Preufuran i precjenjen igrač :roll:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 13 apr 2011, 20:15

Nerazumijem zašto Abate ne dobiva poziv :roll: Posljednih 5-6 utakmica je jedan od najboljih na terenu kada igra Milan. Razvija se u nevjerovatnog beka, poput Zambrotte samo još malo brži. Nebi ga sad mijenjo ni za jednog beka na svijetu ! (s ovim će se složiti i ostali navijači Milana, i oni koje prate Milanove utakmice)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 13 apr 2011, 20:22

Mogo bi Abate uskoro dobit poziv..nema sta...

Italija nema pravog desnog beka...Cassani je star i limitiran,Maggio je tek kod Mazzaria postao bek(sasvim solidan da se razumijemo)...al fali jedan pravi..Ignazio je napredovao znacajno
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 13 apr 2011, 21:58

robovi88 je napisao/la:Nerazumijem zašto Abate ne dobiva poziv :roll: Posljednih 5-6 utakmica je jedan od najboljih na terenu kada igra Milan. Razvija se u nevjerovatnog beka, poput Zambrotte samo još malo brži. Nebi ga sad mijenjo ni za jednog beka na svijetu ! (s ovim će se složiti i ostali navijači Milana, i oni koje prate Milanove utakmice)
pa trebao je odavno dobiti i ja se čudim šta je selektor prandelli zabrijao? ali za očekivati je da će ga pozvati uskoro s obzirom da su bekovi katastrofa trenutno.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 14 apr 2011, 00:55

nije nista bolji od trenutnih, pogotovo nije bolji od Maggia, ali mogao bi dobiti poziv, nije los igrac, napreduje
Call the coroner!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 apr 2011, 01:46

Juventusov Motta je svojevremeno bio veliki potencijal i ja sam ga vidio kao novog Zambrotu, samo jos savremenijeg, ali okolnosti su bile takve da se njegov razvoj sporo odvijao i potencijal nije iskoristen.
Danas je nazalost samo prosjecan bek.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 14 apr 2011, 14:13

Puma je napisao/la:nije nista bolji od trenutnih, pogotovo nije bolji od Maggia, ali mogao bi dobiti poziv, nije los igrac, napreduje
Jest 100% bolji, ne zato sto navijam za Milan nego zato sto je fenomenalan, samo da ovako nastavi. U prošlih nekolko utakmica kad je igro Maggio vidjelo se da smo slabi u defanzivi ... bekovi su katastrofalni (Balzaretti i Maggio). Abate je daleko bolji od Maggia po meni i zasluzuje ne samo poziv, nego mjesto u prvoj postavi sigurno !
Omerbavarac je napisao/la:Juventusov Motta je svojevremeno bio veliki potencijal i ja sam ga vidio kao novog Zambrotu, samo jos savremenijeg, ali okolnosti su bile takve da se njegov razvoj sporo odvijao i potencijal nije iskoristen.
Da Motta je bio dobar dok je igrao u Udineseu, pređe u veči klub = ****. Jedan od najvećih Flopova ove sezone što se tiče Juventusa. Abate igra fenomenalno u Milanu, a sigurno nema namjeru da ide negdje drugo.
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 apr 2011, 15:51

robovi88 je napisao/la:
Puma je napisao/la:nije nista bolji od trenutnih, pogotovo nije bolji od Maggia, ali mogao bi dobiti poziv, nije los igrac, napreduje
Jest 100% bolji, ne zato sto navijam za Milan nego zato sto je fenomenalan, samo da ovako nastavi. U prošlih nekolko utakmica kad je igro Maggio vidjelo se da smo slabi u defanzivi ... bekovi su katastrofalni (Balzaretti i Maggio). Abate je daleko bolji od Maggia po meni i zasluzuje ne samo poziv, nego mjesto u prvoj postavi sigurno !
Omerbavarac je napisao/la:Juventusov Motta je svojevremeno bio veliki potencijal i ja sam ga vidio kao novog Zambrotu, samo jos savremenijeg, ali okolnosti su bile takve da se njegov razvoj sporo odvijao i potencijal nije iskoristen.
Da Motta je bio dobar dok je igrao u Udineseu, pređe u veči klub = ****. Jedan od najvećih Flopova ove sezone što se tiče Juventusa. Abate igra fenomenalno u Milanu, a sigurno nema namjeru da ide negdje drugo.
bold1 - Navijacka ostrascenost.
bold2 - Motta je u Romi bio bolji nego u Udeneseu. Onda su ga oni namirisali i pustili u Juve.

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.