Chelsea accept final conditions and the player wanted the move, also spoke to Mikel Arteta.
Agreement done, documents expected to be ok soon.
Gotovo Sterling je već u London Conleyu radi preglede a klub je dobio do 01H fore da završi sve
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Mozemo tako i mi pisati ,neko ce vec utrefitiQUARTERBACK je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:36ma ovo su lupanja i nagadjanja, arteta rekao few weeks na pressici, moze bit 3-4 sedmice moze bit 6-7 ljudi samo mlataraju bezveze..
Arteta je i rekao radi se o sedmicama al mora se jos konsultovati sa doktorima koliko je ozbiljna povreda.QUARTERBACK je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:36ma ovo su lupanja i nagadjanja, arteta rekao few weeks na pressici, moze bit 3-4 sedmice moze bit 6-7 ljudi samo mlataraju bezveze..
Pa upravo su Sterlinga doveli da bude zamjena Saki, a i Jesus to može pokriti (ako stane uopšte na dvije noge više ikad, kako je krenuo).Invincibles14 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 03:49Ni ja ga ne volim, ali ajde ako bude nalik na lika iz svog prime bit ce dobro. Ne razumijem cemu posudba Nelsona, pa dobijao bi minute, ako nam se Saka ozlijedi na*ebali smo ga.
Pa ja sam odma rekao ili ce se transfer desiti po nasim uslovima ili nece nikako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.