Brat moj najjači, nije ni izašao s trebom nit popričao s njom nit je upoznao a već razmišlja o kamagri

Opusti se bolan, ne razbijaj glavu mogućim scenarijima i nemoj overthinkati apsolutno sve, budi prirodan i opušten, sve će ostalo biti dobro

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Brat moj najjači, nije ni izašao s trebom nit popričao s njom nit je upoznao a već razmišlja o kamagri
Nemoj imati stereotipe, nije cijela Holandija kao Red light district.
Ti si strucnjak za ove stvari, daj savjet nasem bratu Surrealu
Pitaj onog lika iz dokumentarca on kaze da se ne smije.
Najgore ja kad imaš pun novčanik i kad si lijep pa ne znaš koji je tačno razlog što je s tobom.
Realno najbolji savjet, a i ti @Surreal smanji malo mozganje i razmisljanje, izguglaj scenu DULEEEEE SAVIIICCCC.armando je napisao/la: ↑28 avg 2024, 21:07Vidim ja, ali ti ne vidiš izgleda čega se on boji.VensanKasel je napisao/la: ↑28 avg 2024, 21:00
E baš će prvu noć 69 , bolan vidiš da je stidan ... Ide misionarska lagano , da se uživa![]()
![]()
Nema ni misionarske ako je hašim mlitav.
Pošto je jungfer, oni znaju završiti posao bez da dođu do potpune erekcije.
Ako mladu misli još ploditi, mora joj pružiti neko zadovoljstvo. To svaka voli i uz malo pažnje i pomoć prstiju posteljina se mora sušiti![]()
Ma novcanik gledaju starije. Na to varijantu je drug Rio pokupio. Ovaj je jos dijete. Mada eto nije losa opcija ako nemas izgled da radis na tome pa ces imati uspjeha kasnije.Judd je napisao/la: ↑28 avg 2024, 23:32Najgore ja kad imaš pun novčanik i kad si lijep pa ne znaš koji je tačno razlog što je s tobom.
Šta rade u ovoj nakaradi od države pa ovo nema ni u Burkini Faso.Odgođeno ročište u predmetu Džena Gadžun, problem su adrese vještaka u optužnici
Cuj adrese vjestaka
Orašasti plodovi i red bull…kraljttbvb je napisao/la: ↑29 avg 2024, 01:17Najbolje mu je da se negdje dobro umori. Neka ide negdje kopati pola dana.
Navece ce guslati ko životinja, a nece moci svršiti...
Ljubi vas Facko nemojte mi se ljutit
Jel se ovo indirektno priprema stanovnistvo da tamo neke 2030 nece bit penzija?Stanovništvo stari, a radnici odlaze: FBiH za sedam mjeseci nedostaje skoro 300 miliona KM iz doprinosa za penzije
Bolje da ima, nego da zafali