Ne znam tačno, ali broj je varirao od 405206 do 602450kenant je napisao/la:jel bilo manijaka u trebinju?koliko?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
G R B A V I C A 2
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Imaju vijesti na PTPC oko 23 h, pa možda bude u sportskom dijelu i izvještaj iz Trebinja! 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
iskreno nisam se nadao pobjedi u trebinju,a sad po taj gol na pecari koji nas vodi u finale.Ako prođemo u finale vrati će se dobra atmfosfera u klub tako da u prvenstvu očekujem tri vezane pobjede(široki,drina,zrinjski)
manijaka u trebinju,isto ko i brusnice u ledenom caju...
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Da je Zeljo-Sloboda namjesteno ne bi Zoletic davao gol volejcinom pod precku u sudijskoj nadoknadi vec bi se to rijesilo davno prije.
Budalastina!
Budalastina!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja nekako vjerujem u ove trokutove, to se par puta dešavalo i prošle sezone, a evo i ove, nekako mi sve previše čudno izgleda da bi bila koincidencija...
Imaju na izvoru.ba neke fotografije sa utakmice protiv Leotara, vidim igrali smo u plavim dresovima
Imaju na izvoru.ba neke fotografije sa utakmice protiv Leotara, vidim igrali smo u plavim dresovima

Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 03 apr 2011, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!
A da imate imalo dara uvidjeli bi odmah da se radi o zajebanciji-provokaciji.
- zubanovic89
- Kontakt:
a ja stadiona i govanaBianconeri1988 je napisao/la:Ja nekako vjerujem u ove trokutove, to se par puta dešavalo i prošle sezone, a evo i ove, nekako mi sve previše čudno izgleda da bi bila koincidencija...

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- zlaya_tm87
- Kontakt:
i ja gledam, pitam se ko je ovdje lud...elSaik je napisao/la:A da imate imalo dara uvidjeli bi odmah da se radi o zajebanciji-provokaciji.

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Birmingham - Newcastle 0:2Bianconeri1988 je napisao/la:Ja nekako vjerujem u ove trokutove, to se par puta dešavalo i prošle sezone, a evo i ove, nekako mi sve previše čudno izgleda da bi bila koincidencija...
Blackpool - Birmingham 1:2
Newcastle - Blackpool 0:2
Vjeruješ li u ovaj trokut?
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
- Kontakt:
gdje imaju slike ?
Na s-o-u-r-c-e.ba imaš vijest i četiri slike...mirsoooTM87 je napisao/la:gdje imaju slike ?
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Utakmicom u Trebinju Lazo je odigrao jubilarni 50 mec za nas tim,na svom kontu ima 12 golova.
1921-2011
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Ima li podatak o broju datih golova koje je postigao u tih 50 utakmica?
Neprilagodjen je napisao/la:Ima li podatak o broju datih golova koje je postigao u tih 50 utakmica?
Dobar ti?Esii TM87 je napisao/la:Utakmicom u Trebinju Lazo je odigrao jubilarni 50 mec za nas tim,na svom kontu ima 12 golova.

1921-2011
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Nisam vidio,izvini.
Ja sam mislio da je situacija jos gora,ali nije to toliko ni katastrofalan procenat koliko mi se cinilo jer treba imati u vidu da dosta i "radi" i asistira,a ne samo da ceka loptu i posprema odbijance u gol.
Ja sam mislio da je situacija jos gora,ali nije to toliko ni katastrofalan procenat koliko mi se cinilo jer treba imati u vidu da dosta i "radi" i asistira,a ne samo da ceka loptu i posprema odbijance u gol.
Kakav god da je boljeg trenutno nemamo,to se vidjelo par utakmica ove sezone.
I umalo da zaboravim,pocni se prilagodjavati,vrijeme ti je
I umalo da zaboravim,pocni se prilagodjavati,vrijeme ti je

1921-2011
-
- Kontakt:
...kako rekoh prije utakmice, bio bih zadovolja i remijem, pobjeda je ipak sjajna stvar
ova pobjeda je veoma vazna iz nekoliko razloga: da prekinemo taj "crni niz", da igraci vrate poljuljano samopouzdanje, da se atmosfera malo relaksira...mislimd a ne treba opet sad praviti nikakve projekcije tipa "sad ce ovi zijanit, mi ne smijemo izgubiti, bla-bla,..."; treba ici ok utakmice do utakmice, pa sta bude...pokusati, a ja sam ubijedjen da ova ekipa to moze, proci siroki u kupu; cak i ako ne uspiju, nece biti nikakva katastrofa...samo lagahno i naprijed; cestitke igracima i strucnom stabu 

- Neprilagodjen
- Kontakt:
Zeljo nece izgubiti ni boda do kraja i sigurno ce biti prvak. Jedino nisam siguran za Kosevo i Zenicu,ali ostali ce biti zgazeni sigurno.
U Kupu i nisam neki optimista.
U Kupu i nisam neki optimista.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Zeljinodijete1921 i 32 gosta.