AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Eto bice da smo se rijesili Adlia, Bogu hvala. Nadam se da nece biti povratak u Milan naredne sezone, kao sa Saletom i drugima.
Hajde sad jos Benacera da prodaju, a dovedu Konea i nije lose. Samo sto onda gubimo dosta veznjaka pa ne znam jel' to naznaka prostora mladjima ili smusenost.
Ovo za Abraham mi je glupost ako se nece Jovica rijesiti. Jer Jovic kao treci napadac hajde sto dodatni opterecuje budzet, nego i uzima potencijalnu minutazu Camadri.
Abraham je imao dobrih momenata u Romi po dolasku, jedno vrijeme ih nosio svojim golovima, borbom, trkom, sve nakon povrede nije vrijedno pomena i kao takav je jos jedan macak u vreci. Ali vidicemo, valjda znaju sta rade.
Hajde sad jos Benacera da prodaju, a dovedu Konea i nije lose. Samo sto onda gubimo dosta veznjaka pa ne znam jel' to naznaka prostora mladjima ili smusenost.
Ovo za Abraham mi je glupost ako se nece Jovica rijesiti. Jer Jovic kao treci napadac hajde sto dodatni opterecuje budzet, nego i uzima potencijalnu minutazu Camadri.
Abraham je imao dobrih momenata u Romi po dolasku, jedno vrijeme ih nosio svojim golovima, borbom, trkom, sve nakon povrede nije vrijedno pomena i kao takav je jos jedan macak u vreci. Ali vidicemo, valjda znaju sta rade.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Vidim svi ostali su doveli vec u maju zavrsili sve transfere
- muha milanez
- Kontakt:
Očito su uvidjeli da neke stvari ne bi funkcionisale sa tim igračima. Pet do dvanaest doduše, ostaje i pitanje kako će kvalitetno i to biti urađeno.
Možda im se upalila lampica da i Fonseca nije taj kalibar kako su prvobitno mislili.
Pa mu zato Salemandera otjerali
Možda im se upalila lampica da i Fonseca nije taj kalibar kako su prvobitno mislili.

Pa mu zato Salemandera otjerali

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Kaze Romano da potpisujemo nekog iz Ajaxa. Silvano Vos. Valja li sta?
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Beduin
- Kontakt:
To je momcic za Milan Futuro, ujedno ce se vrtiti i oko prvog tima, ali vjerovatno sa manjim znacajem ove sezone.
Bice da je neki talenat, ali prejeftino zvuci 3mil (hajde ima tu i bonusa i % od prodaje) da covjek pomislio na neki hajr odmah.
Bice da je neki talenat, ali prejeftino zvuci 3mil (hajde ima tu i bonusa i % od prodaje) da covjek pomislio na neki hajr odmah.
075 ❤
075 ❤
Izgkeda da Isma ostaje ovi arapi odustali imaju dovoljan broj igrace koje mogu reg preko 21 godinu valjda.
Izgleda da ce neki biti prinudjeni da budu izostavljeni sa spiska za Lp
Izgleda da ce neki biti prinudjeni da budu izostavljeni sa spiska za Lp
Znaci ovo je ekipa za ovu sezonu
GK: Maignan, Sportiello, Torrianni
DF: Royal, Calabria, Thiaw, Tomori, Pavlovic, Gabbia, Jimenez, Theo, Bartesaghi(?)
MID:Benaccer, Reijnders, Fofana, Musah, RLC
RW, LW, CF: Pulisic, Chukwueze, Leao, Okafor, Morata, Abraham, Jovic.
Otprilike nekih 23-24 igraca, s tim da ne znam koliko se racuna na Bartesaghia, Florenzija nisam racunao jer je dugo odsutan.
Stoperi su mi malo upitni, sa neke 2 povrede mozes se dovesti u problem, a pri tome sa samo 4 stopera nemas mogucnost mijenjat formaciju na 3 u odbrani.
Po meni pozajmica Kalulua je bila nepotreban potez, jos covjek sam nije zelio da ide.
Realno ekipa otprilike za 3-4. mjesta, trenutno po igrackom kadru jaci su i Inter i Juve.
Tako da ako Fonseca bude 3. na kraju sezone onda to nece biti neuspjesna sezona.
GK: Maignan, Sportiello, Torrianni
DF: Royal, Calabria, Thiaw, Tomori, Pavlovic, Gabbia, Jimenez, Theo, Bartesaghi(?)
MID:Benaccer, Reijnders, Fofana, Musah, RLC
RW, LW, CF: Pulisic, Chukwueze, Leao, Okafor, Morata, Abraham, Jovic.
Otprilike nekih 23-24 igraca, s tim da ne znam koliko se racuna na Bartesaghia, Florenzija nisam racunao jer je dugo odsutan.
Stoperi su mi malo upitni, sa neke 2 povrede mozes se dovesti u problem, a pri tome sa samo 4 stopera nemas mogucnost mijenjat formaciju na 3 u odbrani.
Po meni pozajmica Kalulua je bila nepotreban potez, jos covjek sam nije zelio da ide.
Realno ekipa otprilike za 3-4. mjesta, trenutno po igrackom kadru jaci su i Inter i Juve.
Tako da ako Fonseca bude 3. na kraju sezone onda to nece biti neuspjesna sezona.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
-
- Kontakt:
Mi cemo da zavrsimo na 7-8 mjestu na kraju.
Nadam se da grijesim ali to mi se cini realnost u ovom trenutku.
Fonseca ima da dobije otkaz vec do nove godine i onda ce ubaciti Boneru tu umjesto njega i zbog takih stvari padamo na to 7-8 mjesto.
Znaci Milan opet postaje nestabilan klub i vracanje u nazad kako je bilo prije nekih 5 do 15 godina nazalost.
Stvarno se nadam da me ovaj osjecaj vara ali cisto sumljam!
Nadam se da grijesim ali to mi se cini realnost u ovom trenutku.
Fonseca ima da dobije otkaz vec do nove godine i onda ce ubaciti Boneru tu umjesto njega i zbog takih stvari padamo na to 7-8 mjesto.
Znaci Milan opet postaje nestabilan klub i vracanje u nazad kako je bilo prije nekih 5 do 15 godina nazalost.
Stvarno se nadam da me ovaj osjecaj vara ali cisto sumljam!
- Beduin
- Kontakt:
Abraham u Romi zaradjuje oko 5,5mil godisnje?
To je totalno nepovoljno za nas pa i da spusti nekih 1mil platu, s obzirom da bi bio igrac za klupe. Puno brate, puno.
To je totalno nepovoljno za nas pa i da spusti nekih 1mil platu, s obzirom da bi bio igrac za klupe. Puno brate, puno.
075 ❤
075 ❤
Capology.com kaže 4.5M, al kao što reče, i 4.5M je puno za backup napadača budući da i Morata ima isto toliko. Mada ruku na srce, s njim se ništa ne zna, može vratit formu kakvu je imao kad je tek došau u Romu i onda bi vrijedio i tih 4.5M€ a može biti novi Origi. Strašno je da će taj lik još 2 godine biti na plaći od 4M€.
Ali to je rizik potpisivanja free agenata, ne platiš transfer odštetu ali zato dadneš malo veću platu. Ako se ispostavi kao flop, nema šanse da ga se rješiš prije isteka ugvora jer nitko mu neće ponuditi toliko koliko ima kod tebe.
- muha milanez
- Kontakt:
Nayebali smo ga u ovom novom formatu

..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
I dinamo i zvezda 

Predobra grupa
Moramo uzet 18 bodova I hajmo se igrat sa Realom i Liverpoolom
Moramo uzet 18 bodova I hajmo se igrat sa Realom i Liverpoolom
Nije toliko loše ispalo s obzirom kako je krenulo sa Realom i Liverpoolom. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Solidna grupa. 15 bodova je minimalni cilj, ako ekipa počne igrati kako spada i kako Bog zapovijeda
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Real Liverpool i Leverkusen su te 3 teske ostalo se mora uzeti
Sve u svemu meni je ovaj format zanimljiviji
Sve u svemu meni je ovaj format zanimljiviji
- muha milanez
- Kontakt:
Jedva čekam raspored i da starta, baš je osvježenje ovaj novi format 

..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
kakav ba prloz grupe nema sanse.
Real, Liverpool i Leverkisen ce te rastaviti na proste faktore, i neko od ovih ostalih ce odigrati prpotiv nas utakmicu za historiju i nama ne gine 5. ili 6 mjesto
isto ce biti u ligi.
Fonseca je totalni promasaj
Real, Liverpool i Leverkisen ce te rastaviti na proste faktore, i neko od ovih ostalih ce odigrati prpotiv nas utakmicu za historiju i nama ne gine 5. ili 6 mjesto
isto ce biti u ligi.
Fonseca je totalni promasaj
Pises gluposti, prvo se informisi, zar stvarno samo povrsno pratite fudbal, ima godinu dana se trubi o novom sistemu i formatu, koja vise grupa, ne postoji grupa
Imas google ukucaj sve ce ti se reci, 21-vo je stoljece koristi pogodnosti koje su ti date i informisi se
- Romagnoli13
- Kontakt:
Čuj grupa 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)