Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

BluesForever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la BluesForever » 02 apr 2011, 18:20

Ma nije ovo vidjelo penala....
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

4ever alone?
Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
Kontakt:

Post Postao/la 4ever alone? » 02 apr 2011, 18:32

Ovaj linijski sudija je odron.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 02 apr 2011, 18:42

Eh da je Bogdo ova sezona zavrsila sa ovom utakmicom...Za Evropu se ne nadam kad je u pitanju Liverpool.

I da, ne znam za kojeg djavola spominjete scumove utakmice, da se mi proslavljamo, pa hajd, i nekako...al ovako... :roll:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 02 apr 2011, 19:23

reds_forever je napisao/la:Eh da je Bogdo ova sezona zavrsila sa ovom utakmicom...Za Evropu se ne nadam kad je u pitanju Liverpool.
I bolje :!:

Kenny on West Brom and injuries

Slike sa tekme

U glasanju navijača na oficijelnoj stranici LFC-a Reina je ubjedljivo(i zasluženo) dobio najviše glasova za našeg najboljeg igrača,slijede ga Suarez i Skrtel dok je Kyrgiakos vjerovali ili ne 4. :o
FK Pjetlovi

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 02 apr 2011, 19:43

posle ovakog meca postavlja se pitanje dali uopste vredi gledati utakmice Liverpoola kada gostuje??? ovo je ocaj ocaja i svaki put se nesto ovako desava kada gostujemo, ja umesto da gledam kako Suarez i Carroll dominiraju(vala koliko su i placeni treba i oni da se zamisle) ja gledam tamo nekog Odemwingie kako dribla i ponizava nasu odbranu, najvise ovo mrzim kada ovako uzgubimo pa mi ceo vikend bude sugav, bruka i sramota jel taj WBA se bori za titulu prvensta ili za opstanak u ligi?? a mi da hocemo u evropu verovatno bi bolje igrali ove utakmice u gostima tako da ja vise necu pogledati ni jedam mec kad igramo u gostima sto bi se nervirao neka se oni malo nerviraju.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 02 apr 2011, 19:48

I da zaboravio sam da kazem Who the f...k are WBA?!?!??!?!?
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

4ever alone?
Kontakt:

Post Postao/la 4ever alone? » 02 apr 2011, 19:57

reds je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:Eh da je Bogdo ova sezona zavrsila sa ovom utakmicom...Za Evropu se ne nadam kad je u pitanju Liverpool.
I bolje :!:

Kenny on West Brom and injuries

Slike sa tekme

U glasanju navijača na oficijelnoj stranici LFC-a Reina je ubjedljivo(i zasluženo) dobio najviše glasova za našeg najboljeg igrača,slijede ga Suarez i Skrtel dok je Kyrgiakos vjerovali ili ne 4. :o
Ja bih ga stavio na prvo mjesto, covjek je izborio dva penala.
Zar je bitno za koji klub? Naravno da nije, bitno je da je rijesio utakmicu.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 02 apr 2011, 20:03

Svi dobro znamo ko je Martin Atkinson,no,nema smisla izvlačiti se na suce sada.

Kao što neko reče,kada očekujemo poraz,pobijedimo,kada očekujemo pobjedu,izgubimo.Tako je to ove sezone.
Utakmicu nisam gledao pa ne mogu komentarisati išta,ali vidim da je Odemwigie izlacao Grka koji je dobar samo u skok igri i tako je uvijek bilo.Da smo dobili ovu utakmicu koja je bila zadnji voz možda za Evropu,mogli bi se nečemu nadati,ovako ništa.
Nema veze,mislim da je ovako bolje po nas.
Koliko sam puta ponovio;na ljeto dovedemo još 2-3 igrača svjetske klase za 40-ak miliona i sljedeće sezone juriš na 19. titulu :!:
You'll never walk alone.

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 02 apr 2011, 20:34

Sasha L.F.C. je napisao/la:posle ovakog meca postavlja se pitanje dali uopste vredi gledati utakmice Liverpoola kada gostuje??? ovo je ocaj ocaja i svaki put se nesto ovako desava kada gostujemo, ja umesto da gledam kako Suarez i Carroll dominiraju(vala koliko su i placeni treba i oni da se zamisle) ja gledam tamo nekog Odemwingie kako dribla i ponizava nasu odbranu, najvise ovo mrzim kada ovako uzgubimo pa mi ceo vikend bude sugav, bruka i sramota jel taj WBA se bori za titulu prvensta ili za opstanak u ligi?? a mi da hocemo u evropu verovatno bi bolje igrali ove utakmice u gostima tako da ja vise necu pogledati ni jedam mec kad igramo u gostima sto bi se nervirao neka se oni malo nerviraju.
Normalno da WBA dominira kad su u veznom redu brazilski lav i Spearing. Zar je neko ocekivao da dominiramo...
Jos jedna uzasna utakmica, upravu si sto se toga tice.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 02 apr 2011, 22:27

PORAZ PROTIV WBA

West Bromwich Albion došao je do zaslužene pobjede protiv danas indisponiranog Liverpoola.

Već na početku bilo je jasno da će Liverpool imati velikih problema, Glen Johnson, a nešto kasnije i Daniel Agger morali su napustiti igru, a umjesto njih su ušli tragičar utakmice Krygiakos i mladi Wilson.

Osim što Liverpool nije stvorio izglednu priliku u prvom dijelu, djelovao je i vrlo nervozno, posebice Carroll koji se već u tom prvom poluvremenu opasno približio drugom žutom kartonu.

Drugo poluvrijeme je krenulo u jednakom tempu, no Liverpool je ipak došao do pogotka u 50. minuti. Raul Meireles je izveo vrlo dobar korner, a Škrtel se najbolje snašao ispred vrata WBA i pospremio loptu za 1-0.

Nakon toga gola, praktički sve do kraja utakmice Liverpool je stvorio tek jednu polupriliku, nakon što je Suarez kraj dva igrača uposlio Meirelesa, no on se nije snašao i zapucao je loptu iznad gola.

Sa druge strane, WBA je bio konkretniji, opasniji i dosta pokretljiviji od Liverpoola, te su i stvorili više prilika.

Ipak, dok Reina nije dopuštao da se prilike pretvore u golove, oni su došli iz grešaka Liverpoolove obrane, prvenstveno Kyrgiakosa. Najprije je pomalo nepotrebno srušio Odemwingiea u šesnaestercu, a kasnije je vrlo nespretno reagirao protiv istoga igrača te mu omogućio da se nađe u 1 na 1 situaciji sa Reinom, što je rezultiralo i drugim jedanaestercom nakon što je Reina srušio Odemwingiea.

Oba jedanaesterca je u pogodak pretvorio Brunt.

Do kraja utakmice Liverpool je bacio sve karte u napad, a Suarez je bio blizu pogotku nakon što mu je na samom kraju pokušaj loba izbačen sa crte.

Kao i uvijek odličan tekst preuzet sa http://www.lfccro.com ! 8-)
FK Pjetlovi

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 02 apr 2011, 22:32

Spearing je pravo borben igrač,njega ni pošto ne smijemo prodavati. ;)
You'll never walk alone.

4ever alone?
Kontakt:

Post Postao/la 4ever alone? » 03 apr 2011, 00:06

Ono sto je sasvim evidentno jeste to da je Liverpoolova odbrana bez Aggera cista nula.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 03 apr 2011, 00:09

4ever alone? je napisao/la:Ono sto je sasvim evidentno jeste to da je Liverpoolova odbrana bez Aggera cista nula.
Definitivno.
You'll never walk alone.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 03 apr 2011, 12:18

Druga stvar koja je evidentna da Carroll nece ni iz daleka uspjeti zamijeniti Torresa u vrhu napada.Daj Boze da grijesim,ali momak ne vrijedi ni 15,kamoli 35 miliona funti.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 03 apr 2011, 12:45

Vezista Velensije na meti premijerligaša

Prema poslednjim informacijama u ostrvskim medijima, Everton je zainteresovan da tokom letnjeg prelaznog roka u svoje redove dovede argentinskog internacionalca iz redova Valensije, Evera Banegu.

Vezista "slepih miševa" je spreman da po isteku sezone napusti "Mestaju", a Argentinac se trenutno nalazi na meti još nekoliko klubova iz Premijer lige. Naime, pored Evertona, za 22-godišnjeg fudbalera sredine terena Valensije zainteresovani su Totenhem i Liverpul, koji takođe spremaju ponude. Banega je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Atletiko Madridu, a pre dolaska u Španiju nastupao je za Boku Juniors.

Banega bi bio sjajna zamena za Lucas-a.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

jecaLFC
Kontakt:

Post Postao/la jecaLFC » 03 apr 2011, 14:16

Poz za swe Redse :) Dolazim iz Srbije , na Forum me uputio @The DoCToR!! :P Dovoljno za prvi post :D

YNWA

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 03 apr 2011, 14:35

jecaLFC je napisao/la:Poz za swe Redse :) Dolazim iz Srbije , na Forum me uputio @The DoCToR!! :P Dovoljno za prvi post :D

YNWA
Dobrodošao na forum.

Stay active. 8-)
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 03 apr 2011, 14:36

@jeca dobrodosao i nemoj se previse obazirat na provokacije koje su stalne na ovom forumu,nadam se da cemo lijepo diskutovat... :D
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

jecaLFC
Kontakt:

Post Postao/la jecaLFC » 03 apr 2011, 14:39

Hvala na dobrodoslici :D

Daniel Pacheco enjoyed a debut to remember as he helped Norwich City to a 6-0 thumping of Scunthorpe United on Saturday.

The Spanish starlet delighted the crowd playing in his favoured role just behind the striker, and featured for 71 minutes.

Pacheco was a constant threat throughout and set up the opening two goals.

First he cut back a cross for Grant Holt to net the opener, and then his defence splitting pass led to a penalty that was converted by Holt.

Holt and Simeon Jackson both grabbed hat-tricks, and Canaries boss Paul Lambert was delighted with the debut of Pacheco.

Lambert told the Eastern Daily Press:"I thought his debut was as good as I've seen.

"I thought he was brilliant, he lifted the crowd and he was fantastic." :mrgreen:

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 03 apr 2011, 15:00

jecaLFC je napisao/la:Poz za swe Redse :) Dolazim iz Srbije , na Forum me uputio @The DoCToR!! :P Dovoljno za prvi post :D

YNWA
Welcome. :)
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.