FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
OK, brzo cu odustati jer neznalicama nema pomoci. Necu slijepom covjeku oci ugradjivati.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Danas je Comanom menadžer demantovao ponudu Arapa. @herr bayo klima glavomOmerbavarac je napisao/la: ↑28 avg 2024, 17:02Navodno ce na danasnjoj sjednici tema biti nova pojačanja kao i eventualno dovodjenje Taha.
U slucaju odlaska Comana trebali bi dovesti dodatno krilo. Sancho se namece kao prva opcija, posudba sa nekom klauzulom.

Zadnje info su da sam igrač razmatra i čeka ponude iz Evrope, tek onda će odlučiti hoće li na istok. Tamo je rok do 2.9.
Ne treba ti novo krilo, imaš Irakundu, kojeg danas na treningu Palija umalo ne zdrobi

Odahnuli su, mada se u početku učinilo da je ozbiljnije povređen.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- farinelli123
- Kontakt:
Nasi kao flertuju i sa Sanchom.
Znam da ima jake veze sa Prusima i to, ali Sancho je realno beskrajno talentovan igrac.
A tek ima 24 godine. Mogli bismo mi njega da vratimo na staze stare slave. Ono sto je igrao u zavrsnici proslogodisnje lige prvaka je bilo odlicno.
Jedini problem mu je sto ponekad napravi fintu vise kao i Liroj, ali mislim da je Sancho jos inteligentniji i timskiji igrac od Sanea.
Daj Taha i Sancha i da pevamo. Tah nije najidealnije resenje, ali moze da uspe.
Setimo se recenice velikog @coelha: Kad smo 2013 imali najjacu odbranu igrali su nam Boa, Dante, Van Bujten i Holder. Doduse tad je vezni red bio poslozen kao nikad + prajm Nojer, Lam..
Znam da ima jake veze sa Prusima i to, ali Sancho je realno beskrajno talentovan igrac.
A tek ima 24 godine. Mogli bismo mi njega da vratimo na staze stare slave. Ono sto je igrao u zavrsnici proslogodisnje lige prvaka je bilo odlicno.
Jedini problem mu je sto ponekad napravi fintu vise kao i Liroj, ali mislim da je Sancho jos inteligentniji i timskiji igrac od Sanea.
Setimo se recenice velikog @coelha: Kad smo 2013 imali najjacu odbranu igrali su nam Boa, Dante, Van Bujten i Holder. Doduse tad je vezni red bio poslozen kao nikad + prajm Nojer, Lam..
•
Palhinha lomi sve pred sobom pa i saigrače. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Juventus je dogovorio Sancha, posudba i obavezan otkupfarinelli123 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 17:21Nasi kao flertuju i sa Sanchom.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dečki ne štede.
- Omerbavarac
- Kontakt:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ili ne gledaju utakmice ili su na drogama.
-
- Kontakt:
Ubleharska uprava izvor svih problema. Šta sam rekao, prekomandovan u glavnog štopera 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ne znam zašto je tako teško prihvatiti da neko drugi ima mišljenje koje je drugačije od tvoga, nego ga se mora krstit ognjem i mačem. Ja se npr. ne slažem sa @hardenom da de Ligt nije značajan gubitak, ali poštujem njegovo mišljenje. Isto tako se ne slažem za @Dilahom da je Sane guba koje se čim prije treba riješiti, ali cijenim i takav stav. U konačnici istina je voda duboka i neke stvari zauvijek će ostat u sferi spekulacije šta bi bilo kad bi bilo.
Inače baš me zanima što će ove sezone bit sa Telcom, ima li Kompa muda da povremeno klupira Kenjca da ubaci Telca. Za Gicbrija sam već ranije prognozirao da bi mogao dobro otvorit sezonu.
Inače baš me zanima što će ove sezone bit sa Telcom, ima li Kompa muda da povremeno klupira Kenjca da ubaci Telca. Za Gicbrija sam već ranije prognozirao da bi mogao dobro otvorit sezonu.
Jarane, mene ti podsjecas na one ucenike u razredu prema kojima ne znas kako da se ponasas. Iako se u nekim stvarima duboko ne slazes sa njima ne mozes da im "sve po spisku" jer ti to kazu na jedna lijep, civilizovan nacin i time te i zbuneledar je napisao/la: ↑29 avg 2024, 04:27Ne znam zašto je tako teško prihvatiti da neko drugi ima mišljenje koje je drugačije od tvoga, nego ga se mora krstit ognjem i mačem. Ja se npr. ne slažem sa @hardenom da de Ligt nije značajan gubitak, ali poštujem njegovo mišljenje. Isto tako se ne slažem za @Dilahom da je Sane guba koje se čim prije treba riješiti, ali cijenim i takav stav. U konačnici istina je voda duboka i neke stvari zauvijek će ostat u sferi spekulacije šta bi bilo kad bi bilo.

@Dilah
Nema potrebe za "sve po spisku", nego, kako bi rekao drug Mao, "neka cvate tisuću cvjetova". Forum i služi za različita mišljenja, kad bi svi mislili i govorili isto foruma ne bi ni trebalo, to bi bio smor kojeg niko ne bi čitao (sad se pretvaramo da to kao netko čita).
Inače, kad smo kod toga, ko kod vas može probit 1 na 1 na postavljenu obranu? Samo 2 igrača - jedan je Muzijala, a drugi nije ni Gicko ni Telac ni Mulac ni Olize.
Nema potrebe za "sve po spisku", nego, kako bi rekao drug Mao, "neka cvate tisuću cvjetova". Forum i služi za različita mišljenja, kad bi svi mislili i govorili isto foruma ne bi ni trebalo, to bi bio smor kojeg niko ne bi čitao (sad se pretvaramo da to kao netko čita).
Inače, kad smo kod toga, ko kod vas može probit 1 na 1 na postavljenu obranu? Samo 2 igrača - jedan je Muzijala, a drugi nije ni Gicko ni Telac ni Mulac ni Olize.

Pa sin Sulejmana, ko bi drugi 
Neću ga kuditi a ni hvaliti, jer je sve rečeno. Nova sezona je počela, bumo vidjeli šta ona nosi sa sobom.

Neću ga kuditi a ni hvaliti, jer je sve rečeno. Nova sezona je počela, bumo vidjeli šta ona nosi sa sobom.
- muhamedhulk
- Kontakt:
dati rupi (opet) sansu, sa dierom. pa vidjeti.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ma "sve po spisku" je kao neki sinonim za malo grublje naruziti, nikada ne diram nikome u familiju i bas mi se to gadi. Ako grupa ljudi se nadje oko necega kao mi oko Bayrna, normalno je da bude i razlicitih misljenja, medjutim postoje i oni koji volo bocnuti te tako isprovociraju malo jaci odgovor, ali sta bi trebalo da ima necija mati, otac i bilo ko iz familije sa time?? Sto se driblera i jedan na jedan madjionicara tice, slabe smo mi fajde imali od toga. U 9 od 10 slucajeva se zabije u igraca, a pocesto od toga ispadne i opasna kontra. Ako i prodje jednog, onda ide dok mu neko ne uzme loptu, pa onda slijedi onaj teleci pogled u stilu boli me k. Na kraju i pljucne. Klempo ga je promoviso u glavnog oko kojeg se vrti taktika i..?? Dvadeset bodova razlike. Istina nije jedini uzrok tome, ali jeste najveci. A da ti i iskreno kazem kad si vec pomenuo Musialu, meni i on stagnira, nikako da ono bas eksplodira, a moze sigurno. Za razliku od brkice on ponekad i iskoristi te svoje 1:1 virtuoznosti, ali previse puta i petlja, ide po svaku cjenu. Ipak vjerujem da ce on doci na nivo da bude ozbiljan kandidat za zlatnu loptu, samo da se druge linije posloze, jer iz Byerna od prosle godine pojedinac, ma kako dobar bio, nema neke sanse da bude u vrhu evropskog fudbala.ledar je napisao/la: ↑29 avg 2024, 12:49@Dilah
Inače, kad smo kod toga, ko kod vas može probit 1 na 1 na postavljenu obranu? Samo 2 igrača - jedan je Muzijala, a drugi nije ni Gicko ni Telac ni Mulac ni Olize.![]()
-
- Kontakt:
Ovu opsesiju štoperima u Bayernu treba izučavati. Tah je potpuno nepotreban igrač. A neće dovesti zamjenu na krilu 1000%.Bayern are hoping Kingsley Coman would make a decision within the next few hours in order to move forward with other personnel matters. Max Eberl and Christoph Freund are working on a deal for Jonathan Tah. But the focus is first on the sale of Coman
@Plettigoal
I am not yet born; O hear me.
Treba slaviti ako ne dovedu Taha. Koji će nam kurko za te pare, kad na godinu može džaba. Naravno, ako se stvari tako poslože da nam baš treba a on odigra dobru sezonu.
Flick sa jadnom Barsom baca udicu na tog istog Taha, ali ovaj hoće kod nas.
Isprsi se Leverkusene, ne daj nipošto igrača najvećem rivalu
Flick sa jadnom Barsom baca udicu na tog istog Taha, ali ovaj hoće kod nas.
Isprsi se Leverkusene, ne daj nipošto igrača najvećem rivalu

Tacno tako, mnoge zvijezde Bayerna su docekali penziju iako su se za njih mogle uzeti veliki pare...samo u zadnje vrijeme evo Roben, Ribery, Muller, Noyer... Medjutim, ja mislim da dovodjenjem ovih iz Salzburga i slcnih ta era bi mogla biti iza nas jer oni su tip menagera koji prvo mjerkaju to sto ti kazes kupi-prodaj, pa tek onda stabilnost na duzi period, a izgleda da su i sprecijalne zadatke u tom pravcu dobiliOmerbavarac je napisao/la: ↑28 avg 2024, 16:58Bayernova politika se nikada nije kretala na relaciji kupi jeftinije pa prodaji skuplje jer se uvijek gradila porodicna atmosfera gdje ce se igraci osjecati ugodno sto ce ih natjerati da ostanu sto duze u Bayernu...
Izuzetaka je uvijek bilo i bice a naravno da se ova hijerarhija narusila u nazad nekoliko godina, mozda nekako od odlaska Flicka.
Hasan i Kahn su ponajviše kumovali takvoj situaciji pa onda glavesine koje su odobravale sve i svasta i to u cilju da se zadrze pojedini igraci.
Vratio bih se jos jednom u Flickov period gdje moram reci da smo puno vise izgubili nego dobili nakon osvajanja 6 trofeja.

- Omerbavarac
- Kontakt:
Upumpavanjem arapskih milijardi u nogomet je napravljen novi fudbalski poredak, renesansa koja je prouzrokovala divljanje vrijednosti igraca koji nisu suhi kvalitet te davanje besnoslovnih cifri djecacima od 18 godina koji postaju mediokriteti u godinama kada bi trebali biti najpotentniji.Dilah je napisao/la: ↑29 avg 2024, 14:30
Tacno tako, mnoge zvijezde Bayerna su docekali penziju iako su se za njih mogle uzeti veliki pare...samo u zadnje vrijeme evo Roben, Ribery, Muller, Noyer... Medjutim, ja mislim da dovodjenjem ovih iz Salzburga i slcnih ta era bi mogla biti iza nas jer oni su tip menagera koji prvo mjerkaju to sto ti kazes kupi-prodaj, pa tek onda stabilnost na duzi period, a izgleda da su i sprecijalne zadatke u tom pravcu dobiliGodinama tako radili sve i da hoce da se prebace, bice tesko. Mislim ok je voditi racuna o poslovanju, o svakoj pari...ali onda ces biti Salzburg ili u najboljem slucaju Lajpcig u sportskom smislu.
Analogno svemu tome je Bayerna mozda i najvise izgubio jer je na trzistu vrlo malo lojalnih igraca kojima novac nije najvažniji nego porodicna atmosfera te sve ono sto jedan klub kao sto je Bayerna nudi.
Nedavno je Kane pricao na tu temu...
Jedan Lewandowski koji je trebao biti na kraju legenda odlazi zbog plate i plaze u klub koji ni po cemu nije bolji od Bayerna i time daje jasan dokaz da skoro i ne postoje fudbalski zaljubljenici nego radnici koji prodaju dusu za nekoliko miliona iako ih imaju naslagane u vrecama.
No, sve u svemu, treba se prilagoditi trzistu i zavuci ruku u dzep pa cak i u nekom slucaju se zadužiti.
Da se ne zaboravi cestitati Aznou na poziv u najodabraniju selekciju Maroka kao i Stilleru u Elf iako vise nije nas igrac ali je dijete Bayerna koje je u ovom klubu od svoje 11-e godine.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.