pa smijite se onda.Bosco je napisao/la:Trebamo jer je očigledno nešto smiješno.Faraon iz Visokog je napisao/la:trebamol se smijatDAVID VILLA 7' je napisao/la:He te sudje sta vam rade![]()
![]()
![]()
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
[youtube][/youtube]
- majestic24
- Kontakt:
U Arsenalu moraju mnoge stvari pod hitno mijenjati jer ocigledno da ovako vise ne ide. Arsenal nije amaterski klub koji ce stvarati igrace i onda ih kasnije prodavati drugima timova kada budu na vrhuncu. Ja ocekujem da ove sezone Arshavin i Fabregas odu a kasnije Bgm i Wilshere,Walcot i RVP.
Bez trofeja ste od 2005 godine ja mislim. Ove godine ste propustali priliku kakvu dugo necete imati. Man City je sve jaci i jaci,Tottenahm takodjer,Chelsea obnavlja igracki kadar,United ce sigurno dovesti 2-3 pojacanja. Nedodju li vam prava pojacanja ode Arsenal iz TOP 4 tima Bgm.
Bez trofeja ste od 2005 godine ja mislim. Ove godine ste propustali priliku kakvu dugo necete imati. Man City je sve jaci i jaci,Tottenahm takodjer,Chelsea obnavlja igracki kadar,United ce sigurno dovesti 2-3 pojacanja. Nedodju li vam prava pojacanja ode Arsenal iz TOP 4 tima Bgm.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ali dobro ti si rekao da je za Arsenal Tottenham Barcelona.
- -Paja
- Kontakt:
sudija nas je ostetio za cist penal u prvom poluvremenu nakon igranja rukom, jasno je da smo pokradeni zasluzili smo pobjedu.
Dio Arsenala
- VolimLiverpool
- Kontakt:
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nisu li ovo govorili zadnjih 5 godina??? I svake godine se desi isto.. POGRIJESE..majestic24 je napisao/la:U Arsenalu moraju mnoge stvari pod hitno mijenjati jer ocigledno da ovako vise ne ide. Arsenal nije amaterski klub koji ce stvarati igrace i onda ih kasnije prodavati drugima timova kada budu na vrhuncu. Ja ocekujem da ove sezone Arshavin i Fabregas odu a kasnije Bgm i Wilshere,Walcot i RVP.
Celik!3,2,2.
Karton crveni je bio zalostan, mislim 15 minuta imati igraca vise protiv jednog Blackboruna kuci je i previse... Pocni navijat za periferce...-Paja je napisao/la:sudija nas je ostetio za cist penal u prvom poluvremenu nakon igranja rukom, jasno je da smo pokradeni zasluzili smo pobjedu.

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Dominacija strasna-Paja je napisao/la:sudija nas je ostetio za cist penal u prvom poluvremenu nakon igranja rukom, jasno je da smo pokradeni zasluzili smo pobjedu.

1921-2011
penal je bio, ali nije to nikakav izgovor za losu igru
- -Paja
- Kontakt:
Nije ni cudo sto floponja ono ne smatra crvenim jer takvi mesarski startovi igraca perfieraca sa dvije noge se nikada ne sakncionisu pa je za floponju to normalno
Dio Arsenala
Treb'o je ostat' u peMziji...
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
- thenaturalone
- Kontakt:
Arsenal zvani FK Repriza
Svake godine isto, na pocetku malo bljesnu, nafuraju se da osvajaju sve, na kraju ne osvoje nista.
Poor Arsenal

Svake godine isto, na pocetku malo bljesnu, nafuraju se da osvajaju sve, na kraju ne osvoje nista.
Poor Arsenal

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
ebiga nismo mi papci da se sluzimo svim i svacim za ebene trofejethenaturalone je napisao/la:Arsenal zvani FK Repriza![]()
Poor Arsenal

Rođen s tobom da budem
- thenaturalone
- Kontakt:
Evo i navijaci im se ponavljaju, mozemo i njih zvati Repriza, ili po engleskom da stavimo Replay, da ne bude da se klub i navijaci isto zovu.
Sad predpostavljam slijedi nesto tipa da vama trofeji nisu bitni, vi ne igrate za trofeje ...
Sve je to s vama vec vidjeeenoooo
Sad predpostavljam slijedi nesto tipa da vama trofeji nisu bitni, vi ne igrate za trofeje ...

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ako smo mi FK Repriza vi ste
FK Tom Hening i co and Qatar foundation
FK Tom Hening i co and Qatar foundation
Rođen s tobom da budem
- Arsenalisation
- Kontakt:
I meni idu ti navijaci na neku stvar...Jer vecina njih ne razumije rijec gloryhunter...Ko fol nisu bitni trofeji,ako nisu bitni koji se ku,ac uopste igra liga,koji se ku.ac ovdje svi iznerviramo kad se izgubi,ako nisu bitni trebali bi biti svi ravnodusni,zar ne?thenaturalone je napisao/la:Evo i navijaci im se ponavljaju, mozemo i njih zvati Repriza, ili po engleskom da stavimo Replay, da ne bude da se klub i navijaci isto zovu.
Zato pustite se te price trofeji nisu bitni,nisu al u zutom kakav je to navijac koji ne zeli da njegov tim ima 16 umjesto 13 trofeja...
Gloryhunter navijaci su oni npr.u 2007/8 poceli navijat' za Barcu kada su vidjeli da Barca na duge staze ima tim koji ce osvojit skoro sve,dok neki to razumiju na razne(pogresne)nacine...

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Dabogda nikad ne osvojili trofej podpomognut sudijama,dabogda igrali u 6 engleskoj posteno,nikad ciganski
Rođen s tobom da budem
- Megamon
- Kontakt:
Ma najveci je problem sto mi nemamo pobjednicki mentalitet.Dobro nekad traziti izgovor u sudijama al' za svaki kiks traziti opravdanje,jednostavno ne ide.Nesta se treba promjeniti a sta to ostaje da vidimo.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ma da nemaju pobjednicki mentalitet,realu izostanu dva tri igraca izgube od gijona,barci tri cetri jedva s vilarealom,nama pola sastava cijele sezone fali i opet drugiMegamon je napisao/la:Ma najveci je problem sto mi nemamo pobjednicki mentalitet.Dobro nekad traziti izgovor u sudijama al' za svaki kiks traziti opravdanje,jednostavno ne ide.Nesta se treba promjeniti a sta to ostaje da vidimo.
Rođen s tobom da budem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.