FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Mozda je glede Bayerna prihvatljiva ponuda Saudijaca pa cak i od strane Comana jer mu niko nece dati platu koju ima u Bayernu no tuzna cinjenica je da igrac od 28 godina, na vrhuncu svoje karijere ide igrati nogomet rekreativno.
Ako se ovo realizuje, ne vjerujem da cemo dobiti manje od 50 miliona.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ako bude 35 ili čak 40 nek slave svi zajedno..
Plaćen je nešto preko 20, poslije posudbe.
Plaćen je nešto preko 20, poslije posudbe.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Fakat nisi normalan, sto rece Caki da neko kaze da je zemlja okrugla ti bi reko da nijeharden je napisao/la: ↑27 avg 2024, 16:26kme prodan de ligt kmee
Realno frajer nije opravdavao svoju platu i ima upitan zdravstveni karton, aj vozdra. To sto su druga dva stopera drekec ne znaci da je ovaj trebao ostati, ne moze se jedan igrac pravdati kroz (ne)sposobnost drugih.
Goretzku ne mozes prodati ni da ga uvaljas u zlato. Njega treba vratiti na steroide i na zimu ga tusnuti u Arabiju.

Sad kad ih lijepo Coman istrola i na kraju ostane.
Coman, DeLigt, Muller, Tel, Kimich (ako se usredsredi samo na igru, a ne glumi nekakvoga big bosa), to je Bayernova DNK, a vrhunska kvaliteta...Pavlovic jos upitan, a da iskreno sam sebe naruzim zbog Palije - na prijateljskoj utakmici 5 klizecihOmerbavarac je napisao/la: ↑27 avg 2024, 22:50Mozda je glede Bayerna prihvatljiva ponuda Saudijaca pa cak i od strane Comana jer mu niko nece dati platu koju ima u Bayernu no tuzna cinjenica je da igrac od 28 godina, na vrhuncu svoje karijere ide igrati nogomet rekreativno.

Pa ako mi ti kazes da nisam normalan to mi je ko komplimentDilah je napisao/la: ↑27 avg 2024, 23:55Fakat nisi normalan, sto rece Caki da neko kaze da je zemlja okrugla ti bi reko da nijeharden je napisao/la: ↑27 avg 2024, 16:26kme prodan de ligt kmee
Realno frajer nije opravdavao svoju platu i ima upitan zdravstveni karton, aj vozdra. To sto su druga dva stopera drekec ne znaci da je ovaj trebao ostati, ne moze se jedan igrac pravdati kroz (ne)sposobnost drugih.
Goretzku ne mozes prodati ni da ga uvaljas u zlato. Njega treba vratiti na steroide i na zimu ga tusnuti u Arabiju.![]()
Meni DeLigt licno jako drag, volim taj stil stopera, ratnik na terenu. Ovo su cinjenice sto sam ja rekao, covjek nije opravdao 16 miliona eura godisnje i to je to, uz sve to ima jako upitan zdravstveni karton. To sto su i ova druga dva stopera sranj.e ne znaci da je De Ligt trebao ostati. Ne vidim cemu plac za njim toliko. Naravno nije jedini koji ne opravdava svoje al je njegova plata tik ispod ovih teskasa, zato bi se bilo fino rijesiti i Comana kojeg malo malo nema a on je u teskasima ( 17 mil eura godisnje ), naravno i Goretzke kojeg nece niko a covjek je izgleda spreman sa tribina gledati Bayern za 18 miliona godisnje na vrhuncu svoje karijere ( ne zvuci tako lose ako ti igranje nogometa nije primarni cilj ).
Od injury prone igraca nemas nista taman da su Messi jer ga nece biti kad ga najvise trebas.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako su navodi tacni, Bayernu u slucaju odlaska Comana ide 65 miliona a samom Francuzu 120 miliona za 3 godine. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Vrlo moguce da su cifre tacne. Pa nasi odmah prihvatili, ludi Arapi salju takve ponude da vise ne moras ni pregovarati. Prosle sezone za onu prevaru Malcoma platili 60 miliona 

- Omerbavarac
- Kontakt:
L'equipe kaze da je prihvatio ponudu.
Adios amigo, hvala za sve.
Adios amigo, hvala za sve.

- farinelli123
- Kontakt:
Znaci opet smo deficitarni na krilu. Da bi se išlo do kraja mora da se ima jaka klupa. Nije isto kad uđe Kutinjo ili Koman i kad uđe Irankunda ili tako neki divlji igrač.
Šteta sto ne vrbovasmo Kansela bar na posudbu neku da pokriva 3 pozicije.
Možda dovedemo Taha ako ništa drugo. Daj šta daš.
•
Cancelo je rak cim prvi mec sjedne na klupufarinelli123 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 13:42Znaci opet smo deficitarni na krilu. Da bi se išlo do kraja mora da se ima jaka klupa. Nije isto kad uđe Kutinjo ili Koman i kad uđe Irankunda ili tako neki divlji igrač.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kakav će to bit poso ako nekom uvalimo Comana, još ako su dobre pare.
Tah za dvije godine košta 40 mill (naši davali 25 plus 7.5 plata gidišnja), a Deligt bi koštao 32. Štedi sefarinelli123 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 13:42Znaci opet smo deficitarni na krilu. Da bi se išlo do kraja mora da se ima jaka klupa. Nije isto kad uđe Kutinjo ili Koman i kad uđe Irankunda ili tako neki divlji igrač.
-
- Kontakt:
Comana treba prodati, ali je debilana ne dovoditi nikakvu zamjenu. Ovima izgleda samo cilj se riješiti plata nauštrb širine kadra.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Bi li Arapi kupili Kanea, Noyera i Mullera??? Može i platiš 3 dobiješ 4 tj i Goretzkavukjlučen. Ima ovaj Šved i Tel za napadače i sa njima bi mogli biti medju 4. Kad je bal, nek je i maskenball
Tacno cu ti biti svakom loncu poklopac dokle god pricas nebuloze.Dilah je napisao/la: ↑28 avg 2024, 15:18Tah za dvije godine košta 40 mill (naši davali 25 plus 7.5 plata gidišnja), a Deligt bi koštao 32. Štedi sefarinelli123 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 13:42Znaci opet smo deficitarni na krilu. Da bi se išlo do kraja mora da se ima jaka klupa. Nije isto kad uđe Kutinjo ili Koman i kad uđe Irankunda ili tako neki divlji igrač.
Možda dovedemo Taha ako ništa drugo. Daj šta daš.![]()
1. Neces Taha platiti odmah 25mil nego to ide kroz godine. Stedi se na platama, to nema veze sa odstetom, pa nisi De Ligta doveo dzaba nego si ga platio 65mil eura. Ako ces racunati Tahu odstetu, onda racunaj i ovu DeLigtovu ili 45mil prihoda od odstete, a 25mil rashoda na Taha

2. Tah u zadnjih 5 sezona ima propustenih utakmica ko De Ligt u prosloj sezoni. Availability Is The Best Ability.
A ti Klempo nisi računao da ćeš Deligta prodati opet za 50 mil (lijepo produžiš ugovor pa ga prodaš posle 2 godine), a za Taha ćeš dibiti Ebertovu kitu 
I orodaji nekom drugom priču o straśniom izostajanju, kad je igrao stalno, propustio samo 1-2 utakmice za sezonu, kada ga je Klempo 2 počeo handriti, naravno da je ispao iz ritma, a **** pogledaj malo onaj video, čovjek je zvjer i poneka povreda se dešava. Tah nije propustio utakmice… svaku koju propusri u Bayernu ima 1000 ojri od mene. Tačno si se nakovjesio kontra cjelog svijeta kao da ližeš kitu onom glavatom Ebertu. Idmori malo, uzmi vazduha.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bayernova politika se nikada nije kretala na relaciji kupi jeftinije pa prodaji skuplje jer se uvijek gradila porodicna atmosfera gdje ce se igraci osjecati ugodno sto ce ih natjerati da ostanu sto duze u Bayernu...
Izuzetaka je uvijek bilo i bice a naravno da se ova hijerarhija narusila u nazad nekoliko godina, mozda nekako od odlaska Flicka.
Hasan i Kahn su ponajviše kumovali takvoj situaciji pa onda glavesine koje su odobravale sve i svasta i to u cilju da se zadrze pojedini igraci.
Vratio bih se jos jednom u Flickov period gdje moram reci da smo puno vise izgubili nego dobili nakon osvajanja 6 trofeja.
Izuzetaka je uvijek bilo i bice a naravno da se ova hijerarhija narusila u nazad nekoliko godina, mozda nekako od odlaska Flicka.
Hasan i Kahn su ponajviše kumovali takvoj situaciji pa onda glavesine koje su odobravale sve i svasta i to u cilju da se zadrze pojedini igraci.
Vratio bih se jos jednom u Flickov period gdje moram reci da smo puno vise izgubili nego dobili nakon osvajanja 6 trofeja.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Navodno ce na danasnjoj sjednici tema biti nova pojačanja kao i eventualno dovodjenje Taha.
U slucaju odlaska Comana trebali bi dovesti dodatno krilo. Sancho se namece kao prva opcija, posudba sa nekom klauzulom.
U slucaju odlaska Comana trebali bi dovesti dodatno krilo. Sancho se namece kao prva opcija, posudba sa nekom klauzulom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.