Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ArtVandelay
- Kontakt:
Re: Amar Dedić
Sa obzirom na to kakvi su se sve klubovi spominjali, malo sam razočaran.
Tek kada vidim objavu Fabrizija Romana na tviteru, vjerujem...
Tek kada vidim objavu Fabrizija Romana na tviteru, vjerujem...
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Dogovoreno je 30 miliona za Skotsku bukvu ali nikako 15 milki baciti za novog Carvajala!
Neka se oprosti od Salzburga plasmanom u Ligu prvaka. 

Jako je blizu dogovora. Trazio je da igra danas i pomogne Salzburgu da prodje dalje. Jednostavno je tako odgojen momak.

-
- Kontakt:
Samo da ne bude povreda aBd, kad se sjetim Koljica bukvalno dogovorio transfer u Dinamo bio….
- NerminFatic
- Kontakt:
Evo ga lijevi bek, de facto se sprema za Napulj. 

Uhhh dobar sut!!
Vode sveukupno 3-0!
De treneru vadi ga majke ti mile da te ne sanjam veceras
Vode sveukupno 3-0!
De treneru vadi ga majke ti mile da te ne sanjam veceras
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Misija ispunjena, može sad mirne duše otići u Napoli.
Kao da ovim postom sto je stavio na instagram daje signal da ce ostati. Ne znam, svi ste za prelazak ali ja mislim da nista izgubit nece ako ostane jos godinu. Ipak 8 utakmica zagarantovanih u ligi prvaka ove godine nije malo za razliku od Napolija gdje je neuporedivo liga 3 put jaca, ali nema evropskog iskustva ove sezone + sezona vec pocela trebace mu vremena par mjeseci sigurno da se navikne na fudbal i uhoda s ekipom
Ja mislim i nadam se obrnutoj situaciji i da napusti Salzbutg. Zanimljivo da kaze “ happy to be part of that team” kao da je klub vec bivsi. Mozda je samo greska s njegove strane, a mozda je fakat gotova stvar 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
- Kontakt:
Razlika je kad te napadaju svake sedmice Leon, Chiesa, Okafor, Zaccagni, Gonzalez, Pulisic itd nego krila sta ja znam Sturma, Laska itd.
Evropu bi najvjerovatnije do godine igrao sa Napolijem.
Njemu je ovo vec 4 sezona u Bundesligi nema on sta trazit tu vise, prekuco je on tu ligu.
Evropu bi najvjerovatnije do godine igrao sa Napolijem.
Njemu je ovo vec 4 sezona u Bundesligi nema on sta trazit tu vise, prekuco je on tu ligu.
Sta bi dalo 90% nasih reprezentativaca da igra za Salzburg, i da ostane nije kraj svijeta
Upravo to, Strahinja Pavlovic je njegovih godina dosao u Salzburg pa je sada u Milanu nakon 2 odradjene sezone. Dedic je dijete Salzburga maltene, i Sucic je na kraju krajeva bio 4 sezone u austrijskoj bundesligi pa je presao u Sociedad.
Vrlo je blizu prelaska u top 5 liga, sljedece godine.
-
- Kontakt:
Da svakako, ali Dedic odskace od ostalih reprezentativaca i zasigurno ima strasan potencijal.
Da Gazibegovic, Katic, Hadzikadunic itd cijelu karijeru igraju u Salzburgu nikakva tragedija nego jako dobro, medjutim Amar tamo nema sta trazit, kalibar je za vece stvari.
Sigurno, ali pred njim je jos 12-15 godina vrhunskog fudbala. Nesto mi draze da je u Salzburgu nego u Frajburgu, Firenci, Brajtonu, ili Nantu.. ako nece u top 3-4 tima u ligama petice onda je bolje da je u Salzburgu.
Meni bi idealan bio Dortmund, ili tako neko
Meni bi idealan bio Dortmund, ili tako neko
Salzburg ne želi dati Dediću da ide, i žele ga u Ligi Šampiona kako bi postigli što bolje rezultate.
Dedić je već pristao na ponudu Napolija, ali po ugovoru koji važi do 2027. godine mu treba dozvola Salzburga.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ma nista od ovoga izgleda, u svijetu imaju dva pouzdana novinara za transfer Romano i onaj njemac sve dok se oni ne izjasne ja ne vjerujem. Šteta svakako, nadao sam se ligi 5 i dobrom klubu.
Ma kakvi, nisu ludi sad da ga puste, a usli u LP. Plus sto nemaju vremena da nadju zamjenu.Sindikat12 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 11:55Ma nista od ovoga izgleda, u svijetu imaju dva pouzdana novinara za transfer Romano i onaj njemac sve dok se oni ne izjasne ja ne vjerujem. Šteta svakako, nadao sam se ligi 5 i dobrom klubu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Imaju Van der Brempta, cak su ga i doveli za 5 miliona iz Club Bruggea. Medjutim iste sezone se Amar vratio s posudbe i nametnuo se ispred njega. Nije kvalitet Amarov, ali svakako ok zamjena.DamirT je napisao/la: ↑29 avg 2024, 12:04Ma kakvi, nisu ludi sad da ga puste, a usli u LP. Plus sto nemaju vremena da nadju zamjenu.Sindikat12 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 11:55Ma nista od ovoga izgleda, u svijetu imaju dva pouzdana novinara za transfer Romano i onaj njemac sve dok se oni ne izjasne ja ne vjerujem. Šteta svakako, nadao sam se ligi 5 i dobrom klubu.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 28 gostiju.