Dolazili su i drugi u prošlosti pa se nije dizala frka kao sada za čileanca. Memija, Čolić, Stanić, Sipović itd, pa su završavali u drugim klubovima a prethodno "pregovarali" i trenirali sa nama.
Opustite se ljudi, ide hajc za domaću tekmu.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Dolazili su i drugi u prošlosti pa se nije dizala frka kao sada za čileanca. Memija, Čolić, Stanić, Sipović itd, pa su završavali u drugim klubovima a prethodno "pregovarali" i trenirali sa nama.
Nije fazon sto je on treniro kao svi ti nabrojani fazon je sto su ga svi predstavili kao novog igraca cak pisali i na koliko je ugovor i sve, on je bio završen igrac a svi ti nabrojani su bili tu samo na treninzima ni za jednog se nije pricalo da je zavrsen, pored svega ovdje niko ni ne zali sto nije potpiso nije nam ni potreban, ukoliko pored stopera trazimo i krilo prije sam za Santosa nego i za Jurilja a i VargasaGeneral1976 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 09:58Dolazili su i drugi u prošlosti pa se nije dizala frka kao sada za čileanca. Memija, Čolić, Stanić, Sipović itd, pa su završavali u drugim klubovima a prethodno "pregovarali" i trenirali sa nama.
Opustite se ljudi, ide hajc za domaću tekmu.![]()
Pod ugovorom do kraja iduce sezone, jedino na posudbu da probamo.Riquelme1921 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 10:28Meni je od nedolaska Santosa žalije to što ne bi mogli vratiti Hodžića (mlađeg naravno)..kako bi legao uz ovu ekipu
Dugo nije bio u sastavu ali zadnjih par ulazi s klupe po par minuta pa eto kao računa se na njega...jesmo li tu nešto pokušavali?
Očekujem ih sa 5 nazad,i dalje su jako visoka ekipa.braco je napisao/la: ↑28 avg 2024, 10:20Sloga je izvela ubjedljivo najstarijih prvih 11 ove sezone u kompletnoj ligi i to u obje utakmice u koje su odigrali. Prosjek godina u obje utakmice je bio 31.0.
Evo godine njihovih igrača u te 2 utakmice:
Jučer su igrali kup rs-a protiv banjalučkog Željezničara i pobjedili 0-1 golom Milosavljevića. Igrali su u kombinovanom sastavu:
Sloga Meridian : Guchmazov (G), Dadić (K), Omić, Predragović, Đekić, Karać, Ristić, Perković, Popara, Batar, Milosavljević// Erić (G), Žilić (G), Delić, Veselinović, Milićević, Jović, Varga, Vidić. Trener: V.Jagodić.
Nije im bilo jučer Mrkaića zbog povrede, ne znam hoćel' biti spreman protiv nas.
Vecih brojeva nema, mislim da je M jedino ostao.
Protiv Posušja su nekoliko puta opasno prijetili iz centaršuteva, protiv pitara su dali iz ubačaja gol ali tu je pomogao Rockov koji je zaplivao. Protiv Posušja je iz centaršuta je dosuđen penal za Slogu nakon igranja rukom.gegenpressing je napisao/la: ↑28 avg 2024, 10:42
Očekujem ih sa 5 nazad,i dalje su jako visoka ekipa.