Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Šok jebote, neka je sa srećom Tek, volio bih ako mu se može naći neko mjesto da radi sa mladim golmanima u našoj akademiji
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
https://www.instagram.com/juventus?igsh ... RrMXZmczF1
Apsolutna legenda i veliki ljudski gubitak. Odlazi kao top golman koji je mogao još dugo braniti, a kako bi uživao s porodicom.
Vjerovatno je i Juve kumovao ovome u smislu da je saznavši da nece ostati i počeo razmišljati o kraju karijere. U svakom slučaju nije pogriješio sto je odbio Arape i odabrao dom.
Momak strasno inteligentan koji je uvijek govorio iskreno i otvoreno, cak i kritikovao Allegria uz smisao za humor iznad prosjeka.
Apsolutna legenda i veliki ljudski gubitak. Odlazi kao top golman koji je mogao još dugo braniti, a kako bi uživao s porodicom.
Vjerovatno je i Juve kumovao ovome u smislu da je saznavši da nece ostati i počeo razmišljati o kraju karijere. U svakom slučaju nije pogriješio sto je odbio Arape i odabrao dom.
Momak strasno inteligentan koji je uvijek govorio iskreno i otvoreno, cak i kritikovao Allegria uz smisao za humor iznad prosjeka.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ovaj s njim kafe pije
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Boze sacuvaj, al se mi izgrijesismo sa ljudima koji su previse dali klubu…
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Gotivna i personaPogba je napisao/la: ↑27 avg 2024, 16:18https://www.instagram.com/juventus?igsh ... RrMXZmczF1
Momak strasno inteligentan koji je uvijek govorio iskreno i otvoreno, cak i kritikovao Allegria uz smisao za humor iznad prosjeka.![]()

I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Strašno da Juve ostaje i bez najboljeg golmana, a ubrzo i bez najboljeg igrača.Arvid je napisao/la: ↑27 avg 2024, 21:23Gotivna i personaPogba je napisao/la: ↑27 avg 2024, 16:18https://www.instagram.com/juventus?igsh ... RrMXZmczF1
Momak strasno inteligentan koji je uvijek govorio iskreno i otvoreno, cak i kritikovao Allegria uz smisao za humor iznad prosjeka.![]()
![]()
![]()
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Srcani bolesnik koji je svojim pristajanjem da bude rezerva kupio mjesto prvog golmana Juventusa i dobio ogromnu placu, koju je svojim postupkom na kraju ipak opravdao.
Jedan od mnogih iz ere paritrici nedved koji nikad nicim nisu opravdali ulogu.
Sretno i daleko od kluba.
Jedan od mnogih iz ere paritrici nedved koji nikad nicim nisu opravdali ulogu.
Sretno i daleko od kluba.
Max Allegri
Dinner in progress between Giuntoli and Fali Ramadani , agent of Chiesa . Work is underway to transfer the winger to Liverpool. #Juventus
[@DiMarzio]
Izgleda da je blizu
Ne izgleda lose ..
Kao da smo promijenili cijeli sastav
Dušan
Yildiz-Koop-Nico
Luiz-Loca/Thuram
Cabal-Gatti-Bremer-Cambiaso
DiG
[@DiMarzio]
Izgleda da je blizu
Ne izgleda lose ..
Kao da smo promijenili cijeli sastav
Dušan
Yildiz-Koop-Nico
Luiz-Loca/Thuram
Cabal-Gatti-Bremer-Cambiaso
DiG
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Slozila se fina ekipica
Wojo je bio strasno dobar golman, jedan od najboljih u ligi. Decko je legenda cak i nakon ove farse sa ugovorom.

Wojo je bio strasno dobar golman, jedan od najboljih u ligi. Decko je legenda cak i nakon ove farse sa ugovorom.
odbrana je prosjek serie a, ništa više. da se ne zavaravamo...
Za sada se dešavaju dvije važne stvari, po meni, jedna je ekipa je razdrmana, nema sigurnih mjesta, i svi će morati raditi maksimalno. Druga je novi stil fudbala, frontalno se ide prema golu, traži se posjed, traži se prostor prema protivničkom golu, čini mi se (uzorak nije dovoljan, pogotovo prvo kolo) da se igrači brže kreću i stalno se neko otkriva.
Za sada se dešavaju dvije važne stvari, po meni, jedna je ekipa je razdrmana, nema sigurnih mjesta, i svi će morati raditi maksimalno. Druga je novi stil fudbala, frontalno se ide prema golu, traži se posjed, traži se prostor prema protivničkom golu, čini mi se (uzorak nije dovoljan, pogotovo prvo kolo) da se igrači brže kreću i stalno se neko otkriva.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ko' da Ronaldo dolazi 
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Pa ovo je najbolji igrač još od Ronalda kojeg smo doveli
Spreman brat sav u crnom
MANIJACI JUG 1987
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Vjerovatno zbog toga što je sve odbio radi Juventusa, a svakako da je i jedan od najbolji veznjaka lige, logično da se napale
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
To vam je to kad on objavi.
Hvala.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Sretno momčino, šteta teške povrede koju je doživio, možda se jednom i vrati
Barem ide u najveći engleski klub
Barem ide u najveći engleski klub
MANIJACI JUG 1987
- akisarajevo92
- Kontakt:
prodali Chiesu za 13 miliona, a platili 10 miliona za posudbu Conceiçãoa 
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.