Da
Realno nista ispod 20 miliona.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
U nas ti je kod svakog igraca kad napravi neki transfer odmah komentar sezona-dvije i ide u veci klub.Beduin je napisao/la: ↑26 avg 2024, 20:42Ne znam koliko je zaista istina i blizu odlaska u Napoli, ali citajuci vas ovdje kao da odlazi u osrednji klub i eto sezona-dvije dobre i u veci klub.
Neka on igra dobro u Napoliju i neka Napoli nastavi igrati na visokom nivou i cesto igrati LP i kao takav Dedic neka igra tamo 10 godina to je za nas vrhunska prica.
Bas tako vala.Goalgetter je napisao/la: ↑26 avg 2024, 20:43U nas ti je kod svakog igraca kad napravi neki transfer odmah komentar sezona-dvije i ide u veci klub.Beduin je napisao/la: ↑26 avg 2024, 20:42Ne znam koliko je zaista istina i blizu odlaska u Napoli, ali citajuci vas ovdje kao da odlazi u osrednji klub i eto sezona-dvije dobre i u veci klub.
Neka on igra dobro u Napoliju i neka Napoli nastavi igrati na visokom nivou i cesto igrati LP i kao takav Dedic neka igra tamo 10 godina to je za nas vrhunska prica.
Sta slijedi, znamo svi.
Sto se tice Napolija, mislim da nije ova prica jos ozbiljnija, iako je SS.ba naravno jednu glasinu da je jedna od opcija pretvorio u gotov transfer.
Onda i gazetta radi istoGoalgetter je napisao/la: ↑26 avg 2024, 20:43U nas ti je kod svakog igraca kad napravi neki transfer odmah komentar sezona-dvije i ide u veci klub.Beduin je napisao/la: ↑26 avg 2024, 20:42Ne znam koliko je zaista istina i blizu odlaska u Napoli, ali citajuci vas ovdje kao da odlazi u osrednji klub i eto sezona-dvije dobre i u veci klub.
Sta slijedi, znamo svi.
Sto se tice Napolija, mislim da nije ova prica jos ozbiljnija, iako je SS.ba naravno jednu glasinu da je jedna od opcija pretvorio u gotov transfer.
Da. Napoli opcija je ozbiljna. I platu su navodili. Ovo je ozbiljnije. Nije samo medijska patkaakisarajevo92 je napisao/la: ↑26 avg 2024, 23:22Onda i gazetta radi istoGoalgetter je napisao/la: ↑26 avg 2024, 20:43U nas ti je kod svakog igraca kad napravi neki transfer odmah komentar sezona-dvije i ide u veci klub.Beduin je napisao/la: ↑26 avg 2024, 20:42Ne znam koliko je zaista istina i blizu odlaska u Napoli, ali citajuci vas ovdje kao da odlazi u osrednji klub i eto sezona-dvije dobre i u veci klub.
Sta slijedi, znamo svi.
Haha to stoji svakako, volimo mi ta neka ocekivanja da ce nam igraci postat WC. Ali realno zadnji 15 godina smo mogli ocekivat jedino od Dzeke, Pjanica i Kolasinca da ce doci do top nivoa. Dzeko i Pjanic su uspjeli, Kola nije ali je opet imao jako dobru karijeru. Osim njih trojice tesko da je se moglo ocekivat od ovih ostalih.Goalgetter je napisao/la: ↑26 avg 2024, 20:43U nas ti je kod svakog igraca kad napravi neki transfer odmah komentar sezona-dvije i ide u veci klub.Beduin je napisao/la: ↑26 avg 2024, 20:42Ne znam koliko je zaista istina i blizu odlaska u Napoli, ali citajuci vas ovdje kao da odlazi u osrednji klub i eto sezona-dvije dobre i u veci klub.
Sta slijedi, znamo svi.
Članak je od 8. jula. Nije da se od tog trenutka desilo nešto konkretno.akisarajevo92 je napisao/la: ↑26 avg 2024, 23:22Onda i gazetta radi istoGoalgetter je napisao/la: ↑26 avg 2024, 20:43U nas ti je kod svakog igraca kad napravi neki transfer odmah komentar sezona-dvije i ide u veci klub.Beduin je napisao/la: ↑26 avg 2024, 20:42Ne znam koliko je zaista istina i blizu odlaska u Napoli, ali citajuci vas ovdje kao da odlazi u osrednji klub i eto sezona-dvije dobre i u veci klub.
Sta slijedi, znamo svi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.