FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

harden
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la harden » 26 avg 2024, 23:20

bavaracmujo je napisao/la:
26 avg 2024, 22:58
Jel tel napadac ili krilo?
Nece se naigrat sigurno u napadu osim u slucaju povrede nesretnog nam harija.
Zato ce ga nas vrsni znalac gurat na krilo gdje jal igro jal neigro nema koristi od njega.
Po mom misljenju ovaj odlazak kinga samo je na nasu stetu jer sad ide opet neka povreda od par mjeseci vjerovatno kuhara, pa onda sane par utakmica, mislim svima nama dobro poznat scenario.
Da se razumijemo dosta smo mi vecinom svi pisali o tome i svi se razumijemo, uprave svih klubova libo racku za navijace i njihovo misljenje to su njihovi klubovi i imaju pravo radit sta pozele a nase je samo da kupujemo karte suvenire i palamudimo po forumima.
Ja 25 godina pratim ovaj Bayern al debilniju prodaju od delihtove nisam vidio i nekako se oko kluba stvorila neka fuj atmosfera od **** preko zidova sve ide nekako naopako.
Nisi ti Mujo gledao Tela ako mislis da ne moze nista na krilu. On je te minute zasluzio i sigurno ce ih dobro iskoristiti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 26 avg 2024, 23:41

harden je napisao/la:
26 avg 2024, 23:20
bavaracmujo je napisao/la:
26 avg 2024, 22:58
Jel tel napadac ili krilo?
Nece se naigrat sigurno u napadu osim u slucaju povrede nesretnog nam harija.
Zato ce ga nas vrsni znalac gurat na krilo gdje jal igro jal neigro nema koristi od njega.
Po mom misljenju ovaj odlazak kinga samo je na nasu stetu jer sad ide opet neka povreda od par mjeseci vjerovatno kuhara, pa onda sane par utakmica, mislim svima nama dobro poznat scenario.
Da se razumijemo dosta smo mi vecinom svi pisali o tome i svi se razumijemo, uprave svih klubova libo racku za navijace i njihovo misljenje to su njihovi klubovi i imaju pravo radit sta pozele a nase je samo da kupujemo karte suvenire i palamudimo po forumima.
Ja 25 godina pratim ovaj Bayern al debilniju prodaju od delihtove nisam vidio i nekako se oko kluba stvorila neka fuj atmosfera od **** preko zidova sve ide nekako naopako.
Nisi ti Mujo gledao Tela ako mislis da ne moze nista na krilu. On je te minute zasluzio i sigurno ce ih dobro iskoristiti.
U potpunosti te razumijem i decko treba da dobije priliku al priliku kao napadac jer on nije pravo krilo a realno i ova uprava ga ne vidi kao krilo jer pored 4 krila plus tel oni su opet bili navrli na ovog malog sto ode u psg, toliko o racunanju na tela.
Znam da su nam ukusi razliciti i svi imamo pravo na misljenje al meni je draze gledat komana na klupi sa gipsom nego saneta na terenu kako se vuce ko krepana macka.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 avg 2024, 23:51

Odlaskom Comana, eventualnim naravno, ostajemo na 3 klasicna krila plus Tel, Irankunda na kojeg ne treba odmah racunati i Musiala koji moze kvalitetno pokriti tu poziciju.

Mislio sam da ce traziti jos jednog igraca koji ordinira po strani no ocito su zadovoljni trenutnim rosterom pa se po svemu sudeći nece traziti igrac za tu poziciju.

Ostaje pitanje rezervnog napadaca ako izuzmemo Tela, nemamo prave zamjene za Kanea i mislim da bi tu poziciju trebalo popuniti.
Kramaric mi prvi pada na pamet, iako je glavni igrac Hoffenheima mislim da bi mu slag na tortu dobre karijere bio transfer u Bayern.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 27 avg 2024, 00:16

Ma ne treba napadač, eto Tela, svakako ga ne vide kao krilo :mrgreen:
Dujo je namirisan kao univerzalni napadač. On se predstavljao kao krilo, ali obzirom na godine i mogućnosti, lik će igrati svaku poziciju. Može osmicu, desetku. Ali gotovo je sad. Imamo Olisea koji izgledom i figurom podsjeća na Comana ( pu pu, ne na povrede, usrani neutral) ali vidjeli smo da ga vuče ulazak u sredinu i da može fino dijeliti lopte.
Ma ni pozicija Musiale nije u potpunosti definisana...
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 27 avg 2024, 00:25

Neki teneki se posto poto pokusavaju praviti pametni, eto mi ne znamo sto je Mazra morao otici, naravno da znamo, ali mislimo da je to **** od kluba takvog renomea da najboljeg beka (ako izuzmemo Kimicha eventualno) otjeraju zbog toga sto je rekao istinu koju cijeli svijet govori. Takodje i pored svih spinova na Pressu onoga podbuhlog glavonje jasno nam je da se ne mogu opravdati za Deligta, taman da mu je plata bilo kao u Upe i Minga zajedno zasluzuje je, bolji je od oboice zajedno. Bayern se spusta na nivo Barce, pa cak i ispod!! Ko im j mater, sto stu pravili ugovre takve sa igracima, sada buraz ispostuj to, pa onda pamet u glavu za buduce transfere. Ako neka budala opravdava ili pak razumije to, neka zamisli da mu sad neko njegove prihode zeli osporiti, a ima crno na bijelo koliki ce oni biti. Ciganija i gologuzija, kako da sada nekoga primame kada vide da tjeraju zvijezde koje su im donijeli i ligu sampiona, da su otjerali navijacima najdrazeg igraca. Coman je gospodin cova, neko rece nije postao prava zvijezda sto je naravno netacno, u svim uspjesima Bayerna je bio u gornjoj polovini igraca po zaslugama. Posle Roberija ubjedljivo najbolje krilo koje smo imali. Odigrao 200 bundes liga utakmica sto je otprilike na 2/3 od mogucih i sto nije ni bas toliko lose kada se zna da je igrac koji ne preze za klub dati svaki atom snage, boriti se za svaku loptu, a ne kao neki **** skakutati unaokolo, a da se pitanje njihove ogromne plate zanimljivo niti ne pominje u vremenu "opste stednje". Tel minimalno mora dobiti sansu da odigra oko 60-70% od moguceg vremena u prvih 10 utakmica da se definitivno vidi je li kalibar za Bayern. Krilo, polukrilo, poluspic, spic...sve moze igrati, a za mene najbolje na lijevoj strani negdje izmedju vanjske linije i sredine terene. Umjesto Davisa probati Guerera na toj strani da taj prazan prostor po krilu iskoristi. Ista stvar desno sa Oliseom (Gnabrijem) i Kimichom. Dakle trojac Gnabri, Olize, Tell po 66% svaki dok se ne iskristalise. Kimich i Guerero bekovi, Palija, Pavlovic, Musiala sredina i naravno Harry...Na centar halfove nek stanu ona dva idiota iz upave sto su dosli umjesto Brace i Olija. Kramaric nema sanse da prihvati da bude rezerva bilo kome, mislim cak da mu je i proslo najbolje vrijeme, inace strasan igrac je mogao biti sa mnogo vecim dometima i titulama, po meni najvise zasluzan igrac za upjehe reprezentacije Hrvatske.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 27 avg 2024, 01:13

Kramaric je ako se dobro sjecam prije par godina i sam priznao da je bio pred potpisom za Bayern ali da je transfer propao u zadnjoj sekundi i da ce tek nakon karijere reci zasto.

Steta, strasan igrac. Inace su Hrvati nekako uvijek dobro "funkcionisali" u Bayernu. Braca Kovac, Olic, Mandzo.. pa i ne tako davno Perisic koji je ulazio sa klupe i zabijao golove...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 avg 2024, 11:40

Dilah je napisao/la:
27 avg 2024, 00:25
Neki teneki se posto poto pokusavaju praviti pametni, eto mi ne znamo sto je Mazra morao otici, naravno da znamo, ali mislimo da je to **** od kluba takvog renomea da najboljeg beka (ako izuzmemo Kimicha eventualno) otjeraju zbog toga sto je rekao istinu koju cijeli svijet govori.
Mozes me prozvati licno slobodno a ne okolo, dovoljno si star da su ti muda izrasla.

Ocigledno da ne znas zasto je otisao jer pises kao da ti nije jasno pa sam tu da ti razjasnim. Ovo dalje mi se nije dalo citati iskren da ti budem :salut: vjerovatno citav post places za povrijedjenim De Ligtom. Dosta je bilo vise besplatnog zdravstvenog na racun Bayerna, makar bio prime Cannavaro ( a nisi ).
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 27 avg 2024, 12:43

Odlazak Mr. Lisbona gospodina Comana, teška srca moram priznati, je ispravna odluka.

Na stranu sve lijepo što nam je priredio, uključujući i taj gol u finalu Lige Prvake, jednostavno njegov zdravstveni karton u kombinaciji s 4.55 golova u prosjeku iz 22.11 u prosjeku odigranih ligaških utakmica je premalo za platu od 17mil€, još kad bi se Goretzke riješili to bi bio prelazni rok za pamćenje

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 27 avg 2024, 13:08

Ispravna odluka ako se rješavaju "problematičnih" igrača, ali ako se rješavaš Comana a ostavljaš debeloguzog i Sanea pa ćeš ih još i nagraditi novim ugovorima nakon 1 i pol dobre utakmice, onda je to još jedna u nizu katastrofalnih odluka.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 27 avg 2024, 13:17

Saneu makar ugovor ističe sljedeće godine, možeš ga ucjenjivat smanjit mu platu ako hoće da produži, ako neće pristat neće se njegov nedostatak ni osjetit, problem su Goretzka i Guza kojima ugovori traju do 2026. to je baš problem

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 27 avg 2024, 13:50

Kimmicha ucjenjuju tako da ga vraćaju u sredinu, Sane čim se oporavi ide prvo dvije utalmice lijevo, nakon toga do kraja sezone desno, poznato je meni njihovo ucjenjivanje i pritisci u kojem nekako odlazi sve što valja, a najveći problemi ostaju..

Aki187
Kontakt:

Post Postao/la Aki187 » 27 avg 2024, 14:07

Bayo je napisao/la:
27 avg 2024, 13:50
Kimmicha ucjenjuju tako da ga vraćaju u sredinu, Sane čim se oporavi ide prvo dvije utalmice lijevo, nakon toga do kraja sezone desno, poznato je meni njihovo ucjenjivanje i pritisci u kojem nekako odlazi sve što valja, a najveći problemi ostaju..
Ipak je najbolje ucjenjuvanje kod Daviesa.
Nur der FCB

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 27 avg 2024, 14:08

A dobro pa moraju ga pripremiti za real, ipak su njihove kuje.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 27 avg 2024, 14:21

harden je napisao/la:
27 avg 2024, 11:40
Dilah je napisao/la:
Neki teneki se posto poto pokusavaju praviti pametni, eto mi ne znamo sto je Mazra morao otici, naravno da znamo, ali mislimo da je to **** od kluba takvog renomea da najboljeg beka (ako izuzmemo Kimicha eventualno) otjeraju zbog toga sto je rekao istinu koju cijeli svijet govori.
Mozes me prozvati licno slobodno a ne okolo, dovoljno si star da su ti muda izrasla.

Ocigledno da ne znas zasto je otisao jer pises kao da ti nije jasno pa sam tu da ti razjasnim. Ovo dalje mi se nije dalo citati iskren da ti budem :salut: vjerovatno citav post places za povrijedjenim De Ligtom. Dosta je bilo vise besplatnog zdravstvenog na racun Bayerna, makar bio prime Cannavaro ( a nisi ).
Čui sam iz priča da je bio neki Šošo i kad su partizani pobjedili u NOR-u, normalno dw su hvatali zaistale neprijateljske elemente 🤣 E sad taj Šośo umislio da je četnik i da ga Ozna traži pa pobjego u šumu i poslao pismo komandiru ozne: “Evo me kraj vode, čekam slobode, neću Titi neću Draži, aj u šumu pa me traži” I sad komandir pozive neke da pita ko je to a oni mu objasne da je obična jajara, funjara… dva puta dao četnicima slnine i rakije i sad se četnikom predstavlja…Komandir se nasmije i odmahne rukom, ali Šoša černik i dalje šalje pisma…”’ajd u šumu pa me traži”. Kad je dosadilo komandir pošalje par ljudi, uhvate Śoši, divedu u štab i sobro isprandjusaju. E ti mene podsjećaš na ovog Šošu četnika, naturaš se da si toliko bitan kao da se ja trebam sjećati da si baš ti to reko. Znam da sam pročitao da je neka budala to opravdavala, možda par njih… isti kao šti se pranadje neka budala da opravdava prodavanje Deligta uprkos opštem kišljenju normalnih ljudi. Aki štaćeš i budale su od Boga stvorene, kao opomena nama pametnima 🤣🤣🤣🤣

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 27 avg 2024, 14:24

Poslije intervjua velikog gazde, krenula je rasprodaja pod svaku cijenu.

Da je Mancho otezao jos koji dan, dobili bi de Ligta za 30mil.
Steta sto prodaju pogresne igrace, a ostavljaju dokazane kiksere.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 avg 2024, 14:39

Dilah je napisao/la:
27 avg 2024, 14:21
harden je napisao/la:
Dilah je napisao/la:

Čui sam iz priča da je bio neki Šošo i kad su partizani pobjedili u NOR-u, normalno dw su hvatali zaistale neprijateljske elemente 🤣 E sad taj Šośo umislio da je četnik i da ga Ozna traži pa pobjego u šumu i poslao pismo komandiru ozne: “Evo me kraj vode, čekam slobode, neću Titi neću Draži, aj u šumu pa me traži” I sad komandir pozive neke da pita ko je to a oni mu objasne da je obična jajara, funjara… dva puta dao četnicima slnine i rakije i sad se četnikom predstavlja…Komandir se nasmije i odmahne rukom, ali Šoša černik i dalje šalje pisma…”’ajd u šumu pa me traži”. Kad je dosadilo komandir pošalje par ljudi, uhvate Śoši, divedu u štab i sobro isprandjusaju. E ti mene podsjećaš na ovog Šošu četnika, naturaš se da si toliko bitan kao da se ja trebam sjećati da si baš ti to reko. Znam da sam pročitao da je neka budala to opravdavala, možda par njih… isti kao šti se pranadje neka budala da opravdava prodavanje Deligta uprkos opštem kišljenju normalnih ljudi. Aki štaćeš i budale su od Boga stvorene, kao opomena nama pametnima 🤣🤣🤣🤣
Ziv ti meni drug bio

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 27 avg 2024, 14:42

Dilah je napisao/la:
27 avg 2024, 14:21
harden je napisao/la:
Dilah je napisao/la:

Halide brate, imam velika očekivanja od tebe na temi "Champions League 2024/25"
Pravo osvježenje u Bayernovoj armiji :bih:

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 27 avg 2024, 16:11

što si umislio da si šošo četnik :rol:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 avg 2024, 16:26

kme prodan de ligt kmee

Realno frajer nije opravdavao svoju platu i ima upitan zdravstveni karton, aj vozdra. To sto su druga dva stopera drekec ne znaci da je ovaj trebao ostati, ne moze se jedan igrac pravdati kroz (ne)sposobnost drugih.

Goretzku ne mozes prodati ni da ga uvaljas u zlato. Njega treba vratiti na steroide i na zimu ga tusnuti u Arabiju.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 27 avg 2024, 20:44

Bei Al-Hilal würde Coman auf die Stars Neymar (32), Malcom (27), Aleksandar Mitrovic (28), Ruben Neves (27), Kalidou Koulibaly (33) und Bono (33) treffen. Trainiert wird die Mannschaft vom Portugiesen Jorge Jesus (70).
Imaju Arapi to neko pravilo o broju stranaca. Valjda se realizuje ovaj transfer i da kažemo zbogom Comanu. Nema sentimenta ovdje, vakat je došao za rastanak i idemo dalje.

Samo sam za Riberyja bio spreman dati zlatni lanac na onu Ulijevu zlatnu olovku kada ga je Real vrbovao i on odlučio ostati kod nas.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.