Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Lako je zavrsiti transfer kao Paratici.
On dodje i daje plate 6 7 8 miliona tj. Engleske plate i onda je svako zelio da dodje.
Guintoli daje za najboljeg igraca u ekipi 4.5 miliona i uporedno prodaje.
Marotta je vec za obojicu genije. On u dva kluba pravi od ekipa za Evropa ligu sampionske ekipe.
On dodje i daje plate 6 7 8 miliona tj. Engleske plate i onda je svako zelio da dodje.
Guintoli daje za najboljeg igraca u ekipi 4.5 miliona i uporedno prodaje.
Marotta je vec za obojicu genije. On u dva kluba pravi od ekipa za Evropa ligu sampionske ekipe.
Jel ovo Arthur epizoda dva na pomolu? 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Fadžoli umjesto Luiza u vezi sa Lokatelijem
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Danilo? Luiz? Nisu spremni ili je motta ludji nego sto izgleda 
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Danila ne miriše izgleda, govori se o manjku atletizma, meni je iznenađenje Fadžoli prije Luiza
MANIJACI JUG 1987
Pomozi mi brate da vidim pozitivno u dolasku Chiese na Anfield
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ako dobije sve mu je oprosteno ...ako ne onda ce mi pocet ici na onu stvar ..BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑26 avg 2024, 20:05Danila ne miriše izgleda, govori se o manjku atletizma, meni je iznenađenje Fadžoli prije Luiza
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo za Luiza izgleda vise sa Aston Villom pomogni ti meni pomognut cu i ja tebi 
Slicno kao kada su Pjanica mijenjali pa dobijes igraca kojeg trener i nece.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ova italijasnka cingaština ne zna mjesto igračima na grafiku sataviti, stave Gatija kao lijevog štopera
MANIJACI JUG 1987
Dobar je Chiesa, to je WC kad bi se vratio na nivo s onog pretproslog Eura kad je bio praktično igrač prvenstva. Ok, bila je povreda, ali većina nas je za njegov ostanak jer znamo da Allegri svakog igrača unazadi i to debelo, tragicno je pomalo da smo mi pored živog Chiese u ekipi upravo praktično potrošili oko 70 M eura na njegove zamjene. Ok, plata je visa za trenutne standarde, ali Juve je skoro pa ocistio roster od visokih plata i sad smo vjerovatno i treci u ligi po tome. Po meni super izbor je zdrava sredina sa sistemom za njega, na desno krilo i to je to, a bagatela za Engleze.
Istina je da Englezi fulaju s Italijanima, ali Chiesa je radnik, nije lijen i mislim da bi se bolje snasao od ovih limitiranih Scamace i sličnih.
Ne bih tražio dramu, Luiz je ono malo priprema i prvu tekmu već pokazao da ce biti najveće pojačanje, moguće da samo Fagioli zaslužuje vise da igra kao i to da je spremniji.tuzlak1987 je napisao/la: ↑26 avg 2024, 20:42Ovo za Luiza izgleda vise sa Aston Villom pomogni ti meni pomognut cu i ja tebi
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 26 avg 2024, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Imal kakav link za tekmu?
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
MANIJACI JUG 1987
Zadnjih 10 godina, samo smo 2 puta ovdje dobili, ne treba praviti dramu. I dalje dolazimo na tekmu sa 15,16 igraca.
Dodajemo se i stojimo visoko, to je vec ogroman napredak.
Dodajemo se i stojimo visoko, to je vec ogroman napredak.
Ma ne moze ovaj vezni red meda ...Fagioli i Loca su prevare teske ...
Za sada kao da je Max na klupi, indisponirano sa sijasetom grešaka u bazicnim stvarima. Thuram je prebitan vec sad, nemamo vezni red, svakako ce tu Luiza morati ubacivati jako brzo.
Locatelli i kod ovog igra kao da je reinkarnacija Zidanea, neshvatljivo da ova ubleha koja nije ni reprezentativac neupitno igra.
Locatelli i kod ovog igra kao da je reinkarnacija Zidanea, neshvatljivo da ova ubleha koja nije ni reprezentativac neupitno igra.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Najveći problem je što je Jildiz odsječen, Lokateli i Fadžoli ne mogu ništa kreirati
MANIJACI JUG 1987
Mozda je do 4.piva, ali meni ovo izgleda da i sa ovakvim rosterom, kriminalnim, tako jednostavno drzimo loptu...a jos se i ne trudimo toliko u ovoj fazi utakmice da osvajamp loptu po svaku cijenu....
Samo polako i vjerovati procesu...bice ovo dobro
Edit: nije do piva, igramo jednostavnije, lakse...bravo
Samo polako i vjerovati procesu...bice ovo dobro
Edit: nije do piva, igramo jednostavnije, lakse...bravo
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Hajmooooooooo Dušaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
MANIJACI JUG 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.