Pitaj druga Zukanovica kad si vec nesposoban da ukucas dvije kljucne rijeci na google-uZutti je napisao/la: ↑26 avg 2024, 18:50Znači nemaš dokaza za one cifre. Znači lažes. Dobro, standardna mitomanija...KONTRASVIH je napisao/la: ↑26 avg 2024, 18:48TV navijaci, na svakoj manjoj utakmici vise ih na forumu i ispred ekrana nego na Kosevu![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
2300 je tacnoantisisoja1919 je napisao/la: ↑26 avg 2024, 18:51Ima li neko zvanicni podatak za broj gledatelja Sloboda-Zeljo?
Vidim negdje izbacuju 2300 sto je bas smijesno. Zapad pun, a kapacitet zapada 4000+
Prvo se sa nama povezivao Jovetić, pa na pragu Banjaluke bi, evo sad na Grbavici
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Ma osnovu cega?BigZlatan je napisao/la: ↑26 avg 2024, 18:542300 je tacnoantisisoja1919 je napisao/la: ↑26 avg 2024, 18:51Ima li neko zvanicni podatak za broj gledatelja Sloboda-Zeljo?
Vidim negdje izbacuju 2300 sto je bas smijesno. Zapad pun, a kapacitet zapada 4000+
Mislim dovoljno je pogledati zapad.
Za 2300 zapad je trebao biti polovicno ispunjen.
Logika neka.
Volim tebe, više od sebe
Tako pise u savezu.
Toliko je prodano karata, ostali su ušli besplatno.antisisoja1919 je napisao/la: ↑26 avg 2024, 19:00Ma osnovu cega?BigZlatan je napisao/la: ↑26 avg 2024, 18:542300 je tacnoantisisoja1919 je napisao/la: ↑26 avg 2024, 18:51Ima li neko zvanicni podatak za broj gledatelja Sloboda-Zeljo?
Logika neka.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Ma dobro, on je na zalasku karijere sad, ne bi me sekunde iznenadilo. Takvo ime bi valjalo za ligu gdje god da potpiše.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
sarajevskiPlavi1921
- Kontakt:
Željo ce biti gledaniji u prosjeku 10000 po utakmici na tvu vise gleda Želju. Barem je bio dok su se na mojoj tv prenosile utakmice, nemam podatke za arenu. Vi ste jako drugo mjesto sto se tice te vrste gledanosti, isto kao i posjecenosti sto ste jako drugo mjesto.bvsic je napisao/la: ↑26 avg 2024, 18:26Nema logike to sto si napisao.Virtu4l je napisao/la: ↑26 avg 2024, 18:05Igraju i Real i City, ali iz drugih razloga. Tu ima mnogo parametara po kojima se određuju termini, kupovi, evropska takmičenja, lokalni rivali i njihove domaće utakmice, itd.
Niti jedan od tih parametara se ne može primijeniti na našu ligu. Kod nas je važna samo gledanost, a veliki Željezničar je naravno - najgledaniji.
https://www.premierleague.com/news/261976
Kod nas se arena pita za termine utakmcia i oni odredjuju to ja kako znam. Znaci njima je bitno da imaju nesto gledano ponedjeljkom, hajde petkom vec ima utakmica ali eto i petak nek bude. A ko ce biti gledaniji od Sarajeva, niko i tjt
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Nije hajc, Jovetic je danas u Marriotu dogovorio detalje ugovora sa Badzakom. Uskoro zvanicno!
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
udjes mu u profil i samo neke transfere najavljuje. fabrizio romano pravi, a procenat pogodjenih nizi nego kod duske jurisic.
I don’t do if, but’s or maybe’s, I do absolutes!
92:48 - La Decima
Nemam pojma čovjek je najavio da Buljubašić odlazi šest mjeseci prije transfera
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Ma lupaju se bezveze te cifreantisisoja1919 je napisao/la: ↑26 avg 2024, 19:00Ma osnovu cega?BigZlatan je napisao/la: ↑26 avg 2024, 18:542300 je tacnoantisisoja1919 je napisao/la: ↑26 avg 2024, 18:51Ima li neko zvanicni podatak za broj gledatelja Sloboda-Zeljo?
Logika neka.
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Pa ocigledno.Tatamata1946 je napisao/la: ↑26 avg 2024, 20:18Ma lupaju se bezveze te cifreantisisoja1919 je napisao/la: ↑26 avg 2024, 19:00Ma osnovu cega?
Logika neka.
Mislim nije toliko ni bitno koliko je bilo ljudi.
Al ako vec dajes neke zvanicne podatke, onako odoka, nek se to barem malo podudara sa realnom slikom.
Volim tebe, više od sebe
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Taj sto odredjuje taj broj gledalaca moze makar minutu proguglati koliko koja tribina prima gledalaca i tad nek onako odoka procijeni koliko je popunjena. Sigurno ce biti preciznije nego ovakoantisisoja1919 je napisao/la: ↑26 avg 2024, 20:35Pa ocigledno.Tatamata1946 je napisao/la: ↑26 avg 2024, 20:18Ma lupaju se bezveze te cifreantisisoja1919 je napisao/la: ↑26 avg 2024, 19:00
Ma osnovu cega?
Logika neka.
Mislim nije toliko ni bitno koliko je bilo ljudi.
Al ako vec dajes neke zvanicne podatke, onako odoka, nek se to barem malo podudara sa realnom slikom.
Sredio se Pranjic veceras ,nema zaje.bancije više 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Posusje isto kao da igra na domacem terenu.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Novi prvak je iz pošušja
Trenutno korisnika/ca: Samba71, VivaLaLiberta i 17 gostiju.