Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Lando titulu napada slijedece sezone, ova je samo ucenje i njega i Mclarena.
Sama cinjenica da je neko ovo urdio Red Bullu, a pritom ce im 99% uzeti konstruktorsku titulu, nakon prosle sezone i nakon uvodne 4 utrke ove godine, ogromna je stvar. Pricalo se nakon prvije dvije utrke kako ce Max ove godine pobijediti na svim stazama. A evo dobi smo da nema pobjede vec 5 utrka i da nije favorit niti za narednu. Samim tim, sezona odlicna.
Sama cinjenica da je neko ovo urdio Red Bullu, a pritom ce im 99% uzeti konstruktorsku titulu, nakon prosle sezone i nakon uvodne 4 utrke ove godine, ogromna je stvar. Pricalo se nakon prvije dvije utrke kako ce Max ove godine pobijediti na svim stazama. A evo dobi smo da nema pobjede vec 5 utrka i da nije favorit niti za narednu. Samim tim, sezona odlicna.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma osvojiće i vozačku lahke šale i ove godine, jednostavno sad su preko pola sekunde brži od RedBulaEvander je napisao/la: ↑26 avg 2024, 18:27Lando titulu napada slijedece sezone, ova je samo ucenje i njega i Mclarena.
Čim Maksmilijanu stavljaju pod iz **** Bahrejna vidiš da su se pogubili u RedBulu, plus setapuju mu bolid sa većim daunforsom

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Red Bull je davno konstruktorsku izgubio a Lando ima ozbiljne sanse do titule ove godine. Koliki god je choker toliko su dominantni pa cak i Piastri da se ugura ispred Maxa u nekim trkama. Bit ce zanimljivo i u pet deka za sampiona. 

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Bilo bi tako da uvijek mogu biti u cistom zraku, ali nece tako uvijek biti. Vidjelo se juce sa Piastriem, ili recimo na SPA. Kad su iza nekoga, ne ide to bas tako lako. Titula konsutuktora ove sezone, puna saka brade. To je vise nego se iko od navijaca Mclarena nadao u ovoj sezoni.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑26 avg 2024, 18:30Ma osvojiće i vozačku lahke šale i ove godine, jednostavno sad su preko pola sekunde brži od RedBulaEvander je napisao/la: ↑26 avg 2024, 18:27Lando titulu napada slijedece sezone, ova je samo ucenje i njega i Mclarena.
Čim Maksmilijanu stavljaju pod iz **** Bahrejna vidiš da su se pogubili u RedBulu, plus setapuju mu bolid sa većim daunforsom![]()
Moglo bi ono pustanje da Piastri pobjedi skupo kostati Landa na kraju, ti bodovi itekako bi mogli faliti
Recimo da do kraja Lando uzme sve a Max bude drugi u svakoj uzeo bi Mac titulu za 4 boda i onda bi se svi sjetili tog pustanja da Piastri pobjedi
Recimo da do kraja Lando uzme sve a Max bude drugi u svakoj uzeo bi Mac titulu za 4 boda i onda bi se svi sjetili tog pustanja da Piastri pobjedi
- akisarajevo92
- Kontakt:
Peta utrka zaredom da Max nema pobjedu
Aj' valjda sljedeci put kad pobjedi opet pokaze neku emociju
Aj' valjda sljedeci put kad pobjedi opet pokaze neku emociju
Don't believe the hype.
One crash too many
-
- Kontakt:

Kimi Antoneli danas na prvom treningu umjesto Rusela
Suska se da pada potpis u Monci za vikend. Kapa do poda mercu za taj rizik ako se ispostavi tacnim
-
- Kontakt:
Znao sam da ce ga ponijet i da ce se zabit u zid. Mlad plus adrenalin
- AshburtonG
- Kontakt:
Odlicna prva dva sektora i onda je vjerovatno izgorio da zakuca i treci.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 avg 2024, 13:41Znao sam da ce ga ponijet i da ce se zabit u zid
-
- Kontakt:
Slazem seAshburtonG je napisao/la: ↑30 avg 2024, 13:42Odlicna prva dva sektora i onda je vjerovatno izgorio da zakuca i treci.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 avg 2024, 13:41Znao sam da ce ga ponijet i da ce se zabit u zid
Kada sam danas postavio onu sliku kontam zabit ce se sigurno jer ce ga savladat adrenalin da ide na zilet do krajnjih granica. Nadam se da mu ovo nece sjebati pricu oko ugovora jer ima talenta samo mu je potrebna sansa
- AshburtonG
- Kontakt:
Meni se ucinilo da je usao prebrzo u Parabolicu. Negdje procitah da je presaltao u brzinu manje i da mu je zbog toga zadnji kraj pobjegao.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma nema se šta Kimiju zamjerati, jedino je Rasel povampirio 

MANIJACI JUG 1987
-
- Kontakt:

Bice dobra trka u nedjelju. Najvise sanse po meni ima Max ali i ostali su tu negdje pogotovo Lewis koji je vrtio strasne krugove kako je simulacija odmicala
Sreca pa je Max na pocetku sezone ostvario one pobjede inace bi sad gledali sezonu kao prosle godine, gdje bi sad Norris dominirao prvenstvom
Ovo ce biti zanimljiva utrka, Max ima blagu prednost po meni.
Lando moze titulu napasti od Iduce sezone.
Lando moze titulu napasti od Iduce sezone.
-
- Kontakt:
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 avg 2024, 11:53
Suska se da pada potpis u Monci za vikend. Kapa do poda mercu za taj rizik ako se ispostavi tacnim

Jel se ikom mjesaju hrvatski i srpski komentator?
- BlueSuperGiant
- Kontakt:
Na kojem SK kanalu su kvale?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.