AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Kakav katastrofalan ulazak u sezonu po pitanju statusa igraca gdje pola ekipe NE ZNA jel IDE ili OSTAJE: DYBALA, ZALEWSKI, ABRAHAM, CRISTANTE, BOVE, EL SHARAWY... Uzas, zao mi De Rossija sto radi u ovakvoj amaterskoj atmosferi u klubu. S ovakvim nacinom rada nisam ni ocekivao bolje rez.
Sedam dana do kraja prelaznog roka, Zalewski je odbio PSV, ali smo očigledno blizu prodaje Abrahama za dvadesetak miliona. Postavlja se pitanje šta onda raditi sa zamjenom za Dovbyka, da li ostaviti Shomurodova?
Danso je na meti kao dodatni stoper, to bi bilo odlično pojačanje (Mancini-Ndicka-Smalling-Danso) je solidna rotacija stopera. Desni bek je katastrofalan, Abdulhamid sutra ima zakazan ljekarski i to će nam biti čista muka. Nadam se zaista da ćemo uz njega dovesti jednog veznog igrača.
Danso je na meti kao dodatni stoper, to bi bilo odlično pojačanje (Mancini-Ndicka-Smalling-Danso) je solidna rotacija stopera. Desni bek je katastrofalan, Abdulhamid sutra ima zakazan ljekarski i to će nam biti čista muka. Nadam se zaista da ćemo uz njega dovesti jednog veznog igrača.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
bas i to dovodjenje znj igraca da se pokrpa pozicija ne razumijem, valjda za to bi trebala sluzit primavera. i iz te primavere igraci koje prebace u prvi tim nista, svaki isti metar i pol' visok, ne kontam.
embrace the chaos
Ja ne znam sto bi prodavali Abrahama.Jest da bi se uzelo 20 miliona ali opet ko ce ti mjenjati Dovbyka a vidimo kako je zapoceo sezonu.Ne mogu on i Shomurodov iznijeti cijelu sezonu ali kad su pare u pitanju Roma bi majku svoju prodala tako da ce on vjerovatno otici.
Uvijek s nama patnja kad je prelazni rok u pitanju i uvijek nakve drame do zadnjeg dana.
Zao mi je jedino De Rossija.Na kraju ce sve svaliti na njega.
Uvijek s nama patnja kad je prelazni rok u pitanju i uvijek nakve drame do zadnjeg dana.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Ma Abraham je ocaj, treba uzeti bilo sta novca sto se nudi i koliko toliko smanjiti promasaj, ponavljam on je placen 40mil to govori o struci i skautingu u klubu. Stvarno kad sam vidio da ce se jos jednom krenuti u sezonu sa Pelle-Cristante-Mancini kao kostur tima nisam ocekivao nikakav ozbiljan nivo. Ali mozes ocekivati da ce se zagrizti protiv Cagliaria, Empolija, takve utakmice moras dobijati i ako nista cekati gore da neko posrne da bi dosao nekako do te lp. Ovako ekipa izgleda kao da uopce nisu imali pripreme, DDR ako nesto drasticno ne promijeni ova sezona ce biti kriminalna a i on bivsi kako kazes u mjesec-dva. Vidjeno sve vec mil puta i predvidjeno i opet covjek dopusti da mu pokvare raspolozenjeManuel je napisao/la: ↑26 avg 2024, 00:13Ja ne znam sto bi prodavali Abrahama.Jest da bi se uzelo 20 miliona ali opet ko ce ti mjenjati Dovbyka a vidimo kako je zapoceo sezonu.Ne mogu on i Shomurodov iznijeti cijelu sezonu ali kad su pare u pitanju Roma bi majku svoju prodala tako da ce on vjerovatno otici.

embrace the chaos
Ja sam uvijek protiv prodaje ako nemas kakvu takvu zamjenu a nemamo jer na kraju te pare se nece iskoristiti da se dovede neko kvalitetno pojacanje nego ce zavrsiti u dzepu vlasnika.Ma protiv Olympiakosa sam vidio da puse na sve strane al reko pripremna je pa se nisam nesto nervirao.Ovo sto smo vidjeli prva dva kola je uzas.Ako ne pocnemo pobjedjivati nazalost velika legenda Rome ce biti istrosena i odbacena a nije ni poceo trenersku karijeru kako treba a nisam imao igraca kojeg sam vise volio od njega.Volio bih da uspije i nadam se da ce se nekako izdici iz svega ovoga.Vjerovatno je i ekipu potresla prica da li ide Dybala ili ne a drugi cekaju transfer tako da im i nije stalo da ginu na terenu.Sve u svemu ne treba se nervirati.Nismo od ove sezone ni ocekivali neke velike rezultate ako cemo realno.Denno je napisao/la: ↑26 avg 2024, 00:24Ma Abraham je ocaj, treba uzeti bilo sta novca sto se nudi i koliko toliko smanjiti promasaj, ponavljam on je placen 40mil to govori o struci i skautingu u klubu. Stvarno kad sam vidio da ce se jos jednom krenuti u sezonu sa Pelle-Cristante-Mancini kao kostur tima nisam ocekivao nikakav ozbiljan nivo. Ali mozes ocekivati da ce se zagrizti protiv Cagliaria, Empolija, takve utakmice moras dobijati i ako nista cekati gore da neko posrne da bi dosao nekako do te lp. Ovako ekipa izgleda kao da uopce nisu imali pripreme, DDR ako nesto drasticno ne promijeni ova sezona ce biti kriminalna a i on bivsi kako kazes u mjesec-dva. Vidjeno sve vec mil puta i predvidjeno i opet covjek dopusti da mu pokvare raspolozenjeManuel je napisao/la: ↑26 avg 2024, 00:13Ja ne znam sto bi prodavali Abrahama.Jest da bi se uzelo 20 miliona ali opet ko ce ti mjenjati Dovbyka a vidimo kako je zapoceo sezonu.Ne mogu on i Shomurodov iznijeti cijelu sezonu ali kad su pare u pitanju Roma bi majku svoju prodala tako da ce on vjerovatno otici.
Zao mi je jedino De Rossija.Na kraju ce sve svaliti na njega.![]()
Abraham nam ne moze biti od koristi vjeruj mi, tih 20mil sto se spominje za njega je premija. Bilo kakva improvizacija naprijed je bolje rjesenje nego on, zato putuj.
Je skromna smo ekipa, ali stvarno izaziva gnjev i pristup na terenu, ophodjenje prema dresu, a takvu podrsku imaju sad na startu pa i godinama unazad, nikad je nije izostajalo pa i ako je klub bio u dubiozi. Skromna smo ekipa, ali moralo se daleko bolje spremit za sezonu i startati sa 6b, ovako su samo otezali situaciju. Da li smije DDR klupirati Pellegrinija i Kristantea. Pelle se moze dozvati i liciti na igraca, Kristanteu dati otpusnicu covjek je izgubljen slucaj. Paredes takodjer treba biti sankciosan za onakvo ponasanje.
Je skromna smo ekipa, ali stvarno izaziva gnjev i pristup na terenu, ophodjenje prema dresu, a takvu podrsku imaju sad na startu pa i godinama unazad, nikad je nije izostajalo pa i ako je klub bio u dubiozi. Skromna smo ekipa, ali moralo se daleko bolje spremit za sezonu i startati sa 6b, ovako su samo otezali situaciju. Da li smije DDR klupirati Pellegrinija i Kristantea. Pelle se moze dozvati i liciti na igraca, Kristanteu dati otpusnicu covjek je izgubljen slucaj. Paredes takodjer treba biti sankciosan za onakvo ponasanje.
embrace the chaos
E eto nam Dansa
Ovo je pravo pojacanje
Ovo je pravo pojacanje

Navodno Abraham odbio ponudu West Hama, fascinantno ukoliko je istina. Uboli smo jedinog Engleza kojem se ne vraća u Premier League. Svakako mislim da Ghisolfi ne bi bio sposoban da dovede zamjenu za njega, a nije baš da mi se ulazi na "tri fronta" sa Uzbekistancem kao jedinom pravom zamjenom.
Potpisao i Abdulhamid, kakav hype prave ludi Saudijci strašno. Pomirio sam se sa tim transferom, koliko god sulud i surealan bio. Možda je ovo prvi korak ka tome da nas preuzmu Arapi ili će nam pomoći kupovinom nekog našeg igrača kad zagusti ko zna. Uglavnom ne izgleda mi baš kao igrač kojeg je sportski direktor iskopao.
Nažalost spominje se odlazak Bovea u zadnjim danima ovog prelaznog roka. Mourinho je zaista fenomenalno etablirao nekoliko mladih igrača, koje je onda Pinto prodao za odličan novac, a koji su sada baš propali, u prvom redu Volpato i Tahirović, ali Bove nije taj nivo, on je liga iznad, mislim da je igrao ovu utakmicu protiv Empolija, da bi i sam vezni red bio mnogo dinamičniji, ali eto. Ono što mi je čudno je to da njega De Rossi ne gotivi, a doslovno je najsličnije onome što je on sam kao igrač bio, a da je u ovoj trenutnoj ekipi. Bila je tu i neka valjda prepirka vlasnika i De Rossija, pa eno i ludi De Laurentiis na kraju uloži fino u ekipu.
Sve u svemu, ukoliko ode Bove, vjerovatno će doći neki zamjenski veznjak, moguće Soumaré. Budući da Kone vjerovatno ide u Milan, moja najveća želja bi bio Frendrup iz Genoae.
Potpisao i Abdulhamid, kakav hype prave ludi Saudijci strašno. Pomirio sam se sa tim transferom, koliko god sulud i surealan bio. Možda je ovo prvi korak ka tome da nas preuzmu Arapi ili će nam pomoći kupovinom nekog našeg igrača kad zagusti ko zna. Uglavnom ne izgleda mi baš kao igrač kojeg je sportski direktor iskopao.
Nažalost spominje se odlazak Bovea u zadnjim danima ovog prelaznog roka. Mourinho je zaista fenomenalno etablirao nekoliko mladih igrača, koje je onda Pinto prodao za odličan novac, a koji su sada baš propali, u prvom redu Volpato i Tahirović, ali Bove nije taj nivo, on je liga iznad, mislim da je igrao ovu utakmicu protiv Empolija, da bi i sam vezni red bio mnogo dinamičniji, ali eto. Ono što mi je čudno je to da njega De Rossi ne gotivi, a doslovno je najsličnije onome što je on sam kao igrač bio, a da je u ovoj trenutnoj ekipi. Bila je tu i neka valjda prepirka vlasnika i De Rossija, pa eno i ludi De Laurentiis na kraju uloži fino u ekipu.
Sve u svemu, ukoliko ode Bove, vjerovatno će doći neki zamjenski veznjak, moguće Soumaré. Budući da Kone vjerovatno ide u Milan, moja najveća želja bi bio Frendrup iz Genoae.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kakav raspad epskih razmjera, apsolutno sam mišljenja da Ghisolfi zaslužuje otkaz, a i da je Amerikancima na kormilu Rome polako došao kraj. Nemam drugi izraz za ovo nego festival improvizacija. Ipak u ozbiljnom poslu i profesionalnom klubu improvizacije su vulgarne i degutantne.
Danso je pao ljekarski pregled, kako je moguće da se to slučajno desilo nije mi jasno. Lik je doslovno prošli vikend igrao utakmicu, vjerujem da je ovo ipak samo jedan zaobilazni put da se navijačima poruči - "odlučili smo se za jeftiniju opciju". Apsolutno razočarenje, jako sam se veselio da ga vidim u našem dresu i jasno nismo dobili elitnog defanzivca, već igrača koji je u dvije godine odigrao šesnaest minuta
Naš vrli sportski direktor je pokazao svoje znanje i vještine, te je dozvolio da ga SD Milana obrlati, lagano ga je doveo na tanak led i onda odlučio promijeniti uslove zamjene, tako da smo dobili nešto što se zove "loan exchange", ne znam da se ovo nekad ranije desilo. Meni je zaista jasno da ti dovedeš na posudbu igrača koji će ti unaprijediti ekipu - Sancho, Sterling ili neko sličan, ali dovesti Saelemaekersa na posudbu
, a njima doslovno pokloniti Abrahama 
Sve ovo, uz glasine da je navodno izbila tučnjava između De Rossija i Cristantea nam lijepo govori - momci bez sekiracije, od ove sezone nema ništa. De Rossi neće dočekati Božić na klupi Rome, a onda ćemo vjerovatno gledati Piolija na klupi. Uništili su mi dan.
Danso je pao ljekarski pregled, kako je moguće da se to slučajno desilo nije mi jasno. Lik je doslovno prošli vikend igrao utakmicu, vjerujem da je ovo ipak samo jedan zaobilazni put da se navijačima poruči - "odlučili smo se za jeftiniju opciju". Apsolutno razočarenje, jako sam se veselio da ga vidim u našem dresu i jasno nismo dobili elitnog defanzivca, već igrača koji je u dvije godine odigrao šesnaest minuta

Naš vrli sportski direktor je pokazao svoje znanje i vještine, te je dozvolio da ga SD Milana obrlati, lagano ga je doveo na tanak led i onda odlučio promijeniti uslove zamjene, tako da smo dobili nešto što se zove "loan exchange", ne znam da se ovo nekad ranije desilo. Meni je zaista jasno da ti dovedeš na posudbu igrača koji će ti unaprijediti ekipu - Sancho, Sterling ili neko sličan, ali dovesti Saelemaekersa na posudbu

Sve ovo, uz glasine da je navodno izbila tučnjava između De Rossija i Cristantea nam lijepo govori - momci bez sekiracije, od ove sezone nema ništa. De Rossi neće dočekati Božić na klupi Rome, a onda ćemo vjerovatno gledati Piolija na klupi. Uništili su mi dan.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Zakazan je još jedan ljekarski za Dansa, vjerovatno sutraSurreal je napisao/la: ↑30 avg 2024, 00:24Kakav raspad epskih razmjera, apsolutno sam mišljenja da Ghisolfi zaslužuje otkaz, a i da je Amerikancima na kormilu Rome polako došao kraj. Nemam drugi izraz za ovo nego festival improvizacija. Ipak u ozbiljnom poslu i profesionalnom klubu improvizacije su vulgarne i degutantne.
Naš vrli sportski direktor je pokazao svoje znanje i vještine, te je dozvolio da ga SD Milana obrlati, lagano ga je doveo na tanak led i onda odlučio promijeniti uslove zamjene, tako da smo dobili nešto što se zove "loan exchange", ne znam da se ovo nekad ranije desilo. Meni je zaista jasno da ti dovedeš na posudbu igrača koji će ti unaprijediti ekipu - Sancho, Sterling ili neko sličan, ali dovesti Saelemaekersa na posudbu, a njima doslovno pokloniti Abrahama
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ma ne, Lens zvanično potvrdio da ostaje njihov igrač. Kakva farsa, Roma je doslovno dotakla dno. Ljekarske preglede su prolazili Renato Sanches, Pastore, pa čak i Schick koji ih je prethodno pao u Juventusu.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 00:31Zakazan je još jedan ljekarski za Dansa, vjerovatno sutraSurreal je napisao/la: ↑30 avg 2024, 00:24Kakav raspad epskih razmjera, apsolutno sam mišljenja da Ghisolfi zaslužuje otkaz, a i da je Amerikancima na kormilu Rome polako došao kraj. Nemam drugi izraz za ovo nego festival improvizacija. Ipak u ozbiljnom poslu i profesionalnom klubu improvizacije su vulgarne i degutantne.
Naš vrli sportski direktor je pokazao svoje znanje i vještine, te je dozvolio da ga SD Milana obrlati, lagano ga je doveo na tanak led i onda odlučio promijeniti uslove zamjene, tako da smo dobili nešto što se zove "loan exchange", ne znam da se ovo nekad ranije desilo. Meni je zaista jasno da ti dovedeš na posudbu igrača koji će ti unaprijediti ekipu - Sancho, Sterling ili neko sličan, ali dovesti Saelemaekersa na posudbu, a njima doslovno pokloniti Abrahama

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
E jbg onda. Ako ništa naš Đalo vam dolaziSurreal je napisao/la: ↑30 avg 2024, 00:35Ma ne, Lens zvanično potvrdio da ostaje njihov igrač. Kakva farsa, Roma je doslovno dotakla dno. Ljekarske preglede su prolazili Renato Sanches, Pastore, pa čak i Schick koji ih je prethodno pao u Juventusu.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 00:31Zakazan je još jedan ljekarski za Dansa, vjerovatno sutraSurreal je napisao/la: ↑30 avg 2024, 00:24Kakav raspad epskih razmjera, apsolutno sam mišljenja da Ghisolfi zaslužuje otkaz, a i da je Amerikancima na kormilu Rome polako došao kraj. Nemam drugi izraz za ovo nego festival improvizacija. Ipak u ozbiljnom poslu i profesionalnom klubu improvizacije su vulgarne i degutantne.
Sve ovo, uz glasine da je navodno izbila tučnjava između De Rossija i Cristantea nam lijepo govori - momci bez sekiracije, od ove sezone nema ništa. De Rossi neće dočekati Božić na klupi Rome, a onda ćemo vjerovatno gledati Piolija na klupi. Uništili su mi dan.![]()

MANIJACI JUG 1987
Kone valjda veceras na pregledu. Danso nije presao pregled, odmah zamjena dovedena ali kakvog kvaliteta? Vjerovatno nam dali igraca da mu dignemo cijenu kao Huijsenu ali ok. Sale-Abraham razmjena nije se trebalo pristati. Ako vec Abraham mora na posudbu onda tamo gdje bi bio prvi izbor u napadu. Sale je nepotreban, jer imas vec El Shaarawya koji je neupitno bolji igrac. Kako bi bilo dobro da se najdalje do sutra rijese Cristantea nakon ovog incidenta, ali ne ide se njemu iz Rima, odbio je vec Arape i Vilu tako da tesko..
embrace the chaos
Forzaaa roma

Ekipa u downu visi gol a nema reakcije. Zasto se ubacuje Zalewski koji je raspad svaku sek na terenu. Baldanzi -Pelle, Shomurodov -Dobvyk mijenjaj..
embrace the chaos
Ma ova ekipa nema nikakav identitet, nikakav stil. Zaključak je vrlo jasan De Rossi je ispuhao, ipak je njegov zadatak da ukomponuje ove igrače i da se makar ukažu fragmenti neke igre. Ova ekipa nije u stanju da zabije gol i to definitivno nije rezultat toliko lošeg igračkog kadra, mnogo lošijih ekipa igra atraktivnije i produktivnije. Ovo je rezultat DDR-ovog (ne)znanja. On sam neće otići, jer njemu je Roma plafon karijere, a ni vlasnici ga sigurno neće otjerati, jer je igračka legenda. Nažalost, prava stvar bi bio njegov otkaz.
Utakmica, kao utakmica - smeće. Žali Bože očiju, ali eto u ovom trenutku i formi kakvoj jesmo, taj bod nam je zlatan. Odbrana jako dobra, po mom subjektivnom mišljenju, igrač utakmice - Angeliño. Čovjek je svuda po terenu i sasvim solidno radi posao i u defanzivi i u toj krnjoj ofanzivni. Vezni red ponovo statičan, mada treba pohvaliti Pisillija, sasvim solidno uzevši u obzir godine i (ne)iskustvo. Manu Koné pokazuje da će biti naš najbolji vezni igrač. Dybala standardno indisponiran protiv Juventusa, ne dao Bog da slučajno ugrozi gol bivšeg kluba.
Najveća zamjerka De Rossiju večeras je ulazak Zalewskog, koji je potpuno beskoristan i u defanzivi i u ofanzivi, neodoljivo svojim doprinosom podsjeća na Čivića, doslovno samo čekaš neku njegovu kardinalnu grešku. Mancini je pokazao da jako lijepo zna poslati dijagonalu i izaći na protivničku polovinu, to trener mora iskoristiti.
Sljedeća utakmica je sve.
Utakmica, kao utakmica - smeće. Žali Bože očiju, ali eto u ovom trenutku i formi kakvoj jesmo, taj bod nam je zlatan. Odbrana jako dobra, po mom subjektivnom mišljenju, igrač utakmice - Angeliño. Čovjek je svuda po terenu i sasvim solidno radi posao i u defanzivi i u toj krnjoj ofanzivni. Vezni red ponovo statičan, mada treba pohvaliti Pisillija, sasvim solidno uzevši u obzir godine i (ne)iskustvo. Manu Koné pokazuje da će biti naš najbolji vezni igrač. Dybala standardno indisponiran protiv Juventusa, ne dao Bog da slučajno ugrozi gol bivšeg kluba.
Najveća zamjerka De Rossiju večeras je ulazak Zalewskog, koji je potpuno beskoristan i u defanzivi i u ofanzivi, neodoljivo svojim doprinosom podsjeća na Čivića, doslovno samo čekaš neku njegovu kardinalnu grešku. Mancini je pokazao da jako lijepo zna poslati dijagonalu i izaći na protivničku polovinu, to trener mora iskoristiti.
Sljedeća utakmica je sve.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
U prvom ste dobro stajali, u drugom yebiga bunker ste nam postavili
Sretno u nastavku

Sretno u nastavku
MANIJACI JUG 1987
Tesko da sam u zivotu na goru stvar potrosio sat ipo . Istina da slabije pratim ligu al bgm za pola ovih igraca juventusa ja nikad nisam cuo
nema potpisa