Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la YNWA » 09 jun 2009, 15:34

fera je napisao/la:evo prica se da su velike sanse da se masch proda barci... takođe su nasi poslali ponudu za Lavezzija e sad realno gledajuci mozda je on tih napadaca i najblizi dolasku na anfeild iz par razloga prvo jer govori spanski, drugo jer nije klasicni spic nego moze igrati iza jednog napadaca kao podrska sto nama i treba da malo rastereti torresa, nesto slicno je zamisljeno sa keanom samo nije upalilo, napoli se vec ove sezone pojacavao na njegovoj poziciji jer su doveli qualiarellu a imaju tu jos denisa i zalayetu, lavezzi je izrazio jos krajem sezone zelju da napusti tim jer ne moze podnijeti zivot u napulju kaze da ga stalno ljudi opsjedaju i da ne moze normalno da zivi. ja bi ga rado vidio u crvenom dresu jer je to jedan od najkompletnijih napadaca u seriji a
sve sto si rekao stoji ali rafa je rekao da liverpool nije posalo ponudu za njega i da nije zainteresovan, dali je to rekao zbog toga sto zeli taj transfer obaviti u tisini saznat cemo uskoro
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 jun 2009, 15:41

Javiera Mascherano, kapetan argentinske nogometne reprezentacije, potvrdio je da će karijeru nastaviti u prvaku Europe Barceloni.
- Bilo mi je lijepo u Liverpoolu. To je veliki klub, ali ja sam odlučio otići u Barcelonu. Čast je igrati za klub s Nou Campa, koji ima igrače poput Messija, Xavija i Eto’a - rekao je Mascherano.
Katalonski bi klub doprvaku Premiershipa trebao platiti 22 milijuna eura, a Mascherano bi godišnje na Nou Campu trebao zarađivati četiri milijuna eura. Predsjednik Barcelone Joan Laporta transfer bi trebao potvrditi idući tjedan.

:roll: moze bit da lazu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 09 jun 2009, 15:50

miky_hz je napisao/la:Javiera Mascherano, kapetan argentinske nogometne reprezentacije, potvrdio je da će karijeru nastaviti u prvaku Europe Barceloni.
- Bilo mi je lijepo u Liverpoolu. To je veliki klub, ali ja sam odlučio otići u Barcelonu. Čast je igrati za klub s Nou Campa, koji ima igrače poput Messija, Xavija i Eto’a - rekao je Mascherano.
Katalonski bi klub doprvaku Premiershipa trebao platiti 22 milijuna eura, a Mascherano bi godišnje na Nou Campu trebao zarađivati četiri milijuna eura. Predsjednik Barcelone Joan Laporta transfer bi trebao potvrditi idući tjedan.

:roll: moze bit da lazu
gdje ovo procita da nije na --- SPAM --- :roll:

masch sigurno ostaje, njegov agent je izjavio da bi masch volio igrati za barsu al ko ne bi
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 09 jun 2009, 17:10

Mislim da je to laz iako ne mogu 100% biti sigurna,ali bezveze mì je da jedan igrac koji je jucer rekao da se u narednoj sezoni moramo dokazati da danas kaze da ide u barcu...al me samo brine malo ono sto je rekao da ne bi otisao osim ako mu iz kluba ne kazu da ide...u svakom slucaju,te vijesti jos nema na BBC-u a to je jedini medij iz britanije koji razgranicava spekulaciju od istine:D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

LAVOV4Lfc
Kontakt:

Post Postao/la LAVOV4Lfc » 09 jun 2009, 23:09

E to nam bas ne treba sad da i Mache ode, jedan oj jacih igraca na toj poziciji ,bas nebi valjalo .Pa da ostane samo Alonso ,pa bolje njego prodat ,ako ces vec prodavat nekoga
Steven GERRARD

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 09 jun 2009, 23:27

LAVOV4Lfc je napisao/la:E to nam bas ne treba sad da i Mache ode, jedan oj jacih igraca na toj poziciji ,bas nebi valjalo .Pa da ostane samo Alonso ,pa bolje njego prodat ,ako ces vec prodavat nekoga
masch nece otici, rafa ga nece pustiti a i on je nedavno izjavio da ce otici iz liverpoola samo ako ga u klubu ne budu vise htjeli
Sarajevo i Liverpool

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 09 jun 2009, 23:37

Sad razmisljam,i stvarno se ne mogu sjetiti koji je to bolji razbijac igre od Mascha....Sigurno u top 5 defanzivnih veznih svijeta...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 09 jun 2009, 23:43

the scouser je napisao/la:Sad razmisljam,i stvarno se ne mogu sjetiti koji je to bolji razbijac igre od Mascha....Sigurno u top 5 defanzivnih veznih svijeta...

E PA NIJE BAS MEĐU PRVIH ALI JE PRVI!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 09 jun 2009, 23:59

LAVOV4Lfc je napisao/la:E to nam bas ne treba sad da i Mache ode, jedan oj jacih igraca na toj poziciji ,bas nebi valjalo .Pa da ostane samo Alonso ,pa bolje njego prodat ,ako ces vec prodavat nekoga
Mascherano je najbolji igrač na svijetu na poziciji na kojoj igra. Nebi bilo dobro za Liverpool kada bi ga prodali.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 jun 2009, 23:59

the scouser je napisao/la:Sad razmisljam,i stvarno se ne mogu sjetiti koji je to bolji razbijac igre od Mascha....Sigurno u top 5 defanzivnih veznih svijeta...
Pa nekako je logicno da zadnji vezni treba da bude razbijac bar je to u svakom malo boljem klubu,npr evo vi imate Mascha,Chelsea ima Essiena,Barca Yayu Toure,Milan Gatussa,sve su to tkz razbijaci igraci koji su najmanje primjetni a urade najvise na terenu,sad koji je najbolji sve je stvar ukusa...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 jun 2009, 01:23

masch nije samo razbijac covjek zna prenijeti loptu kad je potrebno ima solidan pas mozda i bolji od xabija kojem je to glavni zadatak a zna i opaliti po lopti kad mu legne :D bas kao essien u chelseau..
You are someone else I am still right here

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 10 jun 2009, 12:02

Ako proda Mascherana i dovede neka 2-3 polovnjaka za te pare ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 10 jun 2009, 12:17

Genghis je napisao/la:Ako proda Mascherana i dovede neka 2-3 polovnjaka za te pare ...
Nema od toga nista, sam Javier je rekao da bi on volio igrati za Barcu, kao i svaki normalan igrac, pogotovo kvalitetan kao Masch, za sve ovo sranje nastalo kriv je njegov manager, koji je navodno 'nahuskao' ono Txikija, sportskog direktora Barce da se podje zanimati za Javiera.

Sad slijedi prvo kazna za Maschovog managera a onda i za njega od strane Beniteza zato sto je pregovarao sa Barcom dok je ovaj jos uvijek pod ugovorom sa Liverpoolom, i neka, nek' se zna ko je boss :lol: :lol:
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 jun 2009, 12:38

TheScouser je napisao/la:
Genghis je napisao/la:Ako proda Mascherana i dovede neka 2-3 polovnjaka za te pare ...
Nema od toga nista, sam Javier je rekao da bi on volio igrati za Barcu, kao i svaki normalan igrac, pogotovo kvalitetan kao Masch, za sve ovo sranje nastalo kriv je njegov manager, koji je navodno 'nahuskao' ono Txikija, sportskog direktora Barce da se podje zanimati za Javiera.

Sad slijedi prvo kazna za Maschovog managera a onda i za njega od strane Beniteza zato sto je pregovarao sa Barcom dok je ovaj jos uvijek pod ugovorom sa Liverpoolom, i neka, nek' se zna ko je boss :lol: :lol:
zavisi koliko je ostalo ugovora ako je manje od 12 mjeseci onda se moze pregovarati... ali nije :D ma sumnjam da ce masch otici. evo real odustao od alonsa nazalost.
You are someone else I am still right here

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 10 jun 2009, 12:59

Ma cijenkace se oni jos.Ja mislim da ce otici za jedno 30M u Real.Nadam se da se nece izvrisiti neka zamjena polovnjak + pare za Xabija.....

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 10 jun 2009, 13:33

eh da fino ustedim zivce i vama i sebi ...evo rekao mascherano ode brzim vozom u barcu :lol:

Walter Tamer, Mascheranov agent je rekao da je cast sto se Javier povezuje sa Barcom koja je u protekloj sezoni osvojila sve i svasta. I navijaci su se zabrinuli zbog toga.
I Benitez je bio zabrinut, i zbog toga se vratio sa porodicnih praznika kako bi odbio Barcu u zelji da kupe Mascherana. "Pricao sam sa Javierom dva, tri puta ovog ljeta, zadnji put prosle sedmice i rekao mi je da je jako sretan ovdje. Dao mi je privatni broj svog agenta Walter Tamera. Walter mi je rekao da Mascherana traze 2 velika kluba- ja sam mu rekao da ih zaboravi."
"I zbog toga sam iznenađen da je Walter izneo u javnost da Javier zali van iz kluba"
"Mascherano ima dug ugovor i ostali klubovi ga mogu zaboraviti. Mogu ponuditi i $40m ili $50m, mi ga necemo prodati" rekao je Rafa Benitez.

ipak benitez nekad razmislja kao i ja :D :lol:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 10 jun 2009, 13:38

reds_forever je napisao/la:eh da fino ustedim zivce i vama i sebi ...evo rekao mascherano ode brzim vozom u barcu :lol:

Walter Tamer, Mascheranov agent je rekao da je cast sto se Javier povezuje sa Barcom koja je u protekloj sezoni osvojila sve i svasta. I navijaci su se zabrinuli zbog toga.
I Benitez je bio zabrinut, i zbog toga se vratio sa porodicnih praznika kako bi odbio Barcu u zelji da kupe Mascherana. "Pricao sam sa Javierom dva, tri puta ovog ljeta, zadnji put prosle sedmice i rekao mi je da je jako sretan ovdje. Dao mi je privatni broj svog agenta Walter Tamera. Walter mi je rekao da Mascherana traze 2 velika kluba- ja sam mu rekao da ih zaboravi."
"I zbog toga sam iznenađen da je Walter izneo u javnost da Javier zali van iz kluba"
"Mascherano ima dug ugovor i ostali klubovi ga mogu zaboraviti. Mogu ponuditi i $40m ili $50m, mi ga necemo prodati" rekao je Rafa Benitez.

Hvala Bogu.NEMA zamjene za Mascha.Ako vec hoce defanzivnog veznog nke uzmu Essiena,da nama malo olaksaju posao za sljedecu sezonu :D

kenchy
Kontakt:

Post Postao/la kenchy » 10 jun 2009, 13:52

reds_forever je napisao/la:eh da fino ustedim zivce i vama i sebi ...evo rekao mascherano ode brzim vozom u barcu :lol:

hey, pa to je moj tekst, ja sam to preveo i onda ti ovdje kupis zasluge. Sram te bilo! :D :D
Koji ti je nick na lfccro.com
In Rafa We Trust

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 10 jun 2009, 14:20

kenchy je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:
hey, pa to je moj tekst, ja sam to preveo i onda ti ovdje kupis zasluge. Sram te bilo! :D :D
Koji ti je nick na lfccro.com
hhahah pa sta fali....ukrala sam ti autorska prava hahah :lol: ... ja uzimam informacije svugdje gdje ih nadjem :D

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 10 jun 2009, 15:46

reds_forever je napisao/la:hhahah pa sta fali....ukrala sam ti autorska prava hahah :lol: ... ja uzimam informacije svugdje gdje ih nadjem :D
Boze sacuvaj ja lopovluka medju navijacicama :lol: :lol:

Eno citam da ce Jenkiji uspjeti podmiriti dug do 24 jula i navodno ce traziti jos 400 miliona za izgradnju novog stadiona!!!??? :o :o Fuj, djubrad, gade mi se!!!...kako bih volio da ne uspiju pa da nas "uzme" banka i onda proda bogatim sheicima, sto bih najvise volio da se desi radi izgradnje novog stadiona...
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.