AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Fonseka je dosao jer je Yes Sir trener. uzeti ce ono sto mu se dovede i to je to, bez puno zanovijetanja. Sto ovim nasim lihvarima i godi.
Glupo bi sad bilo tjerati ga posle par kola, trazili su dobili su, nek ga istrpe sezonu pa kako god. Kao sto sam pisao i za bivseg trenera tako cu i za ovog, nije sve ni do Fonseke. Dovedu nam igrace koji nisu i renomeu Milana i kazu eto pojacali smo ekipu. Jeste ali u kur.cu.
Vidis kako kolega rope kaze, nije mi jasno zasto dovode box to box veznjake, kad treneri igraju drugaciji sistem. Istina prava, ali ima i one zar se nije govorilo kako treneri odlucuju dikertno koga da im dovedu, a sad druga prica, nebitno...
Naravno i Fonseki ce se uvijek zamjeriti par stvari, jer je on trener. Sta ce ti Okafor u spicu, i prije utamice sam rekao ili ce da bude totalno los ili da se povrijedi. Stvar vidjenja vec previse put. Dobar igrac da udje kad se ganja rezultat i to je to. Ista stvar sa Jovicem. Eh sad to sto mi nemamo kako bog zapovijeda rezervnog napadaca, nek krive koga treba da krive. To sto je odbranu trebalo jos pojacati nikome nista.
Moliti boga da Fofana klikne, i da Pavlovic odigra dobru sezonu pa da se nesto moze i ganjati ove godine, u suprotnom biti ce tesko..
Glupo bi sad bilo tjerati ga posle par kola, trazili su dobili su, nek ga istrpe sezonu pa kako god. Kao sto sam pisao i za bivseg trenera tako cu i za ovog, nije sve ni do Fonseke. Dovedu nam igrace koji nisu i renomeu Milana i kazu eto pojacali smo ekipu. Jeste ali u kur.cu.
Vidis kako kolega rope kaze, nije mi jasno zasto dovode box to box veznjake, kad treneri igraju drugaciji sistem. Istina prava, ali ima i one zar se nije govorilo kako treneri odlucuju dikertno koga da im dovedu, a sad druga prica, nebitno...
Naravno i Fonseki ce se uvijek zamjeriti par stvari, jer je on trener. Sta ce ti Okafor u spicu, i prije utamice sam rekao ili ce da bude totalno los ili da se povrijedi. Stvar vidjenja vec previse put. Dobar igrac da udje kad se ganja rezultat i to je to. Ista stvar sa Jovicem. Eh sad to sto mi nemamo kako bog zapovijeda rezervnog napadaca, nek krive koga treba da krive. To sto je odbranu trebalo jos pojacati nikome nista.
Moliti boga da Fofana klikne, i da Pavlovic odigra dobru sezonu pa da se nesto moze i ganjati ove godine, u suprotnom biti ce tesko..
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Za utakmicu protiv Torina ne mogu govoriti jer nisam gledao, ali ono jučer na Tardiniju je bio odron, ali baš odron. Od 90 minuta mi smo možda 10 minuta igrali kako treba, ostalih 80 živi horor.
Najveći problem jučer je bila defanzivna tranzicija, nedopustiva je qurcobolja defanzivna qurcobolja Thea, kao i to što Rafa i Pulišić imam osjećaj nisu prešli na našu polovinu tj. apsolutno nisu pomagali bekovima. Ozbiljna ekipa ne može igrati onako, čak sam vidio i da je Fonseca bio prilično otvoren nakon meča i izjavio je nešto slično što je svakako za pohvalu jer nije bilo onih klasičnih glupih izjava "nismo igrali kako treba, loš dan bla bla".
Pripremne utakmice nisam gledao, vidio sam da su fanovi svršavali na nekakav Fonsecaball i pobjede protiv Reala, Cityja i Barce u SAD-u, što je samo po sebi smiješno jer se radi o prijateljskim tekmama.
Mislim da je najveći problem generalno to što okosnica tima (Theo, Mike, Tijani i Rafa) faktički nije ni prošla pripreme, doduše Rafa jeste bio u Americi ovi ostali nisu plus ni pojačanja nisu prošla pripreme. To je već nekih 6-7 igrača koji će defakto biti prvotimci i faktički su im prve utakmice ove prvenstvene što nikada nije dobro. Naravno, sve ovo je posljedica Eura, to prvenstvo je pojebalo koncepciju priprema ali nije samo nama, tako je svakom klubu, pa se u tom smislu i nemamo pravo mnogo žaliti.
Fonseca k'o Fonseca prosjek trener, ja sam nekad početkom juna pisao da on mora napraviti konekciju sa ovim glavnim igračima jer mu od njih zavisi sve.
Za sada djeluje kao da uopšte ne komuniciraju ali dobro, postoji neka šansa da kroz par sedmica to bude bolje mada mi smo već prosuli pet bodova u prva dva kola, raste pritisak, raste nezadovoljstvo navijača, sve to utiče na tim i pitanje je hoće li Fonseca znati vratiti to na pravi put. Pioli koliko god bio osporavan znao se izvaditi iz govana, zato je i ostao tako dugo na klupi, a za Fonsecu ćemo još vidjeti.
Najveći problem jučer je bila defanzivna tranzicija, nedopustiva je qurcobolja defanzivna qurcobolja Thea, kao i to što Rafa i Pulišić imam osjećaj nisu prešli na našu polovinu tj. apsolutno nisu pomagali bekovima. Ozbiljna ekipa ne može igrati onako, čak sam vidio i da je Fonseca bio prilično otvoren nakon meča i izjavio je nešto slično što je svakako za pohvalu jer nije bilo onih klasičnih glupih izjava "nismo igrali kako treba, loš dan bla bla".
Pripremne utakmice nisam gledao, vidio sam da su fanovi svršavali na nekakav Fonsecaball i pobjede protiv Reala, Cityja i Barce u SAD-u, što je samo po sebi smiješno jer se radi o prijateljskim tekmama.
Mislim da je najveći problem generalno to što okosnica tima (Theo, Mike, Tijani i Rafa) faktički nije ni prošla pripreme, doduše Rafa jeste bio u Americi ovi ostali nisu plus ni pojačanja nisu prošla pripreme. To je već nekih 6-7 igrača koji će defakto biti prvotimci i faktički su im prve utakmice ove prvenstvene što nikada nije dobro. Naravno, sve ovo je posljedica Eura, to prvenstvo je pojebalo koncepciju priprema ali nije samo nama, tako je svakom klubu, pa se u tom smislu i nemamo pravo mnogo žaliti.
Fonseca k'o Fonseca prosjek trener, ja sam nekad početkom juna pisao da on mora napraviti konekciju sa ovim glavnim igračima jer mu od njih zavisi sve.
Za sada djeluje kao da uopšte ne komuniciraju ali dobro, postoji neka šansa da kroz par sedmica to bude bolje mada mi smo već prosuli pet bodova u prva dva kola, raste pritisak, raste nezadovoljstvo navijača, sve to utiče na tim i pitanje je hoće li Fonseca znati vratiti to na pravi put. Pioli koliko god bio osporavan znao se izvaditi iz govana, zato je i ostao tako dugo na klupi, a za Fonsecu ćemo još vidjeti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Toliko zanovijetanja , a tek 2 utakmice prosle. Klopp kad je dosao u Liverpool prve 3 je remizirao. Tottenham, Rubin Kazan i Southampton da bi tek cetvrtu dobio. Piolijeve prve dvije utakmice remi s Lecceom i poraz od Rome. Zapravo Pioli je u prvih 5 utakmica imao 3 poraza 1 pobjedu i remi. Da ne spominjemo da je tad polusezonu zavrsio petardom od Atalante.
Bolje da se sad naziru neki problemi nego u pola ili pred kraj sezone. Milanista ponovo pokusava biti toksican i misli da ce indirektnim prozivanjem prvenstveno mene postici nesto. Prosle sezone Pioli je imao menadzersku rolu i imao je utjecaja na transfere. Ne prije toga. Fonseca logicno to nema. Novi trener, doveden za malu platu i on treba tek da zaradi to.
Nije dovoljno odraditi par prijateljskih, mjesec i po dana treninga i ocekivati da on odmah usadi svoju ideju i filozofiju u igru ovog Milana. Jos su tu neke stvari ostale od Piolija koje treba promijeniti ili iskorijeniti.
Sinoc mu je greska bila visoka odbrana i lose kretanje bocnih igraca. Doslovno ih je Parma po bokovima ubila. Ofanzivan je trener i mozda je to funkcionisalo u Lille-u i u Francuskoj ligi ali u Seria A se kaznjava visak prostora pozadi.
Bolje da se sad naziru neki problemi nego u pola ili pred kraj sezone. Milanista ponovo pokusava biti toksican i misli da ce indirektnim prozivanjem prvenstveno mene postici nesto. Prosle sezone Pioli je imao menadzersku rolu i imao je utjecaja na transfere. Ne prije toga. Fonseca logicno to nema. Novi trener, doveden za malu platu i on treba tek da zaradi to.
Nije dovoljno odraditi par prijateljskih, mjesec i po dana treninga i ocekivati da on odmah usadi svoju ideju i filozofiju u igru ovog Milana. Jos su tu neke stvari ostale od Piolija koje treba promijeniti ili iskorijeniti.
Sinoc mu je greska bila visoka odbrana i lose kretanje bocnih igraca. Doslovno ih je Parma po bokovima ubila. Ofanzivan je trener i mozda je to funkcionisalo u Lille-u i u Francuskoj ligi ali u Seria A se kaznjava visak prostora pozadi.
Previsoko obrana stoji. Pa nisu u vezi Iniesta Xavi Busqets da nikad ne gube loptu.
Od ovih glavnih uzdanica apsolutno svi 0 bodova.
Od ovih glavnih uzdanica apsolutno svi 0 bodova.
Itekako zasluzuju, katastrofa. Muxa moj, ja navijam za Milan 36-37 godina, svasta se nagledao. Mi ne igramo fudbal vec vise od 10 godina. Nema igre!!!
Nije problem izgubiti ako je igra dobra ali zazivati i zaliti za covjekom koji ni tacku na i nije imao od igre...
Opet kontam, mozda su to ove mladje generacije navijaca poput bubuljicara. Gledali lijepu igru Milana samo na youtube snimcima.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Ma ruku na srce, kritikovanje Fonsece je krenulo čim se počelo njegovo ime provlačiti kao mogućeg nasljednika i govorilo se da je to "iz šupljeg u prazno". Samo kad je već postalo službeno, onda se ljudi nadali neće li iznenaditi, dobri rezultati na pripremama samo još dodatno podgrijali ta nadanja. Rano je suditi nakon 2 kola, ali izgleda da svi koji smo pisali da se dovodi trener koji će raditi bez puno prigovaranja smo bili u pravu, tako da nebi se iznenadio da mu se dadne kredita ko i Pioliju, dok god se osigurava top 4, trpit će ga.
Opet je trener kriv za postavku tekme, sa onakvim veznim krenuti je samoubistvo, RLC je igrac manje tamo gdje je sinoc igrao, iskreno on je meni uvijek igrac manje, samo eto kad je igrao blize golu nadavao se golova pa nabilda statistiku
Musah nije igrac ni za Parme, a kamoli Milana, al eto hajd da igra u prvoj, pa Benaser je za njih sviju od juce u vezi Pirlo licno
Musah nije igrac ni za Parme, a kamoli Milana, al eto hajd da igra u prvoj, pa Benaser je za njih sviju od juce u vezi Pirlo licno
Pioli je u posljednjoj sezoni očigledno izgubio svlačionicu i povjerenje među glavnim igračima u ekipi (Theo, Leao, Giroud...) Problem je što se i na početku ove sezone osjeti nedostatak motivacije i nepodnošljiva kurcobolja na terenu od strane igrača koji bi trebali biti nosioci igre i lideri tima. Nisam veliki optimista da je Fonseca pravi čovjek da razdrma ekipu koja je manje-više klinički mrtva već duže od godinu dana, tačnije od 29. januara 2023. i debakla Milan - Sassuolo 2:5.
Ma Musah i RLC su OK igrači ali su oni box to box igraci i kao takvi nemaju šta tražiti u formaciji koju mi igramo.
Pa oni su i dovedeni jer je Pioli tražio od uprave takav tip igrača posto je pred početak prošle sezone najavljivano da ćemo igrati 4-3-3 jer bi kao u toj formaciji imali više balansa na sredini te tako pokrili nedostatke u defanzivi prije svega lijeve strane.
Medjutim, nakon par kola se Pioli vratio na staru formaciju i onda ovu dvojicu gorao na neprirodne pozicije.
Posto su doveli trenera koji forsira 4-2-3-1 onda se postavlja pitanje zašto se njih nisu riješili ovaj mercato, ili barem jednog od njih.
@koraj znaci tu smo negdje generacijski
Pa oni su i dovedeni jer je Pioli tražio od uprave takav tip igrača posto je pred početak prošle sezone najavljivano da ćemo igrati 4-3-3 jer bi kao u toj formaciji imali više balansa na sredini te tako pokrili nedostatke u defanzivi prije svega lijeve strane.
Medjutim, nakon par kola se Pioli vratio na staru formaciju i onda ovu dvojicu gorao na neprirodne pozicije.
Posto su doveli trenera koji forsira 4-2-3-1 onda se postavlja pitanje zašto se njih nisu riješili ovaj mercato, ili barem jednog od njih.
@koraj znaci tu smo negdje generacijski

Il Club più titolato al mondo!
Ponavljao sam ko papagaj i opet cu, sve ovo sto se desava iskljucivi krivci su KARDANI, ni Pioli ni Fonseka a ppgotove ne igraci nisu krivi, oni daju manje vise svoj maximum, pogotovo treneri, pa ko ne bi volio da stalno pobjedjuje?? Pioli, Fonseka?? Naravno znanje, kvalitet, motivacija su drugi tip price, ali ako nesto ne stima mijenjas, to je uvijek bilo i biti ce....al takvi nam klub vode da svakim potezima sto KARDANI rade pokazuje da smo klub bez ambicija....koraj je napisao/la: ↑25 avg 2024, 10:39Itekako zasluzuju, katastrofa. Muxa moj, ja navijam za Milan 36-37 godina, svasta se nagledao. Mi ne igramo fudbal vec vise od 10 godina. Nema igre!!!
Nije problem izgubiti ako je igra dobra ali zazivati i zaliti za covjekom koji ni tacku na i nije imao od igre...
Opet kontam, mozda su to ove mladje generacije navijaca poput bubuljicara. Gledali lijepu igru Milana samo na youtube snimcima.
I deff.necu ni Fonseku ni igrace kritikovati ( da je Klop doveden i Haland pa onda ako nesto ne stima opleti ) jer nizasta nisu krivi.....
I to se slazem memaga...
Neki dan sam procitao jednu dobru izreku:
"Pcela ne gubi vrijeme objasnjavajuci muhi da je med bolji od govana".
Nazalost, kod nas muhe vode kolo a ozbiljni klubovi imaju pcele.
Neki dan sam procitao jednu dobru izreku:
"Pcela ne gubi vrijeme objasnjavajuci muhi da je med bolji od govana".
Nazalost, kod nas muhe vode kolo a ozbiljni klubovi imaju pcele.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Beduin
- Kontakt:
Leaoa na jednom EP trener ne moze natjerati da se vraca nazad i igra za ekipu, gdje matori Ronaldo 2x vise trci od njega, a mi i dalje ocekujemo da kod nas to pocne raditi.
Samo njegova prodaja i nista vise ba.
Pavlovic je visio na protivnickoj odbrani pa lad izgubimo loptu on izgide da se vrati nazad i stigne protivnika, totalno bespotrebno jer ga suigraci u vezi nisu pokrivali na njegovoj poziciji, sto je nedolustivo u takvoj taktici. A momak je ginuo, mada je i Tomori u par navrata odlicno iskoristio svoji brzinu kod sustizanja i blokiranje protivnika.
Ja jasnu sliku Milana ocekujem tek za 4-5 kola dok se svi upoznaju, uigraju i Fonseca otkloni neke mane u postavci igre i selekciji igraca.
Samo se nadam da sam pogrijesio u vezi Emersona, ali cisto sumnjam da smo nesto dobili sa njim na tom desnom beku, a bacili pare pored zivog Jimeneza.
Samo njegova prodaja i nista vise ba.
Pavlovic je visio na protivnickoj odbrani pa lad izgubimo loptu on izgide da se vrati nazad i stigne protivnika, totalno bespotrebno jer ga suigraci u vezi nisu pokrivali na njegovoj poziciji, sto je nedolustivo u takvoj taktici. A momak je ginuo, mada je i Tomori u par navrata odlicno iskoristio svoji brzinu kod sustizanja i blokiranje protivnika.
Ja jasnu sliku Milana ocekujem tek za 4-5 kola dok se svi upoznaju, uigraju i Fonseca otkloni neke mane u postavci igre i selekciji igraca.
Samo se nadam da sam pogrijesio u vezi Emersona, ali cisto sumnjam da smo nesto dobili sa njim na tom desnom beku, a bacili pare pored zivog Jimeneza.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Za razliku od one ćelave barabe, Fonseca je preuzeo krivicu za jučerašnju tekmu. Kod onog kretencine je uvijek bila neka visa sila, sreća, volja, mislim kad das izjavu: prvi 4 minute smo bili jači a onda nas merda uništila... pa tu bi ti ja odma dao otkaz, otjerao bi te iz kluba.
Zato pustite Fonsecu nek radi, tip je izgubio, pa sta? Ćelava prevara je izgubio sve moguće sto se moglo izgubit, vise imao sreće neko pameti. Uostalom eno ga na birou, neće nikog takvog znalca.
I sad se vratimo na ono što sam govorio u junu kad ste slavili Moratu, nama treba napadač, a dovedemo skoru penziju Moratu koji si vec oprema bolničku sobu i ostadosmo na Jovicu, čovjek zadnji put igrao ozbiljan fudbal na PES-17ki.
Sad ćemo ga vjerovatno ispusiti u Rimu protiv Lazia, i onda se nadam da ce Leao i Theo otjeraju malo na klupu pa nek čitaju Gazzettu dok sjede. Mercato je za 5/10 jer sve su doveli samo nisu glavno sto su morali: napadača. A igrače poklanjamo ostalima, Motta presretan Kaluluom, Adli ode besplatno, Pobega besplatno, Isma će također biti poklonjen, nema sta, Američki stručnjaci, učili od ćelavog papka
I poslije onog jučer, ja bi dao Camardi napad. Pa nek se Jovic i Okafor zale kolko hoće. I da, idalje vrijedi tip za kladionicu, na Milan uvijek: oba daju, sigurica ko kuca
Zato pustite Fonsecu nek radi, tip je izgubio, pa sta? Ćelava prevara je izgubio sve moguće sto se moglo izgubit, vise imao sreće neko pameti. Uostalom eno ga na birou, neće nikog takvog znalca.
I sad se vratimo na ono što sam govorio u junu kad ste slavili Moratu, nama treba napadač, a dovedemo skoru penziju Moratu koji si vec oprema bolničku sobu i ostadosmo na Jovicu, čovjek zadnji put igrao ozbiljan fudbal na PES-17ki.
Sad ćemo ga vjerovatno ispusiti u Rimu protiv Lazia, i onda se nadam da ce Leao i Theo otjeraju malo na klupu pa nek čitaju Gazzettu dok sjede. Mercato je za 5/10 jer sve su doveli samo nisu glavno sto su morali: napadača. A igrače poklanjamo ostalima, Motta presretan Kaluluom, Adli ode besplatno, Pobega besplatno, Isma će također biti poklonjen, nema sta, Američki stručnjaci, učili od ćelavog papka
I poslije onog jučer, ja bi dao Camardi napad. Pa nek se Jovic i Okafor zale kolko hoće. I da, idalje vrijedi tip za kladionicu, na Milan uvijek: oba daju, sigurica ko kuca
Kad sam spominjao Camardu i Liberalija potpuno sam zaboravio na Himeneza. Pored onakvog Calabrija i Emersona (žali bože para) malog bi svakako trebalo gurnuti u prvi tim.
Preuzeo on krivicu ili ne mi smo izgubili tekmu, to mu nista ne pomaze...u kakvom smjeru idemo haman cemo se u seprembru oprostiti od skudeta ( mada u septembru ima reprezentativna pauza )....enzo777 je napisao/la: ↑25 avg 2024, 15:00Za razliku od one ćelave barabe, Fonseca je preuzeo krivicu za jučerašnju tekmu. Kod onog kretencine je uvijek bila neka visa sila, sreća, volja, mislim kad das izjavu: prvi 4 minute smo bili jači a onda nas merda uništila... pa tu bi ti ja odma dao otkaz, otjerao bi te iz kluba.
I poslije onog jučer, ja bi dao Camardi napad. Pa nek se Jovic i Okafor zale kolko hoće. I da, idalje vrijedi tip za kladionicu, na Milan uvijek: oba daju, sigurica ko kuca![]()
Al doduse veoma hrabra izjava Fonseke da napadamo seriju a....to treba naglasiti definitivno....
Memaga, izgubili smo od Parme igrali neriješeno protiv Torina.
Sta bi ti bilo draže, to ili da smo odigrali neriješeno sa Laziom i izgubili od Juventusa?
Parma i Torino nisu u utrci za Scudetto, Lazio, merda, k*rva, Atalanta i Napoli to jesu.
Dobro je da smo odma izgubili. Sta da smo obje pobijedili? Nama bi nebo bilo granica, sad bi se već pisalo kako idemo među prvi 12 u CH Ligi dalje i osiguravamo Scudetto vec u decembru.
Bolje da se sprzis odma na početku da skontas da to ne ide da moramo mijenjat, jer ovako ne ide. Polako, dajmo im vremena. Dali smo celavom debilu 4 godine da nas uništi kompletno, pusti onda Fonsechi barem 6 mjeseci.
Eno Napoli izgubi prvu i odma si kupi Lukaku I McTomminey. Znaci i ostali uče od grešaka, i mi to isto moramo
Sta bi ti bilo draže, to ili da smo odigrali neriješeno sa Laziom i izgubili od Juventusa?
Parma i Torino nisu u utrci za Scudetto, Lazio, merda, k*rva, Atalanta i Napoli to jesu.
Dobro je da smo odma izgubili. Sta da smo obje pobijedili? Nama bi nebo bilo granica, sad bi se već pisalo kako idemo među prvi 12 u CH Ligi dalje i osiguravamo Scudetto vec u decembru.
Bolje da se sprzis odma na početku da skontas da to ne ide da moramo mijenjat, jer ovako ne ide. Polako, dajmo im vremena. Dali smo celavom debilu 4 godine da nas uništi kompletno, pusti onda Fonsechi barem 6 mjeseci.
Eno Napoli izgubi prvu i odma si kupi Lukaku I McTomminey. Znaci i ostali uče od grešaka, i mi to isto moramo
Iako nisam ljubitelj formacija sa 3 nazad al sa ovakvim bekovima možda bi to bila bolja opcija.
Recimo:
Tomori-Gabia-Pavlović
Sale-Fofana-Tijani-Hernandez
Pulišić - Leao
Okafor
Okafor i Leao se mogu rotirati.
Jedino fali kvalitetniji stoper u sredini. Ja bi recimo doveo besplatno Humelsa. Može on u Serie A odigrati barem još 2 godine
Recimo:
Tomori-Gabia-Pavlović
Sale-Fofana-Tijani-Hernandez
Pulišić - Leao
Okafor
Okafor i Leao se mogu rotirati.
Jedino fali kvalitetniji stoper u sredini. Ja bi recimo doveo besplatno Humelsa. Može on u Serie A odigrati barem još 2 godine
Na razumjem, tebi je dobro haman sto smo izgubili od Parme i sa Torinom jedva bod izvukli? Meni je to iskreno UZAS, blago receno KATASTROFA....te ekipe se TREBAJU dobijati...enzo777 je napisao/la: ↑25 avg 2024, 16:46Memaga, izgubili smo od Parme igrali neriješeno protiv Torina.
Kako posijemo tako cemo brati, haman nasi usjevi su propali odmah tako da ce sezona itekako susna biti....
Vrijeme sve pokaze....
U te 4 godine vam donio scudetto, 2. mjesto, polufinale CL... i kažeš uništio vas. U 10 godina prije njega ste se haman naosvajali trofeja i naigrali liga prvaka.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
jel Fonseca jos trener Milana? covjek je trebao spakovati kofere jos juce i ne vracati se u Milan sa ekipom.
Imao je citavo ljeto da uigra ekipu, znao je sa cim raspolaze i da nece dobiti neke posebne igrace, okosnica tima mu je tu vec godinama i sta mi gledamo dva kola, ono sta smo gledali i proslih sezona. Cekamo trenutak inspiracike Thea ili Leaoa
Jebote Calabria ti igra covjek trci sprint 8km/h prolaze ga kao da je stub
Strasno
Imao je citavo ljeto da uigra ekipu, znao je sa cim raspolaze i da nece dobiti neke posebne igrace, okosnica tima mu je tu vec godinama i sta mi gledamo dva kola, ono sta smo gledali i proslih sezona. Cekamo trenutak inspiracike Thea ili Leaoa
Jebote Calabria ti igra covjek trci sprint 8km/h prolaze ga kao da je stub
Strasno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.