Ispružena noga i istom pogodio zglob igrača Leverkusena.Pale_Companion je napisao/la: ↑24 avg 2024, 19:04Za mene ono nije bio penal a i sumnjivo je poništen prvi gol Kleindiensta
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Illmatic09
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Prvi dosao do lopte i izbio je, a onda slucajno zakacio igraca, nikakve namjere nije bilo. Nidje veze penal.Illmatic09 je napisao/la: ↑24 avg 2024, 19:18Ispružena noga i istom pogodio zglob igrača Leverkusena.Pale_Companion je napisao/la: ↑24 avg 2024, 19:04Za mene ono nije bio penal a i sumnjivo je poništen prvi gol Kleindiensta
Dortmund ima odlicnu ekipu. Vjerujem da ce biti zanimljiva borba za prvo mjesto izmedju njih i Leverkusena.
Uvijek sam ga cijenio, bio je poseban u svakom smislu.
Prije par dana je umro i Willi Lemke, legenda Werdera. Obojica su bili vječiti rivali Uli Hoeneßu, da ne kažem neprijatelji.
Bojim se da je sljedeći na redu van Gaal, jer i on se dugo bori sa opakom bolesti.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Jel Bayern toliko los da je kvota na njihovu pobjedu 1.60, malo mi se cini prevelika?
CPOJ
Samo da se citiram, i da zakljucimo: da, Bayern je los, kad in wolfsburg okrece rezultat i pravi iz 2 u 1. Harry Kane curse mode on.
CPOJ
Prodati De Ligta i ostati na slagiranim Upamecanu i Kimu je odluka potpuno netipična za Bayern. Nestručnost blago rečeno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
De se još jednom citiraj
Kva kva....

Mnogima je nejasno, stvarno atipično za Bayern.
Može se svašta nagađati, valjda nekad ispliva pravi razlog - a hoće.
Velika plata = glupost. Neće ga novi trener - priča se i ovako i onako.
Česte povrede i još možda nešto hronično, e tu bi mogla biti kvaka. Osim toga imao je u Mnh-u jednu saobraćajku gdje je pobjegao, pa se i to možda uzima za zlo.
- Illmatic09
- Kontakt:
Itakura nije dirnuo loptu sigurno, ispružena noga i kontakt kod zgloba Lever. igrača, realno večina sudija će svirati. Glupa akcija Itakure.Dilah je napisao/la: ↑25 avg 2024, 00:52Prvi dosao do lopte i izbio je, a onda slucajno zakacio igraca, nikakve namjere nije bilo. Nidje veze penal.Illmatic09 je napisao/la: ↑24 avg 2024, 19:18Ispružena noga i istom pogodio zglob igrača Leverkusena.Pale_Companion je napisao/la: ↑24 avg 2024, 19:04Za mene ono nije bio penal a i sumnjivo je poništen prvi gol Kleindiensta
Ove sezone bi moglo biti još interesantnije nego prošle, radujmo se tome. Dosta je bilo dosadnog soliranja Bayerna prošli sezona.
Frankfurt ima dobru ekipu, još ako Topmuller to ukomponuje mogli bi se uključiti u borbu za prva 4 mjesta.
-
- Kontakt:
Zavisi iz kojeg ugla kamere se gledalo i zbog toga ti je nejasna situacija , ali ako se prati putanja lopte jasno je da je Itakura dirao loptu prvi.Illmatic09 je napisao/la: ↑25 avg 2024, 18:16Itakura nije dirnuo loptu sigurno, ispružena noga i kontakt kod zgloba Lever. igrača, realno večina sudija će svirati. Glupa akcija Itakure.Dilah je napisao/la: ↑25 avg 2024, 00:52Prvi dosao do lopte i izbio je, a onda slucajno zakacio igraca, nikakve namjere nije bilo. Nidje veze penal.Illmatic09 je napisao/la: ↑24 avg 2024, 19:18
Ispružena noga i istom pogodio zglob igrača Leverkusena.
Ove sezone bi moglo biti još interesantnije nego prošle, radujmo se tome. Dosta je bilo dosadnog soliranja Bayerna prošli sezona.
Frankfurt ima dobru ekipu, još ako Topmuller to ukomponuje mogli bi se uključiti u borbu za prva 4 mjesta.
Danas je u Doppelpassu i predsjednik sudijske organizacije Knut Kircher potvrdio da je odluka bila pogrešna odnosno da se VAR tu nije smio umiješati i pustiti prvobitnu odluku sudije.
Također i Manuel Grafe potvrdio da se VAR nije smio petljati jer nije bio klasični Fehlentscheidung
Agieren statt reagieren
Opet ce zavrsiti treci jer je liga jednostavno prelosa. Malo sam pustio Pauli Heidenheim i bez pretjerivanja Sarajevo bi ih dobilo.
Ulijeve svadje sa Daumom i Lemkeom su bile legendarne.armando je napisao/la: ↑25 avg 2024, 06:04Uvijek sam ga cijenio, bio je poseban u svakom smislu.
Prije par dana je umro i Willi Lemke, legenda Werdera. Obojica su bili vječiti rivali Uli Hoeneßu, da ne kažem neprijatelji.
Bojim se da je sljedeći na redu van Gaal, jer i on se dugo bori sa opakom bolesti.
Steta zbog onog skandala jer bi Daum sigurno napravio velike stvari sa Njemackom.
Ti si corav, nigdje veze penal poklonjen.Illmatic09 je napisao/la: ↑25 avg 2024, 18:16Itakura nije dirnuo loptu sigurno, ispružena noga i kontakt kod zgloba Lever. igrača, realno večina sudija će svirati. Glupa akcija Itakure.Dilah je napisao/la: ↑25 avg 2024, 00:52Prvi dosao do lopte i izbio je, a onda slucajno zakacio igraca, nikakve namjere nije bilo. Nidje veze penal.Illmatic09 je napisao/la: ↑24 avg 2024, 19:18
Ispružena noga i istom pogodio zglob igrača Leverkusena.
Tu je Uli imao dojavu i iskoristio priliku da mu dohaka. Ta dlaka sa glave ga spasila zatvora, ali je zato izgubio selektorsku fotelju i veliki rejting koji je uživao.
Negdje pročita da je evidentirano 63 kupovine kokaina sa njegove strane, te razna orgijanja. Zanimljivo da ga "Šaci" nikad nije ostavila i ostala sa njim do smrti.
Vidi ovih ljubitelja tajkunske podaničke lige kako ocjenjuju ko će gdje završiti nakon prvog kola

Kakvi vlasnici, takvi i navijači. Blesani.
Ma trebala mi je njihova pobjeda, kontam sigurica, 1,65 kad ono Lovro Majer ih zamalo odskolova.armando je napisao/la: ↑25 avg 2024, 17:39De se još jednom citiraj
Kva kva....
Mnogima je nejasno, stvarno atipično za Bayern.
Može se svašta nagađati, valjda nekad ispliva pravi razlog - a hoće.
Velika plata = glupost. Neće ga novi trener - priča se i ovako i onako.
Česte povrede i još možda nešto hronično, e tu bi mogla biti kvaka. Osim toga imao je u Mnh-u jednu saobraćajku gdje je pobjegao, pa se i to možda uzima za zlo.
Slabo pratim svabsku ligu, al generalno pobjedjuje bajern, leverkuzen i ima puno golova, boli me q sto se tice kluboca i navijanja, al da me bajo kao zadnji na tiketu obori, ma nek se ugase odmah. A strpilo se....
CPOJ
Otvaranje Bundeslige je proteklo skandalozno, čini se da je DFB odabrao svog miljenika za ovu sezonu. Ovakvo suđenje na domaćem terenu još nije viđeno, sve odluke 50-50 išle su u korist gostiju. BMG je zaslužio minimalno 1 bod, a pokloniti puni plijen Leverkusenu na onakav način je baš sramota.Pale_Companion je napisao/la: ↑24 avg 2024, 19:04Za mene ono nije bio penal a i sumnjivo je poništen prvi gol Kleindiensta
Međutim, ukoliko BMG bude igrao ovako protiv svakog protivnika smiješi im se dobra sezona i borba za Evropu.
- Shategabri
- Kontakt:
DFB ostavio Bayern, ko Shategabrija njegova žena
Vidi se da si stara skola cim se sjecas takvih detalja o Daumu.armando je napisao/la: ↑25 avg 2024, 21:31Tu je Uli imao dojavu i iskoristio priliku da mu dohaka. Ta dlaka sa glave ga spasila zatvora, ali je zato izgubio selektorsku fotelju i veliki rejting koji je uživao.
Negdje pročita da je evidentirano 63 kupovine kokaina sa njegove strane, te razna orgijanja. Zanimljivo da ga "Šaci" nikad nije ostavila i ostala sa njim do smrti.
Vidi ovih ljubitelja tajkunske podaničke lige kako ocjenjuju ko će gdje završiti nakon prvog kola![]()
Kakvi vlasnici, takvi i navijači. Blesani.

Mislim da mu Uli nikad nije oprostio one uvrede prema Heynckesu u Sportstudiu. To je sigurno bila najlegendarnija epizoda te emisije svih vremena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.