Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
a cuj ronadinjo je veliki pa na klupi...niko mu ne garantuje da ce se uklopit u italiji se igra defanzivni fudbal nema tu golova i zabijanja(po mom misljenju) najneatraktivnija liga
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Kakav ba zeljo, pa ne moze zeljo uzimati pare od svakog dzekinog transferalenovo je napisao/la:Dzeko pasa idi u klub za koji navijas od malih nogu uzmi pare a i da Zeljo cvakne sta i svi sretni!

I sto pehiras momku, tek mu je pocela karijera, a ti odma pare-pare. Ima ih on i sada dovoljno da ne brine do kraja zivota.
Ima i toga definitivno sto ti kazes i u pravu si samo zubati je onako sminka igrac poteza a Dzeko je radilica na terenu i pored toga sto zabija.Iskreno Dzeko bi volio u Milan a meni bi bilo drago i zbog njega i zbog Zelje jer ce i Zeljo fino hajrovati samo nek ne ostaje u Wol.Zeljo po ugovoru ima 3.5% od njegovog transfera a nogomet se danas igra radi para ako ima previse izliva ljubavi nek se uclani u neko udruzenje za zastitu zivotinja danas je sve bizis i nema puno prilika i nema to puno veze sa pehovima nikakvim puko ludo sujevjerje
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
jesil siguran da ima zeljo nesto od toga?kazem ti bolje bit glavni u selu nego k... u gradu:D u wolfsburgu gradski heroj a u milanu ako se ne pokaze ne gine mu djenova katania bresa i ostali smjesni klubovi:Dlenovo je napisao/la:Ima i toga definitivno sto ti kazes i u pravu si samo zubati je onako sminka igrac poteza a Dzeko je radilica na terenu i pored toga sto zabija.Iskreno Dzeko bi volio u Milan a meni bi bilo drago i zbog njega i zbog Zelje jer ce i Zeljo fino hajrovati samo nek ne ostaje u Wol.Zeljo po ugovoru ima 3.5% od njegovog transfera a nogomet se danas igra radi para ako ima previse izliva ljubavi nek se uclani u neko udruzenje za zastitu zivotinja danas je sve bizis i nema puno prilika i nema to puno veze sa pehovima nikakvim puko ludo sujevjerje
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- miralem444
- Kontakt:
ma dzeko ode u milan 100% ma oko toga je proca gotova.a to sto je njgov menadzer reko da ne pregovaraju sa milanom to je on uradio sam da smiri tenzije.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
šta ba sad ovo 4.5mil nudi Wolf 

- miralem444
- Kontakt:
pa nudi mu po sezoni 4,5 miliona eura samo da ostane. nije ikakva greska
mone je napisao/la:šta ba sad ovo 4.5mil nudi Wolf
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
neko je već to objasnio, naime u pitanju je porez, 2,5 dobija na ruke, koliko sam ja skontao.mone je napisao/la:šta ba sad ovo 4.5mil nudi Wolf
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_nje_news
Džekin menadžer: Ne pregovaramo s Milanom!
Irfan Redžepagić, sarajevski menadžer Wolfsburgovog napadača Edina Džeke, demantirao je tvrdnju talijanskog Sky Sporta kako je Milan nadomak realizacije Džekinog transfera...
- Džeko je igrač Wolfsburga, te ima s tim klubom važeći ugovor za još dvije godine. Izvještaji koji sugeriraju da Edin pregovara s Milanom nisu točni. Za Džeku su se zanimali klubovi iz Engleske, Španjolske, Njemačke i Italije, ali niti jedan od njih nije na stol stavio konkretnu ponudu – izjavio je Redžepagić za nogometni portal Goal.com, te dodao.
- Trenutno nemamo ponuda, ali to ne znači da Edin neće prijeći u neki drugi klub. No, nemam nikakve informacije o nekakvom dogovoru između Milana i Wolfsburga – kaže menadžer.
ev đzekin menader kaze da nemaju ponuda
Irfan Redžepagić, sarajevski menadžer Wolfsburgovog napadača Edina Džeke, demantirao je tvrdnju talijanskog Sky Sporta kako je Milan nadomak realizacije Džekinog transfera...
- Džeko je igrač Wolfsburga, te ima s tim klubom važeći ugovor za još dvije godine. Izvještaji koji sugeriraju da Edin pregovara s Milanom nisu točni. Za Džeku su se zanimali klubovi iz Engleske, Španjolske, Njemačke i Italije, ali niti jedan od njih nije na stol stavio konkretnu ponudu – izjavio je Redžepagić za nogometni portal Goal.com, te dodao.
- Trenutno nemamo ponuda, ali to ne znači da Edin neće prijeći u neki drugi klub. No, nemam nikakve informacije o nekakvom dogovoru između Milana i Wolfsburga – kaže menadžer.

zenicanin je napisao/la:http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_nje_news
Dok je za dnevni avaz druga prica
Pregovori Edina Džeke i Volfsburga o produženju ugovora privremeno su obustavljeni, rekao nam je jučer menadžer našeg napadača Irfan Redžepagić. Razlog tome je posjeta Sarajevu čelnih ljudi Milana Adrijana Galijanija (Galliani) i Arijeda Braide te njihova zainteresiranost za bh. dijamanta.
- Trebao sam u ponedjeljak biti u Volfsburgu na sastanku s čelnim ljudima tog kluba, ali se situacija u potpunosti promijenila nakon što je Milan pokazao ovakav interes za Džeku. Zbog toga je sastanak i otkazan. Sada je sve do dva kluba, da li će se dogovoriti ili ne - kaže Redžepagić.
Prema njegovim informacijama, Milan je već zatražio pregovore s Volfsburgom u vezi s Džekinim transferom.
- Sutra (utorak) je sastanak direktora Volfsburga, na kojem će odlučiti šta će učiniti. Mi čekamo razvoj situacije - dodaje naš sagovornik.
Prema njegovim riječima, pregovori s ostalim zainteresiranim, među kojima su Čelzi, Arsenal, Inter, Lion i Mančester siti, također su na čekanju. Da li to znači da je Milan najoptimalnija opcija?
- Da, Milan je najizglednija opcija - Redžepagićev je odgovor.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bože dragi...
Jok eto izaći će u javnost i reći; sve smo dogovorili i zaraditi suspenziju. Džeko ne smije pregovarati s drugim klubovima bez dozvole Wolsburga halo, fino je čovjek objasnio da je sutra sastanak direktora wolsburga i od sutra će se znati šta, kako.
Jok eto izaći će u javnost i reći; sve smo dogovorili i zaraditi suspenziju. Džeko ne smije pregovarati s drugim klubovima bez dozvole Wolsburga halo, fino je čovjek objasnio da je sutra sastanak direktora wolsburga i od sutra će se znati šta, kako.
....
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 10 dec 2013, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- el-fighter
- Kontakt:
Pobjeda naše repke. Džeko opet dokazao o kakvom se genijalcu radi. Ovaj momak je čudo.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Jos ne mogu da vjerujem da imamo takvog majstora...
Zašto, ovoj zemlji nikad nije falilo genijalaca s loptom.ahmic je napisao/la:Jos ne mogu da vjerujem da imamo takvog majstora...
- el-fighter
- Kontakt:
Nije joj falilo genijalaca sa loptom, već joj je falilo genijalaca sa mozgom. Džeko je danas imao dvije upotrebljive lopte i jednu od njih je pretvorio u gol.VanBasten je napisao/la:Zašto, ovoj zemlji nikad nije falilo genijalaca s loptom.ahmic je napisao/la:Jos ne mogu da vjerujem da imamo takvog majstora...
Velež do groba života mi moga
@el-fighter
joj majke mi nepopravljiv si

joj majke mi nepopravljiv si
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, hurem i 26 gostiju.