MAJORIZACIJAdrH(za PES 6) je napisao/la:Sitna provokacija: Sta bi rekao poglavnik da vidi cirilicu na ovoj temi

P.S. "Čestitam" na pobjedi!
MAJORIZACIJAdrH(za PES 6) je napisao/la:Sitna provokacija: Sta bi rekao poglavnik da vidi cirilicu na ovoj temi
cirilica je sluzbeno pismo u bih kao i latinica,i naprotiv nije provokacija menidrH(za PES 6) je napisao/la:Sitna provokacija: Sta bi rekao poglavnik da vidi cirilicu na ovoj temi
Tuzla jest najtolerantniji grad, utakmice i adrenalin nisu mjerilo, ja se mogu pohvalit da u raji imam i katolika i pravoslavaca i muslimana MOŽEŠ LI TI?drinin vuk je napisao/la:Не препознах ? $' - " & $ " фраза грађана "? '" - " ? је ? '".
![]()
![]()
![]()
$ " ја ",ето " " ?," ? $ $ све % ' $ у $.
Konto sam da vas je više poslije 45 odselilo u Čile, Argentinu i Brazilsasamatosin je napisao/la:Pozrdrav svim navijacima iz Chicaga ,puno je nas Ultrasa ovamo,pozdrav nasoj hrvatskoj braci i cestitke na izborenom opstanku,sad ako ikako mozete pustiti buducnosti da onaj kom... Velez posalje u drugu ligu!
USA je sa vama!
imam i ja pa sta sad s timFrutek je napisao/la:Tuzla jest najtolerantniji grad, utakmice i adrenalin nisu mjerilo, ja se mogu pohvalit da u raji imam i katolika i pravoslavaca i muslimana MOŽEŠ LI TI?drinin vuk je napisao/la:Не препознах ? $' - " & $ " фраза грађана "? '" - " ? је ? '".
![]()
![]()
![]()
mislio si za odlicje ?Popović Lazar je napisao/la:Ali ova naša liga je za medalju,zrinjski koji nije uknjižio nijednu pobjedu (možda ni bod) na gostovanjima,pobjedi jednu slobodnu poznatu domaćinsku ekipu,koja sviju rastura u tuzli,igrom slučaju sloboda je pobijedila Željezničar na grbavici u prošlom kolu,dok je Željezničar pobijedio zrinjski u mostaru..Toliko oko naše lige.
protiv celika si vidjeo da je bio penal cist ko suza i to jos jedan prije nije svirao...za voaj nezz je li bio,vidjet cemo na pregledunidi je napisao/la:je li vas sramota više sa ovim penalima,hajde što vam u mostaru štimaju ali na strani ,respekt
Rosas7 je napisao/la:imam i ja pa sta sad s timFrutek je napisao/la:Tuzla jest najtolerantniji grad, utakmice i adrenalin nisu mjerilo, ja se mogu pohvalit da u raji imam i katolika i pravoslavaca i muslimana MOŽEŠ LI TI?drinin vuk je napisao/la:Не препознах ? $' - " & $ " фраза грађана "? '" - " ? је ? '".
![]()
![]()
![]()
Tvoje Sarajevo je dobro i proslo da nas kapaeta je imao malo vise zivaca nebi ni ona dva gola postigli,jesu vas to sudci pokrali,pokara.... ti sarajevo !dzenan01 je napisao/la:Ne znam čemu ovo sve vodi !? Prvo Sarajevo, pa Čelik, sada Sloboda ! svinjskom je samo nebo granica ...
dzenan01 je napisao/la:Ne znam čemu ovo sve vodi !? Prvo Sarajevo, pa Čelik, sada Sloboda ! svinjskom je samo nebo granica ...
ultrass je napisao/la:kakva država takav i forum. jednostavno je užitak pobjeđivati pa doći ovdje i čitati dušmane kako pljuju.
imali smo krizu desetak kola, prošlo je hvala bogu
vidim dosta se prikljucuje novih forumasa koji su simpatizeri zrinje,bravo momci dobrodoslihercegovac-um je napisao/la:Cestitke momcima!Rosas7 je napisao/la:samo vi pljujte,mislili ste da ce zrinja ispast a zrinja lagano plovi ka sredini tablice
ajde zrinjaa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.