Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- senad_flamin
- Kontakt:
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Derby Della Madonnina
Dobra utakmica, moram priznati. Motta i Eto'o mogli okrenuti na stranu Intera, s druge strane MvB je mog'o zabiti pogodak (bilo je još nekoliko obećavajućih kontranapada Milana, al' nisu ih iskoristili). Što se tiče Motte, mislim da ono nije ni "g" od gola, a Eto'o je ono treb'o zavezanih očiju zabiti.
Neko spomenu Seedorfa.
Pomislih da je Ronaldinho u Milanu kada okrenu Pandeva i još nekog. Majstorski, ne'a šta.
Neko spomenu Seedorfa.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Jo Eta, sta mu bi onde pa profula ono, ne moze ni sam da vjeruje sta je fulio
al Robinho je komedija, ubio se za Reala

al Robinho je komedija, ubio se za Reala

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- senad_flamin
- Kontakt:
Şto prije vaditi Robinha ubacit Cassana !
U Interu Ranochia odlican
U Interu Ranochia odlican

-RIVALDO-
Dobra utakmica, iskreno, Inter za klasu bolji, igraju lijepo za oko,nadmoćniji su i gol Milana visi u zraku.S druge strane, Milan se bazirao na kontre jer drugacije ne mogu parirati, sve se svodi na individualne poteze pa sta bude,Abbiati od 15min poceo zadrzavat loptu
.Al sve u svemu, jedan od boljih derbija zadnjih godina,barem ovo prvo poluvrijeme.

" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
Preko 80.000 na stadionu navijača
Treba sj+ebat Sneijdera i Inter je gotov

Treba sj+ebat Sneijdera i Inter je gotov

krivajaš je napisao/la:Dobra utakmica, iskreno, Inter za klasu bolji, igraju lijepo za oko,nadmoćniji su i gol Milana visi u zraku.S druge strane, Milan se bazirao na kontre jer drugacije ne mogu parirati, sve se svodi na individualne poteze pa sta bude,Abbiati od 15min poceo zadrzavat loptu.Al sve u svemu, jedan od boljih derbija zadnjih godina,barem ovo prvo poluvrijeme.

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- -Barcelona-
- Kontakt:
Stvarno su me pozitvno iznenadili igraci oba tima,sjajna igra,nekoliko dobrih prilika na obe strane,al sta promasi kralj Etoo
,i ono nije sigurno bio gol,nakon suta glavom mislim Motte...FORZA MILAN

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Evo ih Friške sa San Sira

-
- Kontakt:
Volim ove analiticare. Svi se slazemo da inter ima kompletniji i ako hoces bolji sastav(pogotovo od ovog pofino skrpljenog ac tima) ali klasu bolji??krivajaš je napisao/la:Dobra utakmica, iskreno, Inter za klasu bolji, igraju lijepo za oko,nadmoćniji su i gol Milana visi u zraku.S druge strane, Milan se bazirao na kontre jer drugacije ne mogu parirati, sve se svodi na individualne poteze pa sta bude,Abbiati od 15min poceo zadrzavat loptu.Al sve u svemu, jedan od boljih derbija zadnjih godina,barem ovo prvo poluvrijeme.
Navedi jednu sansu ili akciju sem prilike etoa?
A treba li navoditi precku, nekoliko sjajnih prilika i akcija pogotovo kad je pato mogao iz prve opaliti?
Naravno to se ne pika

Mi igramo 3put ljepsi nogomet večeras, one Interove prilike sve dosle iz nekakve guzveTuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:Volim ove analiticare. Svi se slazemo da inter ima kompletniji i ako hoces bolji sastav(pogotovo od ovog pofino skrpljenog ac tima) ali klasu bolji??krivajaš je napisao/la:Dobra utakmica, iskreno, Inter za klasu bolji, igraju lijepo za oko,nadmoćniji su i gol Milana visi u zraku.S druge strane, Milan se bazirao na kontre jer drugacije ne mogu parirati, sve se svodi na individualne poteze pa sta bude,Abbiati od 15min poceo zadrzavat loptu.Al sve u svemu, jedan od boljih derbija zadnjih godina,barem ovo prvo poluvrijeme.
A treba li navoditi precku, nekoliko sjajnih prilika i akcija pogotovo kad je pato mogao iz prve opaliti?
Naravno to se ne pika

Prijatno sam iznenadjen ovim derbijem, Inter duplo bolji ali Milan sa sada ima sreće.
YNWA!
Gdje ce se to pikati ba nemoj biti smijesan. Ovi vjerovatno sto ovako komentarisu da je Inter bolji i ne gledaju utakmicu. Tako je to kad hoces biti pametan a ne mozes.TuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:Volim ove analiticare. Svi se slazemo da inter ima kompletniji i ako hoces bolji sastav(pogotovo od ovog pofino skrpljenog ac tima) ali klasu bolji??krivajaš je napisao/la:Dobra utakmica, iskreno, Inter za klasu bolji, igraju lijepo za oko,nadmoćniji su i gol Milana visi u zraku.S druge strane, Milan se bazirao na kontre jer drugacije ne mogu parirati, sve se svodi na individualne poteze pa sta bude,Abbiati od 15min poceo zadrzavat loptu.Al sve u svemu, jedan od boljih derbija zadnjih godina,barem ovo prvo poluvrijeme.
Naravno to se ne pika
- -Barcelona-
- Kontakt:
Po cemu ti je inter 3x boljiHOPLIT je napisao/la:Prijatno sam iznenadjen ovim derbijem, Inter duplo bolji ali Milan sa sada ima sreće.

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
A_d_0 je napisao/la:Nadam se da je ovo zezancija.MaGiCa je napisao/la:Ne svira se penal kad je lopta ostra.A_d_0 je napisao/la:Penal ko kuca.
Svira se kad je zasecena iliti felsirana.
Dobar derbi. Prvih 30 minuta mnogo smo bolji bili, ali ovih zadnjih 15 Inter dominirao.
Tako kazu pravila. Makar ona koje sam ja citao.
Po igri i stvorenim prilikama.-Barcelona- je napisao/la:Po cemu ti je inter 3x boljiHOPLIT je napisao/la:Prijatno sam iznenadjen ovim derbijem, Inter duplo bolji ali Milan sa sada ima sreće.
YNWA!
- JuveSissoko
- Kontakt:
ta pravila samo izgleda vaze za inter, smijesniji penale su svirani protiv drugih, da je 2006 i Juve u pitanju, Gazzetta bi skandal napravila, sad je ipak samo prema pravilima
Tako kazu pravila. Makar ona koje sam ja citao.

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
koju utakmicu ti gledas??HOPLIT je napisao/la:LOl, pa sam se je sapleo, sudija majmune jedan

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Ma upravu ste,odlično izrađen šut Van Bomela sa trideset metara,uz namjerno gađanog Interovog igrača kako bi lopta prevarila CesaraA_d_0 je napisao/la:Gdje ce se to pikati ba nemoj biti smijesan. Ovi vjerovatno sto ovako komentarisu da je Inter bolji i ne gledaju utakmicu. Tako je to kad hoces biti pametan a ne mozes.TuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:Volim ove analiticare. Svi se slazemo da inter ima kompletniji i ako hoces bolji sastav(pogotovo od ovog pofino skrpljenog ac tima) ali klasu bolji??krivajaš je napisao/la:Dobra utakmica, iskreno, Inter za klasu bolji, igraju lijepo za oko,nadmoćniji su i gol Milana visi u zraku.S druge strane, Milan se bazirao na kontre jer drugacije ne mogu parirati, sve se svodi na individualne poteze pa sta bude,Abbiati od 15min poceo zadrzavat loptu.Al sve u svemu, jedan od boljih derbija zadnjih godina,barem ovo prvo poluvrijeme.
Naravno to se ne pika

" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
Masite usima vi koji mrzite Milan.
A kad je Ado govorio da je Pato u TOP 10 napadaca svijeta neki su se smijali. Bujrum gledajte kako tata marise.
EDIT: Jedva da sam napisao a tata opet proradio.
A kad je Ado govorio da je Pato u TOP 10 napadaca svijeta neki su se smijali. Bujrum gledajte kako tata marise.
EDIT: Jedva da sam napisao a tata opet proradio.
Zadnja izmjena: A_d_0, dana/u 02 apr 2011, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.