Imamo jednog Iranskog drzavljanina koji je maloprije sletio sa leta iz Istambula

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jatta par puta loše odluke u defanzivnim zadacima, ali sve u svemu mislim da bi mogao postati kvalitetan igrač.
Bravo bas iz tog razloga ne bi ga nikad doveo ...Vanja8 je napisao/la: ↑24 avg 2024, 19:49Dva puta smo mi sa Mehanovicem pregovarali i prvi put kad je dolazio iz Kazashtana, prakticno sve dogovorili i zahebao nas je, Sisoje mu ponudio kes na ruke i drugi put razgovarali i poslije se vise nije javio...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 avg 2024, 19:43I Merso ti je dosao sa 31,ostalo je historija.Mehanovica da smo uzeli ne bi se sekunde zajebali.Nit bi on trazio puno nit imamo boljeg na njegovoj poziciji tako da i ne bi se mogli zajebati.
Ma neka odhebe u skokovima...
A jos sto je dobar za svlacionicu ubilo se, hebo vas on
Vidi prijatelju, imali smo sve postavljeno kako treba i trebalo je nastaviti. Srdjan Karic je radio odlican posao, ali debelo govedo u vidu Ismira Mirvica je i to uspjelo usrati, pa smo onda isli onom najboljom za navijace Sarajeva. Postavi onog koga vole - Skoru. A Boga mi, samo mi zao sto ce Alen sebi ime da ukalja, kad do sad nije, nije mu ni sada trebalo...KarlMarx je napisao/la: ↑24 avg 2024, 20:04U-19 tim nam je katrastrofalan. Kao da su im ubili svu volju za fudbalom, niko se ne kreće bez lopte. Kretnja užasna, sve pokušaji na individualni kvalitet, kojeg opet nema. Od trenera od savjeta čujem samo “hajmo Bordo”, ovo pod hitno trebamo popravljati.
Da nije slucajno Bin Laden?
Ito otkaz mailom.. nista lice u lice .. vidi druze, nisi radio dobro, ili radio si dobro ali nama treba bolje... Ne neNajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 avg 2024, 20:57Cuo sam od mnogo ljudi da boljeg covjeka od Karica u akademiji dugo nismo imali.Sto smo ga sutnuli to mi ne mozemo znati.Kako god ocekujte pad u narednom periodu jer se pustilo 4-5 igraca od koji sam ocekivao da cak upisu neke minute za prvi tim ove sezone,u prijevodu-rasulo.
Nas dva zajedno radimo, ja sam pratio nesto drugo kad mali se dreknu tataaaaa irannnnnnn irannnnn
Babuka zna...