Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Nico poznaje ligu i nije polomljen ko Koop. Ne vidim potrebu za obojicom, pogotovo sto je drugi skuplji. Conceicao bagatela za potencijal. Samo steta sto nema otkupnog dogovora. Al bagatela za igraca kojeg ubacis da pogura ganjanje rezultata ili spustanja Dusana na zemlju.
Fali stoper, bolje tu ganjati neku opciju.
Fali stoper, bolje tu ganjati neku opciju.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ovog Mana iz Parme kupiti u Januaru da se šuta sa Vlahovićem za prvog napadača
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Od juna 2025. Conceicao ima 30 miliona otkupnu klauzulu u ugovoru i to ti dođe kao da već imaš pravo na kupovinu. Dakle, ako se pokaže, ponudimo 30 miliona i nas je.Mig_Mig je napisao/la: ↑24 avg 2024, 17:17Francisco Conceição deal details: Juventus will pay €7m loan fee to FC Porto plus €3m in add-ons if they qualify to Champions League for next season.
NO option to buy as Conceição remains FC Porto player from July 2025.
Po meni lose, deset miliona ces platiti nekog na koga nemas nikakvo pravo u junu 2025???
Ono što će biti zanimljivo je postavka tj formacija. Nico i Conceisao su rivali za poziciju desnog krila, a lijevo nemamo (osim Mbangule) klasično krilo. Da bi akomodirao sve igrače plus ako dodje Koopmeiners morat ce se igrati 433 ili 4231 i u svakom scenariju ce Yildiz ipak morati igrati više krilo.
U ovom scenariju je Weah višak, a i McK bolje da je prodat i da se Adzic forsirao. Ovako ce Adzic i vrlo moguce Mbangula puno vise igrati u Next Genu, pogotovo jer je Next Gen strasno oslabljen i rizikuje ispadanje iz lige po meni. Ako su pametni da Weaha utope nekome, nece se on naigrati.
Alternativno ce pretpostavljam probati s Conceisaom lijevo, ali po onom sto sam vidio to bi bilo sputavanje. Inace, zanimljivo je da je drugi dribloman u Evropi, samo je Doku statisticki ispred. To nam je trebalo.
U ovom scenariju je Weah višak, a i McK bolje da je prodat i da se Adzic forsirao. Ovako ce Adzic i vrlo moguce Mbangula puno vise igrati u Next Genu, pogotovo jer je Next Gen strasno oslabljen i rizikuje ispadanje iz lige po meni. Ako su pametni da Weaha utope nekome, nece se on naigrati.
Alternativno ce pretpostavljam probati s Conceisaom lijevo, ali po onom sto sam vidio to bi bilo sputavanje. Inace, zanimljivo je da je drugi dribloman u Evropi, samo je Doku statisticki ispred. To nam je trebalo.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Na kraju će brat Ebangula dokazati da je bolji od obojicePogba je napisao/la: ↑24 avg 2024, 21:24Ono što će biti zanimljivo je postavka tj formacija. Nico i Conceisao su rivali za poziciju desnog krila, a lijevo nemamo (osim Mbangule) klasično krilo. Da bi akomodirao sve igrače plus ako dodje Koopmeiners morat ce se igrati 433 ili 4231 i u svakom scenariju ce Yildiz ipak morati igrati više krilo.
MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Da nam Allah dragi ukabuli i da ih prodamo
MANIJACI JUG 1987
Koopmeiners closed every door for Premier League.
In his ideas, The number one priority is Juventus, the number two is Juventus, the number three is also Juventus.. He only wants Juventus.
[@FabrizioRomano - @Youtube] #Juventus
Nico Gonzalez will burden Juventus' budget with €14m annually.
The total fee of €37m (€32+€5m bonuses) over 5 years are €7.5m, while his €3.6m salary with taxes, amounts to €6.5m.
In comparison, Chiesa burdens the budgets with €23m
In his ideas, The number one priority is Juventus, the number two is Juventus, the number three is also Juventus.. He only wants Juventus.
The total fee of €37m (€32+€5m bonuses) over 5 years are €7.5m, while his €3.6m salary with taxes, amounts to €6.5m.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jako glupa i misleading računica.J1897 je napisao/la: ↑25 avg 2024, 10:12Koopmeiners closed every door for Premier League.
Kad bi se s Chiesom potpisao novi ugovor nebi koštao više od Gonzalesa.
Malo si se ti izgubio u prijevodu.
Piše se da DO 15.7.2025. ima 30 miliona otkupnu klauzulu. Znači već je ima, i već se mogla aktivirati. A da OD 15.7.2025. se otkupna cijena u klauzuli automatski diže na 45M€.
E sad, jedan fun fact. Dok se Conceicao vezao za prelazak u Bayern (prije 3 mjeseca), nešto slično se pisalo, s tim da je tad navodono klauzula vrijedila do 15.7.2024, a od 15.7.2024 išla na 45M€.
Tako da iskreno, mislim da mi nemamo pojma kakvi su ti ugovori samo čitamo nečije šupljake i na osnovu njih donosimo neke zaključke.
ik0ik0 je napisao/la: ↑25 avg 2024, 10:51Malo si se ti izgubio u prijevodu.
Piše se da DO 15.7.2025. ima 30 miliona otkupnu klauzulu. Znači već je ima, i već se mogla aktivirati. A da OD 15.7.2025. se otkupna cijena u klauzuli automatski diže na 45M€.
E sad, jedan fun fact. Dok se Conceicao vezao za prelazak u Bayern (prije 3 mjeseca), nešto slično se pisalo, s tim da je tad navodono klauzula vrijedila do 15.7.2024, a od 15.7.2024 išla na 45M€.
Tako da iskreno, mislim da mi nemamo pojma kakvi su ti ugovori samo čitamo nečije šupljake i na osnovu njih donosimo neke zaključke.![]()
[Alfredo Pedulla]🎖
Ne znam gdje sam se izgubio u prijevodu al nije ni bitno. Što kažeš, većinu detalja mi ne znamo i vjerujem da ce Guintoli uraditi pravi posao...
Ja sam se referirao na ovo.
Ali kao što ustanovišmo. U šumi netočnih informacija koje kruže radi klikova, nemamo pojma kakav je točno ugovor i dogovor.
Ali sumnjam da bi netko dao 10M€ za posudbu igrača bez neke opcije da transfer učini permanentnim ako želi. Tako da vjerojatno postoji mogućnost (ili čak obaveza) otkupa, jer sigurno nitko nebi dao 10M€ za dry loan.
Pa ima opcija, Mendes je ubacio do 15.7.2025 za Juve otkupna klauzula 30mil..ik0ik0 je napisao/la: ↑25 avg 2024, 12:31Ja sam se referirao na ovo.
Ali kao što ustanovišmo. U šumi netočnih informacija koje kruže radi klikova, nemamo pojma kakav je točno ugovor i dogovor.
Ali sumnjam da bi netko dao 10M€ za posudbu igrača bez neke opcije da transfer učini permanentnim ako želi. Tako da vjerojatno postoji mogućnost (ili čak obaveza) otkupa, jer sigurno nitko nebi dao 10M€ za dry loan.
Max Allegri
- tuzlak1987
- Kontakt:
Problem sa Chiesom je sto on hoce 7 miliona i onda to vidi jos 10 igraca i zele oni isto jer vide da on puno zuji, a malo meda nosi.
- Burberry46
- Kontakt:
Juventus can get the green light for Koop tomorrow. [Di Marzio]
Krenulo
Krenulo
1946
Cisto sumnjam, kreiran je narativ o Chiesi kao babarogi, njegov post na IG-u je indikacija da zeli ostati, ali su u klubu davno odlučili da je bivši. To je odlučeno i prije Mottinog dolaska, znamo to po člancima i navodima kako ga Motta ne vidi u svom sistemu iako isti jos nije ni bio trener Juventusa. Ovo je odluka vrha odnosno Giuntolia. Slicno kao Barca s Gundoganom.tuzlak1987 je napisao/la: ↑25 avg 2024, 13:28Problem sa Chiesom je sto on hoce 7 miliona i onda to vidi jos 10 igraca i zele oni isto jer vide da on puno zuji, a malo meda nosi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Atalanta se uzdala u činjenicu da će Koop razmatrati engleske timove i da ga ne prodaju nama u tom slučaju kao nekom konkurentu ali ih je on napenalio jer od marta ima dogovor sa Giuntoliem i logicno sve je timove odbio, iako da se razumijemo Juventus će njega platiti masno koliko bi i engleski timovi... samo je ovako ispalo sladje da im on sam zaj.ebe sve planove prvo sa treniranjem a onda i ovako sa transferom s obzirom da su ispali malo je reći nekorektni prema njemu...
Nema šta dobar posao je uradio Giuntoli u dovodjenju (jos koop i sancho kao lijevo krilo jer osim yildiza (koji to nije) tu nemamo nikoga ozbiljnog jer mbangulu ne racunam kao opciju za najvise domete nego kao rotacijskog igraca koji moze pomoci... eventualno ganjati na kraju neku low cost opciju za napad jer osim povrijeđenog milika nemamo rezervnog napadaca iako to mogu igrati i nico gonzales i yildiz ali oni su daleko od prima punte...
Jedino mi ostaje zal za todiboom iako da se razumijemo daleko je on od neke top zvjerke ali sigurno bolja opcija od kalulua koji ce pitaj Boga biti u kakvom stanju nakon sto je citavu sezonu propustio zbog povrede ali oni iz nice ga nisu htjeli dati po Juventusovim uslovima nego po onim koje jedino mogu ispuniti englezi... iako kalulu iz najboljih dana je sigurno fino pojacanje pogotovo jer pokriva vise pozicija a i one sezone kad je sa milanom osvojio Seriu A je djelovao kao top 10 branica svijeta...
Vezni red i krila sa koopom i sanchom bi bas brutalno izgledali ako naravno sancho dodje a koopa racunam kao pojacanje...
Luiz (Loca, Fagioli)-Thuram (Amer)
Yildiz(Sancho, Mbangula)-Koop(Yildiz)-Gonzales(conseicao-weah)
Chiesa je sam sebe otpisao kad je odbio ugovor prije par mjeseci i tada ga je Giuntoli otpisao... blefirao je na all innu kontajući da ce mu Juventus ispuniti sve trazeno iako apsolutno nicim nije to zaslužio, sto zbog povreda, sto zbog nekonstantnosti... meni je chiesa vrlo drag igrac i sigurno bi ga zadrzao ali apsolutno ne po njegovim uslovima... evo vidimo iako ga Juventus daje bagatelno velik je red klubova koji stoje ispred dućana... svi redom koji su raspitivali su otisli jer glupan trazi preveliku platu, kao i Amer sto je u početku trazio pa na kraju potpisao ugovor skoro identičan kakav je i imao... Rabiot je također savrsen primjer glupana (skoro kraj prelaznog rok a on jos nema kluba jer konta da ce mu neko dati veliki keš, a sigurno mu niko ne nudi ni bliui kao Juventus a on je to odbio i hvala mu...
Nema šta dobar posao je uradio Giuntoli u dovodjenju (jos koop i sancho kao lijevo krilo jer osim yildiza (koji to nije) tu nemamo nikoga ozbiljnog jer mbangulu ne racunam kao opciju za najvise domete nego kao rotacijskog igraca koji moze pomoci... eventualno ganjati na kraju neku low cost opciju za napad jer osim povrijeđenog milika nemamo rezervnog napadaca iako to mogu igrati i nico gonzales i yildiz ali oni su daleko od prima punte...
Jedino mi ostaje zal za todiboom iako da se razumijemo daleko je on od neke top zvjerke ali sigurno bolja opcija od kalulua koji ce pitaj Boga biti u kakvom stanju nakon sto je citavu sezonu propustio zbog povrede ali oni iz nice ga nisu htjeli dati po Juventusovim uslovima nego po onim koje jedino mogu ispuniti englezi... iako kalulu iz najboljih dana je sigurno fino pojacanje pogotovo jer pokriva vise pozicija a i one sezone kad je sa milanom osvojio Seriu A je djelovao kao top 10 branica svijeta...
Vezni red i krila sa koopom i sanchom bi bas brutalno izgledali ako naravno sancho dodje a koopa racunam kao pojacanje...
Luiz (Loca, Fagioli)-Thuram (Amer)
Yildiz(Sancho, Mbangula)-Koop(Yildiz)-Gonzales(conseicao-weah)
Chiesa je sam sebe otpisao kad je odbio ugovor prije par mjeseci i tada ga je Giuntoli otpisao... blefirao je na all innu kontajući da ce mu Juventus ispuniti sve trazeno iako apsolutno nicim nije to zaslužio, sto zbog povreda, sto zbog nekonstantnosti... meni je chiesa vrlo drag igrac i sigurno bi ga zadrzao ali apsolutno ne po njegovim uslovima... evo vidimo iako ga Juventus daje bagatelno velik je red klubova koji stoje ispred dućana... svi redom koji su raspitivali su otisli jer glupan trazi preveliku platu, kao i Amer sto je u početku trazio pa na kraju potpisao ugovor skoro identičan kakav je i imao... Rabiot je također savrsen primjer glupana (skoro kraj prelaznog rok a on jos nema kluba jer konta da ce mu neko dati veliki keš, a sigurno mu niko ne nudi ni bliui kao Juventus a on je to odbio i hvala mu...
@DiMarzio | #Juventus
Max Allegri
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel neko primjetio kako Cabal pogadja Vlahovica u trepavicu
Covjek jeste crni Chiellini ali stvarno zna centrirati
Covjek jeste crni Chiellini ali stvarno zna centrirati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.