Suština svega.Maroon1946 je napisao/la: ↑24 avg 2024, 09:43
Hvala Bogu da je dosao Zekic i odmah na startu rekao ne trazim alibi i igra se prava igra puna agresivnosti i zelje. Cilj je dupla kruna uvijek to se zna a ne da molimo Boga da neko osvoji kup da bi mi igrali bar u 1. kolu konferencijske..
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
bordobijeli
- Kontakt:
Evo ss.ba kažu Jaber iz želja bolji od Ruda Gulita 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Picka.sti mentalitet trenera sto je rezultiralo najpick.astijom igrom kako znam za sebe i pratim Sarajevo. Ne znam odakle tona nekih novih forumasa čim se spomene Skijaš. Kao da je on neka naša legenda. Životom se brani. A istina je da tako nismo loši bili još od pokojnog Ješića.Maroon1946 je napisao/la: ↑24 avg 2024, 09:43Ali stvarno je ova priča o Rozmanu izgubila svaki smisao. Svako malo ljudi pišu o njemu ko da je osvojio Bog zna koliko trofeja i mi ga na pravdi Boga otjerali. Halo ba ko god je isao na utakmice u nasoj prosloj polusezoni je vidio koliko je teško bilo za gledati. Bukvalno kao skup rekreativaca koji su bili prezadovoljni sa četvrtim mjestom. Za 5 godina će se pričati da je Rozman nas najbolji trener ikada i da se trebao istrpiti izgleda.. Ljudi i dan danas brane čovjeka ko da je Mourinho i ispade da nije ništa loše uradio kod nas. Čovjek je od prvog dana trazio alibi za lose igre, jednostavno nije covjek koji moze voditi VELIKI KLUB.
Hvala Bogu da je dosao Zekic i odmah na startu rekao ne trazim alibi i igra se prava igra puna agresivnosti i zelje. Cilj je dupla kruna uvijek to se zna a ne da molimo Boga da neko osvoji kup da bi mi igrali bar u 1. kolu konferencijske..
Hvala Bogu pa smo doveli Zekica. Sad svi možemo vidjeti šta je razlika između dobrog i lošeg trenera. Traženje alibija je samo za žene i pi:cke
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ne znam sto se spominje posudba Guliashvilia, otisao ja na posudbu u pravo vrijeme i vratio se u pravo vrijeme..
-
bordobijeli
- Kontakt:
Rožmana treba dovesti u akademiju ako nema angažman. Činim se da bi tu dobro radio da mlade podučava disciplini, profesionalizmu, za seniore nema gard.
Sta je ovo nema utakmice jedan vikend nema se o cemu pisati, odma klanje oko rozmana
Između ostalog
- BegovicRamiz
- Kontakt:
kljucaj temu Morto
tamo u petak poslije dzume vracaj
tamo u petak poslije dzume vracaj
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da hoće ko potpisati, pa bar da se ima o čemu pisati 
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 avg 2024, 11:30Da hoće ko potpisati, pa bar da se ima o čemu pisati![]()
R.M.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa imali šta blizu?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 avg 2024, 11:30Da hoće ko potpisati, pa bar da se ima o čemu pisati![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja da znam, ne.visokohz je napisao/la: ↑24 avg 2024, 11:38Pa imali šta blizu?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 avg 2024, 11:30Da hoće ko potpisati, pa bar da se ima o čemu pisati![]()
Daj Bože da mi je šta promaklo, ili da koga dobro kriju, pa da samo odjednom boom bude
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Meni je čak i drago što niko ništa ne zna.
Znači što je došlo došlo je..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 avg 2024, 11:39Ja da znam, ne.visokohz je napisao/la: ↑24 avg 2024, 11:38Pa imali šta blizu?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 avg 2024, 11:30Da hoće ko potpisati, pa bar da se ima o čemu pisati![]()
Daj Bože da mi je šta promaklo, ili da koga dobro kriju, pa da samo odjednom boom bude![]()
Meni bi bilo drago što niko ništa ne zna, ali da znam da će biti još novih igrača, ali ovako da se baš ništa ne zna i ne priča to me muči. Nada je Hamzin odlazak da će biti neka investicija u vezni red i poziciju kreatora.
Ma bice dolazaka sigurno, nemoguce da propadnu sve opcije s kojim pregovaraju, @IsmirMirvic je najavio da se pregovara sa zeljama Zeke
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Jeste vala, Mirvicev potparol sedmicama pise da se pregovara s dosta igraca, obavezno uz ogradjivanje da cemo biti racionalni (i fluidni
To je u prijevodu, nije bas da ludujemo i razbacujemo se parama kao prethodnih rokova. Meni to tako i djeluje, iskreno. Nemam neke specijalne insajderske, ali tako mi se cini.
- Maroon1946
- Kontakt:
Ma ni on nije ambiciozan eno Lokomotiva ne moze meda 2 poraza 2 remija. Mjesto da dodje kod nas bude najbolji igrac evenutalno uzme titulu pod palicom g. ZZ i napravi transfer u ligama petice..
Tačno tako
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.