I niko od ovih starijih da mu kaže da će se jednog dana smijati sebi i ovoj situaciji. Jer brat još izgleda nije naučio onu "jedna se otegla, druga se protekla"QUARTERBACK je napisao/la: ↑23 avg 2024, 22:03gdje je @secher da nam ovu misteriju riješi ko nekad birvaktile![]()
eh kakva su to vremena bila kad su se ljubavni problemi pisali po forumu a @amidza ih kao šamarao hladno![]()
ja mislim da se ovi stariji moraju sjecati tog covjeka s teme ljubavisex
vala i vi 3 dana s likom razglabate ovdje, niko da ga pita ni koliko imaju godina oboje a ni koliko su dugo bili u vezi, frajer ništa novo nije napisao od prvog posta o svom problemu do ovog zadnjeg sve jedno te isto vrti toliko je oprao da se glat moze pomisliti da trolla
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Sad vidim tajnu uspjesne veze izmedju tebe i adminaSamuelMbangula je napisao/la: ↑23 avg 2024, 20:27to su vec ekstremi, treba bit galantan - po ban svaki mjesec i vratit ce ti se opet![]()

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kokad bi poslušao.. kao što smo i mi slušali kad su nam to govorili. Nek se iskuka jbg, biće mu malo lakše kad vidi da nije jedini koji je doživio nešto slično.MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 avg 2024, 22:14I niko od ovih starijih da mu kaže da će se jednog dana smijati sebi i ovoj situaciji. Jer brat još izgleda nije naučio onu "jedna se otegla, druga se protekla"
The saddest thing in life is wasted talent.
Ma mora da trola lik, kaze zna da ga je iskreno volila al ohladi za dan. Nema togakraljttbvb je napisao/la: ↑23 avg 2024, 17:03![]()
![]()
I GIBRA baca na Goretzku, ovo je njegov stil, slicno kao kad je iskakao iz grmlja.
Puno puta isto ponavlja, sve bilo ok, a onda odjednom ohladila. Stalno vrti istu pricu, 3 recenice konstantno ponavlja...
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Da smo svi bar slusali starije kad govore... al ne mi mladi najpametniji ne razumiju nas staronje. Nikad shvatiti koliko iskustvo u mudrovanju igra ulogu. Ako nije troller, onda je bas mlad i naucit ce. Najbolje se nauci kad se sam opeces.scholsey je napisao/la: ↑23 avg 2024, 22:20Kokad bi poslušao.. kao što smo i mi slušali kad su nam to govorili. Nek se iskuka jbg, biće mu malo lakše kad vidi da nije jedini koji je doživio nešto slično.MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 avg 2024, 22:14I niko od ovih starijih da mu kaže da će se jednog dana smijati sebi i ovoj situaciji. Jer brat još izgleda nije naučio onu "jedna se otegla, druga se protekla"
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Tanka je linija između Eme Stone i Seke Aleksić.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
SamuelMbangula je napisao/la: ↑23 avg 2024, 20:23mislis da te ovi poznati trolovi zajebavaju, a vjeruj da upravo u njihovim postovima ima najvise istine![]()

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- kraljttbvb
- Kontakt:
MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 avg 2024, 22:14I niko od ovih starijih da mu kaže da će se jednog dana smijati sebi i ovoj situaciji. Jer brat još izgleda nije naučio onu "jedna se otegla, druga se protekla"
kraljttbvb je napisao/la: ↑22 avg 2024, 16:23To ti je sad tako.
Za 20-ak godina ćeš se sam sebi smijati kakav si bio levat, u koga si bio zaljubljen i na koga si se lozio![]()

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Syebo sam se kad sam vidio koliko se Seka uprasila...sta je ono onako, ko tenk izgleda
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa drug, u mom slučaju jada mladog Vertera nije bilo baš foruma, gdje možeš anonimno napisati šta te tišti. Kad bi se nekom direktno požalio, ispao bi papak, plačipçka i šta sve ne. Uglavnom, nana Hava Tatarević, živi bez šestorice svojih sinova, pa možemo i mi bez koka. Samo se treba osvrnuti malo oko sebe.scholsey je napisao/la: ↑23 avg 2024, 22:20Kokad bi poslušao.. kao što smo i mi slušali kad su nam to govorili. Nek se iskuka jbg, biće mu malo lakše kad vidi da nije jedini koji je doživio nešto slično.MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 avg 2024, 22:14I niko od ovih starijih da mu kaže da će se jednog dana smijati sebi i ovoj situaciji. Jer brat još izgleda nije naučio onu "jedna se otegla, druga se protekla"
@kraljttbvb kakvih bolan 20 godina. Ma već sutra, kad se druga "protegne".

- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja slušao od Keme Montena "Nije htjela" i patioMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 avg 2024, 23:02Pa drug, u mom slučaju jada mladog Vertera nije bilo baš foruma, gdje možeš anonimno napisati šta te tišti. Kad bi se nekom direktno požalio, ispao bi papak, plačipçka i šta sve ne.

Fakat čovjek bio levat, ali to je valjda dio odrastanja.
Ali sam slusao pravu verziju, a ne onu pitarsku: "Nije htjela da joj skinem junf, mislila je da sam Štrumf"

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ha ja. Koga zmija ujede, i šlauf preskače.MilanMladenovic je napisao/la: ↑23 avg 2024, 22:36Da smo svi bar slusali starije kad govore... al ne mi mladi najpametniji ne razumiju nas staronje. Nikad shvatiti koliko iskustvo u mudrovanju igra ulogu. Ako nije troller, onda je bas mlad i naucit ce. Najbolje se nauci kad se sam opeces.
Ko ti je kriv što si ovo proživljavao u vrijeme kad su Brena i Čaki bili hit - momak samo koristi napredak tehnologije.MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 avg 2024, 23:02Pa drug, u mom slučaju jada mladog Vertera nije bilo baš foruma, gdje možeš anonimno napisati šta te tišti. Kad bi se nekom direktno požalio, ispao bi papak, plačipçka i šta sve ne. Uglavnom, nana Hava Tatarević, živi bez šestorice svojih sinova, pa možemo i mi bez koka. Samo se treba osvrnuti malo oko sebe.

Ma jasno ba, nije on ni svjestan koliko mu je ovo ustvari top.. ali nadoći će, samo langsam.
The saddest thing in life is wasted talent.
- VensanKasel
- Kontakt:
Piješ pišaš piješ pišaš ...feniksptica je napisao/la: ↑23 avg 2024, 21:011. Dobro se isplaces
2. Nadjes kurvu da ti dodje kuci, ništa sex samo prica
3. Kupis ricinusovo ulje, dobro se iseres pa se opet dobro isplaces.
4. SAD NAJVAŽNIJE
Kreces sa deprozepamom. 2 tablete jedan vinjak na svakih 6 sati
I puno tecnosti
Tako 4 sedmice
5. Pete sedmice se stvar lomi...il se objesis il nastaviš da zivis
I poslije 15 godina bude ti bolje

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Jesi li čuo za Petrol ? Ubjedljivo najbolje gorivo .MilanMladenovic je napisao/la: ↑23 avg 2024, 15:38Ma samo Ina i Energopetrol, jos ako imas karticu sa 0.09 KM popusta izadje te jeftinije nego Bingo, a kvalitetnije u Bosni ne mozes dobiti.Centre forward je napisao/la: ↑23 avg 2024, 15:35Ko sipa na tim i sličnim pumpama, nek štedi za dizne.

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
I oni subotom spuštaju 8 feninga ko ima karticu.VensanKasel je napisao/la: ↑23 avg 2024, 23:41Jesi li čuo za Petrol ? Ubjedljivo najbolje gorivo .MilanMladenovic je napisao/la: ↑23 avg 2024, 15:38Ma samo Ina i Energopetrol, jos ako imas karticu sa 0.09 KM popusta izadje te jeftinije nego Bingo, a kvalitetnije u Bosni ne mozes dobiti.Centre forward je napisao/la: ↑23 avg 2024, 15:35Ko sipa na tim i sličnim pumpama, nek štedi za dizne.![]()
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Je li ovo nisi bio ispred vječne?VensanKasel je napisao/la: ↑23 avg 2024, 23:41Jesi li čuo za Petrol ? Ubjedljivo najbolje gorivo .MilanMladenovic je napisao/la: ↑23 avg 2024, 15:38Ma samo Ina i Energopetrol, jos ako imas karticu sa 0.09 KM popusta izadje te jeftinije nego Bingo, a kvalitetnije u Bosni ne mozes dobiti.Centre forward je napisao/la: ↑23 avg 2024, 15:35Ko sipa na tim i sličnim pumpama, nek štedi za dizne.![]()
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Lijepa Baustelija.

-
- Kontakt:
Zaniolo, falio si nam..
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.