Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Asteriks
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la Asteriks » 23 avg 2024, 17:06

scholsey je napisao/la:
23 avg 2024, 14:00

Stvarno sam prezadovoljan ovom godinom, najbolja do sada. Bilo ga je mašala i sve otišlo bez ikakvih problema. Ostavio ukupno negdje oko pola tone lagerovano.. i više bih, ali em ga nisam imao gdje, em me moji kući istripovali da će propasti, sve više raje prodaje, bla bla - pa sam gledao da što prije ode, ni vremena ni živaca da se natežem.

Krompir mi je isto top, paradajz i paprike u plasteniku također. Na otvorenom ih suša poprilično yebala. Paradajz malo i plemenjača - nije nikad ranije, pa sam bio poprilično nespreman za to. :damn:

Ali iduće godine će biti dosta bolji sistemi navodnjavanja i zaštite, pa će se to riješiti.. ipak se još uvijek učim. :zviz:

Voća imam ono za kućne potrebe. Nema se jbg vremena, čekam da sad stari dođe u penziju, da se to ozbiljnije zaganja. Nešto kontam da se baziram na džemove i te zajebancije, imam nekih opcija za izvoz.. ali vidjeću još.
Postoji ona narodna zaštita paradajza, tačnije smjesa neskuhanog mlijeka i sode bikarbone (u određenom omjeru).

Fino je čuti da još ima mlađih koje zanima poljoprivreda, što se vidi na tvom primjeru i koji su voljni usvajati znanja naučnih dostignuća te mudrosti iskusnih zemljoradnika.

U suštini ja sam pobornik agroekologije, koja u širem smislu predstavlja spoj modernih metoda te tradicionalnih i autohtonih vještina za održive sisteme u poljoprivredi.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 23 avg 2024, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Hightower
Kontakt:

Post Postao/la Hightower » 23 avg 2024, 17:09

kraljttbvb je napisao/la:
23 avg 2024, 17:03
Surreal je napisao/la:
23 avg 2024, 16:30
Hightower je napisao/la:
23 avg 2024, 16:08
Ja imam 28 godina u decembru 29 I nikad u zivotu nisam imao curu. Kako se ja tek osjecam :bih: sad sam u fazi kad probam kod svake :bow: koju upoznam i sve imaju momka. Doslovno sve zauzete :D saznam Kako SE zove pogledam.na instagramu zauzeta odustanem.
to je zato sto radis ko komercijalista yebem te u zvalje dosadne
:rol: :rol:

I GIBRA baca na Goretzku, ovo je njegov stil, slicno kao kad je iskakao iz grmlja.

Puno puta isto ponavlja, sve bilo ok, a onda odjednom ohladila. Stalno vrti istu pricu, 3 recenice konstantno ponavlja...
O tome I govorim kad god neko Novi dodje ista prica. Nisam trol, Ako imate neki savjet puno bi mi pomogli

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 23 avg 2024, 17:09

Hightower je napisao/la:
23 avg 2024, 16:42
Zar stvarno mislite da je neko tako uporan.
Oh snap, ovo je uvjerljivo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 avg 2024, 17:18

I GIBRA baca na Goretzku, ovo je njegov stil, slicno kao kad je iskakao iz grmlja.

Puno puta isto ponavlja, sve bilo ok, a onda odjednom ohladila. Stalno vrti istu pricu, 3 recenice konstantno ponavlja...
sreca Celestial uopce nije Goretzka

iz 2 posta si mogao zakljuciti ko je sta je
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 23 avg 2024, 17:26

harden je napisao/la:
23 avg 2024, 17:18

sreca Celestial uopce nije Goretzka

iz 2 posta si mogao zakljuciti ko je sta je
Zadnjih dana me posao poklopio i ne gledam sta ko pise.

A Celestiala nema cesto na temi, nisam ga do sad upratio, stari Goretzka je bas bio davez...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 23 avg 2024, 17:27

Goretzka a na forumu 2 godine, 3000 postova

Ponavljam jedno te isto jer su neke glupe teorije o drugom, pogodilo me zato sto je stvarno bilo ozbiljno s obe strane i stalo do obe strane, ali ko grom iz vedra neba, ne znam...
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Hightower
Kontakt:

Post Postao/la Hightower » 23 avg 2024, 17:39

GIBRA je napisao/la:
23 avg 2024, 17:27
Goretzka a na forumu 2 godine, 3000 postova

Ponavljam jedno te isto jer su neke glupe teorije o drugom, pogodilo me zato sto je stvarno bilo ozbiljno s obe strane i stalo do obe strane, ali ko grom iz vedra neba, ne znam...
To je zato sto radis ko komercijalista

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 23 avg 2024, 20:16

Nije Gibra trol..sto je najgore.

Bolje bi bilo da jest mozda.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 23 avg 2024, 20:19

Anwar El Ghazi :tokralju:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

SamuelMbangula

Post Postao/la SamuelMbangula » 23 avg 2024, 20:23

GIBRA je napisao/la:
23 avg 2024, 16:29
To u ovom slucaju i jes bas tako kako opisa
S obe strane ozbiljno, to govorili jedno drugom

Al sta bi preko jednog dana, to me najvise sokira
stigla te karma i Allegrijeve suze :mrgreen:

salu na stranu, mislis da te ovi poznati trolovi zajebavaju, a vjeruj da upravo u njihovim postovima ima najvise istine ;)

mlad si i sta god ti neko sad kaze i da kao razlog, neces prihvatiti, ali vrijeme lijeci sve i za par godina ce ti se sve samo kazat, a to je da su po prirodi zene emotivna, a muskarci racionalna bica

kad to shvatis i skontas da zenama povremeno treba malo drame, a ne sve super, tepanje, znali sve pokrete tokom dana, ti perfektan, fin kulturan - svaki buduci odnos i veza ce ti biti mnogo laksa i puno bolja :)
slika
Kaka's ex wife reveals the reason she divorced him was because he was a perfect husband. In her own words "Kaka never betrayed me, he always treated me well, he gave me a wonderful family, but I was not happy, something was missing. The problem was that, he was too perfect for me"

That is the destiny of every perfect man, he will get cheated on or dumped. Why? Because when a man is perfect, it makes being with him boring. Remember, women are dramatic by nature, so when a man is perfect he denies her the drama she craves. When she's with her fellow women, all they're talking about is the drama the men in their lives bring. Now she'll feel left out because she's got no drama to talk about. Women by their nature are masochists, they derive pleasure from pain. A perfect man doesn't give pain, therefore there's no pleasure. She wants an imperfect man who will rile up her emotions, make her sad, angry, cry then happy after. Explains to you why women last longer in toxic relationships than in stable relationships. Why a woman will always go back to her toxic ass even if he's damaged her countless times. Why? It's not perfect, so it's not boring. Learn OR perish!!!
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 23 avg 2024, 20:25

SamuelMbangula je napisao/la:
23 avg 2024, 20:23
GIBRA je napisao/la:
23 avg 2024, 16:29
To u ovom slucaju i jes bas tako kako opisa
S obe strane ozbiljno, to govorili jedno drugom

Al sta bi preko jednog dana, to me najvise sokira
stigla te karma i Allegrijeve suze :mrgreen:

salu na stranu, mislis da te ovi poznati trolovi zajebavaju, a vjeruj da upravo u njihovim postovima ima najvise istine ;)

mlad si i sta god ti neko sad kaze i da kao razlog, neces prihvatiti, ali vrijeme lijeci sve i za par godina ce ti se sve samo kazat, a to je da su po prirodi zene emotivna, a muskarci racionalna bica

kad to shvatis i skontas da zenama povremeno treba malo drame, a ne sve super, tepanje, znali sve pokrete tokom dana, ti perfektan, fin kulturan - svaki buduci odnos i veza ce ti biti mnogo laksa i puno bolja :)
slika
Kaka's ex wife reveals the reason she divorced him was because he was a perfect husband. In her own words "Kaka never betrayed me, he always treated me well, he gave me a wonderful family, but I was not happy, something was missing. The problem was that, he was too perfect for me"

That is the destiny of every perfect man, he will get cheated on or dumped. Why? Because when a man is perfect, it makes being with him boring. Remember, women are dramatic by nature, so when a man is perfect he denies her the drama she craves. When she's with her fellow women, all they're talking about is the drama the men in their lives bring. Now she'll feel left out because she's got no drama to talk about. Women by their nature are masochists, they derive pleasure from pain. A perfect man doesn't give pain, therefore there's no pleasure. She wants an imperfect man who will rile up her emotions, make her sad, angry, cry then happy after. Explains to you why women last longer in toxic relationships than in stable relationships. Why a woman will always go back to her toxic ass even if he's damaged her countless times. Why? It's not perfect, so it's not boring. Learn OR perish!!!
Koliko šamara dnevno za uspjesnu vezu :hmmmmm:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

SamuelMbangula

Post Postao/la SamuelMbangula » 23 avg 2024, 20:27

L-Train je napisao/la:
23 avg 2024, 20:25

Koliko šamara dnevno za uspjesnu vezu :hmmmmm:
to su vec ekstremi, treba bit galantan - po ban svaki mjesec i vratit ce ti se opet :mrgreen:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Pereira
Kontakt:

Post Postao/la Pereira » 23 avg 2024, 20:44

Jedan dan zestokog sexa, jedan dan samara.
Ponavljati ciklus.
Nikad vas nece ostaviti.
Nema na cemu.
:yawn:
Stone hands👊

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 23 avg 2024, 21:01

1. Dobro se isplaces

2. Nadjes kurvu da ti dodje kuci, ništa sex samo prica

3. Kupis ricinusovo ulje, dobro se iseres pa se opet dobro isplaces.

4. SAD NAJVAŽNIJE
Kreces sa deprozepamom. 2 tablete jedan vinjak na svakih 6 sati

I puno tecnosti
Tako 4 sedmice

5. Pete sedmice se stvar lomi...il se objesis il nastaviš da zivis
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 23 avg 2024, 21:27

monk life bro
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege

L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 23 avg 2024, 21:34

Asteriks je napisao/la:
23 avg 2024, 17:06
Postoji ona narodna zaštita paradajza, tačnije smjesa neskuhanog mlijeka i sode bikarbone (u određenom omjeru).

Fino je čuti da još ima mlađih koje zanima poljoprivreda, što se vidi na tvom primjeru i koji su voljni usvajati znanja naučnih dostignuća te mudrosti iskusnih zemljoradnika.

U suštini ja sam pobornik agroekologije, koja u širem smislu predstavlja spoj modernih metoda te tradicionalnih i autohtonih vještina za održive sisteme u poljoprivredi.
Baš sam nedavno čuo za to. Probaću, nema šta, hemija je zadnja opcija. Mada sam vjerovatno i ja tu zajebao dovodeći neke vode gdje nikad nisu bile, da šatro olakšam, jbg. :facepalm:

Vjerujem da će toga biti sve više. Dok skontaju koliko je ustvari bitna ishrana.. a i profuraju ove moderne oblike biznisa - jasno da se čini lakše/brže, ali iz iskustva znam da tek kad dođeš do nekog višeg nivoa skontaš koliko je sve to ustvari stresno.

Insan jest hajvan, ali i hajvan zna nadoći.. kad prigusti.
The saddest thing in life is wasted talent.

Licniznanstvenik
Kontakt:

Post Postao/la Licniznanstvenik » 23 avg 2024, 21:42

joj tragedije u NS... :(
zar i ti sine Ivane!?

exFighter1926
Kontakt:

Post Postao/la exFighter1926 » 23 avg 2024, 21:58

GIBRA je napisao/la:
23 avg 2024, 16:06
MilanMladenovic je napisao/la:
23 avg 2024, 14:09
GIBRA je napisao/la:
23 avg 2024, 14:01

Nekima je djevojka i žensko izgleda samo za iskoristiti, za poje....ti i ostaviti, fakat godinama troleri ovog foruma to pisu
Ima nas koji i osjecaj neku ljubav, vjeruju u zdrav i dobar odnos, bar mi koji smo to imali

Cura ekstra, obrazovana, kulturna, bez ikakvih poroka, bez ikakvih problema, toliko bili bliski da smo znali sve pokrete u toku dana i jedno i drugo, cesti izlasci, mnogo blizak odnos i u privatnim zivot ima, potpuno sve iskreno i otvoreno
Sad dolazim i do ove faze pisanja, al bukvalno luda za mnom, sve mjesece i luda i prije 3 dana, jedva docekala da izadjemo ovaj zadnji put prije 5 dana, i tad sve super, i sutradan i prekosutra sve ok, ponedjeljak ok, sve isto, i samo u utorak muk totalan s njezine strane, u srijedu raskid, znaci od manje od 48sati apsolutno promjena osjecanja, misli i razmisljanju kod nje
U ponedjeljak volim te, ljubavi, tepanje, falis mi a sutradan seenanje, prekosutra raskid

Za upit razloga sta je, nije nista, ekstra si momak,nisi nista pogrešno uradio, fino si kulturan i odgojen bas sve pohvale al nije to to vise s moje strane i ohladila sam

Nemoj me zayebavati da se okrenes skroz, da u pon ludis za mnom ko i uvijek do sad, a onda za nekih 35 sati sve to nestane, ne moze da se nije nista desilo i da razloga nema

A znam koliko me voljela i to mnogo puta dokazala, isto bilo s obe strane

Taj sok me bas pogodio, nemoguce je to da se sve tek tako izgubi u manje od dan i po
Neko je vec pisao hormoni su cudo zato i jesu toliko nepredvidive. Nikad necemo imat prirucnik da nam bude to lakse za razumjet jer na svaku to drugacije djeluje.

A ovi sto pisu o iskoristavanju 90% ih je povrijedjeno kad su bili mladji tako kao ti pa sad ne vjeruju zenksu ni ako im je mati a onih 10% su latentni ped.eri samo dok jos otkriju to.

Ma ovih ovdje pola i nema neki zivot, neke teorije zavjera iz filmova, djevojke im za iskoristiti samo.
Vidim da si jedna od rijetkih koji je osjetio obostranu zelju sa obe strane, onu istinsku, kao sto je i u mom slucaju bilo

Bio je predobar odnos, preblizak, teorije o novom decku su iskljucene skroz, ludila jos prije dva dana za mnom, sta se desilo preko nepuna dva dana da izgubi sve osjecaje a toliko leti la za mnom, ne znam..

Ta odluka i to sto ne znam razlog me mnogo sokiralo,a bilo je ozbiljno s obe strane i stalo s obe strane i obostrana ljubav s obe strane

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 23 avg 2024, 22:03

gdje je @secher da nam ovu misteriju riješi ko nekad birvaktile :mrgreen:
eh kakva su to vremena bila kad su se ljubavni problemi pisali po forumu a @amidza ih kao šamarao hladno :urnebes:
ja mislim da se ovi stariji moraju sjecati tog covjeka s teme ljubavisex

vala i vi 3 dana s likom razglabate ovdje, niko da ga pita ni koliko imaju godina oboje a ni koliko su dugo bili u vezi, frajer ništa novo nije napisao od prvog posta o svom problemu do ovog zadnjeg sve jedno te isto vrti toliko je oprao da se glat moze pomisliti da trolla

Licniznanstvenik
Kontakt:

Post Postao/la Licniznanstvenik » 23 avg 2024, 22:06

nek neko javi Nikoli troleru da je Radin rođendan prekosutra, i da treba da spremi neku janjetinu, ovaj koliko misli na Cecu i sve svoje obaveze tamo u Vogošći zaboravio na taj rođendan...
zar i ti sine Ivane!?

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.