Mclaren uzima konstruktorsku titulu

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Mclaren uzima konstruktorsku titulu
Ma to je sigurno, sreća pa je svima vozačka bitnija, mislim nama pratiocima Formule, ta konstruktorska je bitna samo direktorima jer se pare tako raspoređuju
Ma bitno bi bilo samo iz konteksta, gdje je Red Bull bio prosle godine i kako su krenuli ove. Niko se nije nadao da ih bilo ko, na bilo koji nacin u bilo cemu moze ugroziti. Gubitak i malo bitne konstuktorske titule, bio bi im strasan samar.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 20:46Ma to je sigurno, sreća pa je svima vozačka bitnija, mislim nama pratiocima Formule, ta konstruktorska je bitna samo direktorima jer se pare tako raspoređuju
Tako duze u Ruandi misle da je rat u Bosniaqarius je napisao/la: ↑15 avg 2024, 10:45Ruanda..o hebem te formulo...pa do juče ih se preko milion poklalo mačetama i toljagama...i sada biti domaćin jednog takvog događaja kao što je F1...to izgleda govori na što je spala formula...s jedne strane Hutu..kontra Tutsi..i odadri..ma nije bitno što je Afrika..nego brate trke su uvijek bile neki mondenski događaj..spoj sjaja i blještavila..vala mogli su i Bijafru...
Michael Schumacher je za narednih 100 godina utemeljio dovoljan broj simpatizera F1, da bi hladno mogli imat trku svaki mjesec i svaka bi bila puna. Izostanak GP Njemacke sa kalendara nema apsolutno nikakve veze s manjkom interesovanja, nego s cinjenicom da Svabe glume svjetskog policajca za zastitu prirode, a F1 (koliko god usla u elektro fazu) je i dalje sve osim environment-friendly takmicenja.MilanMladenovic je napisao/la: ↑13 avg 2024, 21:46Samo mi nije jasno zbog cega Ruanda. Pa Njemacka je ukinuta iz kalendara prvenstveno zbog malog interesovanja za posjetom. Cisto sumnjam da ce se tribine Ruande napuniti turisitima.
Onoliko koliko je Ruanda napredovala od zavrsetka njihovog rata, mi necemo ni za 100 godina. Neka malo promjena, sta fali.aqarius je napisao/la: ↑15 avg 2024, 10:45Ruanda..o hebem te formulo...pa do juče ih se preko milion poklalo mačetama i toljagama...i sada biti domaćin jednog takvog događaja kao što je F1...to izgleda govori na što je spala formula...s jedne strane Hutu..kontra Tutsi..i odadri..ma nije bitno što je Afrika..nego brate trke su uvijek bile neki mondenski događaj..spoj sjaja i blještavila..vala mogli su i Bijafru...
Stoji sve ali opet je u Njemačkoj dosta popularniji MotoGP nego F1. A Ruandu ne bih volio jer ce to znaciti izbacivanje neke kultne staze iz kalendara poput Monaca ili Belgije. Ruku na srce dugo nije bilo kvalitetne trke u Monacu ali i ona ima svoju posebnu draz.AshburtonG je napisao/la: ↑16 avg 2024, 11:25Michael Schumacher je za narednih 100 godina utemeljio dovoljan broj simpatizera F1, da bi hladno mogli imat trku svaki mjesec i svaka bi bila puna. Izostanak GP Njemacke sa kalendara nema apsolutno nikakve veze s manjkom interesovanja, nego s cinjenicom da Svabe glume svjetskog policajca za zastitu prirode, a F1 (koliko god usla u elektro fazu) je i dalje sve osim environment-friendly takmicenja.MilanMladenovic je napisao/la: ↑13 avg 2024, 21:46Samo mi nije jasno zbog cega Ruanda. Pa Njemacka je ukinuta iz kalendara prvenstveno zbog malog interesovanja za posjetom. Cisto sumnjam da ce se tribine Ruande napuniti turisitima.
Teško da će kod njih toga biti. Imaju dva mlada dobra vozača, koji su u 5 deka trenutno. Po meni bi trebali u zavisnosti od stanja u prvenstvu da daju prednost jednom vozaču. Ovako prije sezone da odrede, nema smisla.MilanMladenovic je napisao/la: ↑23 avg 2024, 22:39Steta bolida koji Mclaren ako nisu napokon ustanovili ko su im kec i dvica i kome ce davati prednost, te tome prilagodjavati taktike.
Svakako ne prije pocetka prvenstva, ali sad bi se trebala dati prednost Landu, da se ne ponovi Madjarska.Mokes je napisao/la: ↑24 avg 2024, 15:45Teško da će kod njih toga biti. Imaju dva mlada dobra vozača, koji su u 5 deka trenutno. Po meni bi trebali u zavisnosti od stanja u prvenstvu da daju prednost jednom vozaču. Ovako prije sezone da odrede, nema smisla.MilanMladenovic je napisao/la: ↑23 avg 2024, 22:39Steta bolida koji Mclaren ako nisu napokon ustanovili ko su im kec i dvica i kome ce davati prednost, te tome prilagodjavati taktike.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.