Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L' Imperator
- Kontakt:
Re: Derby Della Madonnina
AC Milan: 1 Abbiati; 20 Abate, 13 Nesta, 33 Thiago Silva, 19 Zambrotta; 8 Gattuso, 4 Van Bommel, 10 Seedorf; 27 Boateng; 70 Robinho, 7 Pato.
Subs: 12 Amelia, 15 Papastathopoulos, 16 Flamini, 18 Emanuelson, 76 Yepes, 77 Antonini, 99 Cassano.
Coach: Massimiliano Allegri.
Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 15 Ranocchia, 26 Chivu, 4 Zanetti; 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso; 27 Pandev, 10 Sneijder, 9 Eto'o; 10 Pazzini.
Subs: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 5 Stankovic, 14 Kharja, 22 Milito, 23 Materazzi, 55 Nagatomo.
Coach: Leonardo.
Referee: Nicola Rizzoli (Bologna).
Subs: 12 Amelia, 15 Papastathopoulos, 16 Flamini, 18 Emanuelson, 76 Yepes, 77 Antonini, 99 Cassano.
Coach: Massimiliano Allegri.
Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 15 Ranocchia, 26 Chivu, 4 Zanetti; 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso; 27 Pandev, 10 Sneijder, 9 Eto'o; 10 Pazzini.
Subs: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 5 Stankovic, 14 Kharja, 22 Milito, 23 Materazzi, 55 Nagatomo.
Coach: Leonardo.
Referee: Nicola Rizzoli (Bologna).
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
predviđam da će pato biti čovjek odluke
čujemo se poslije tekme.
FORZA MILAN

čujemo se poslije tekme.
FORZA MILAN
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Zadnja utakmica italijanskog prvenstva koju sam gledao je bila Juventus- Inter i moram reći da sam bio jako razočaran. Pogledat ću ovo večeras pošto se digla velika prašina oko ove utakmice ali se nimalo ne nadam nekoj dobroj utakmici, samo kad pogledam sastav Milana sve mi je jasno.
Navijat ču za Inter jer se nadam da bi ovi hajvani iz Milana nakon skoro pa dobijenog prvenstava mogli konačno otvoriti oči i početi sastavljati respektabilnu ekipu. Ja sam fudbalski romantičar i volio bih opet gledati jak Milan. **** takav fudbal u kojem klub poput Milana gubi od tamo nekog brezveznog Tottenhama.
Navijat ču za Inter jer se nadam da bi ovi hajvani iz Milana nakon skoro pa dobijenog prvenstava mogli konačno otvoriti oči i početi sastavljati respektabilnu ekipu. Ja sam fudbalski romantičar i volio bih opet gledati jak Milan. **** takav fudbal u kojem klub poput Milana gubi od tamo nekog brezveznog Tottenhama.
YNWA!
- JuveSissoko
- Kontakt:

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Zet ga umoci!tony-mortale je napisao/la:predviđam da će pato biti čovjek odluke![]()
čujemo se poslije tekme.
FORZA MILAN
Don Pato Berlusconi.
- JuveSissoko
- Kontakt:
penalcina 
opet Moggi uvuko prste

opet Moggi uvuko prste

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Penal ko kuca.
Ne svira se penal kad je lopta ostra.A_d_0 je napisao/la:Penal ko kuca.
Svira se kad je zasecena iliti felsirana.
- JuveSissoko
- Kontakt:
MaGiCa je napisao/la:Ne svira se penal kad je lopta ostra.A_d_0 je napisao/la:Penal ko kuca.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:

Koje simuliranje Robinha, ne mogu da vjerujem.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
PPRREEEČČKAAAA BOMMELA
Milan
EDIT : ŠTA SKIDE ABBIATI

Milan

EDIT : ŠTA SKIDE ABBIATI

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
interu nije priznat cist pogodak,lopta je presla liniju najmanje 20cm

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
amell je napisao/la:interu nije priznat cist pogodak,lopta je presla liniju najmanje 20cm![]()
![]()

EDIT: STA ETO OFULA trebamo kaznit ovo

- JuveSissoko
- Kontakt:

eee moj eto samuele sta profula **** ti pola afrike

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Nikad bolji derbi nisam gledo jos bez Ibre 
Nemoze se reci ni za jedan tim da je bio bolji, ali prednost je na sterani Milana
U Interu najbolji je bio Ranocchia i Sneijder
U Milanu Svi !
Forza Milan
Inter
btw Interisti : Još jedno poluvrijeme se igra

Nemoze se reci ni za jedan tim da je bio bolji, ali prednost je na sterani Milana
U Interu najbolji je bio Ranocchia i Sneijder
U Milanu Svi !

Forza Milan
Inter

btw Interisti : Još jedno poluvrijeme se igra

Zadnja izmjena: robovi88, dana/u 02 apr 2011, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
- JuveSissoko
- Kontakt:
joooj Seedorfa, ovaj derbi je miljama daleko od onih sranja Chelsea-Liverpool, Chelsea-Man City i tako tih umjetnih derbija 

Nadam se da je ovo zezancija.MaGiCa je napisao/la:Ne svira se penal kad je lopta ostra.A_d_0 je napisao/la:Penal ko kuca.
Dobar derbi. Prvih 30 minuta mnogo smo bolji bili, ali ovih zadnjih 15 Inter dominirao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.