MilanMladenovic je napisao/la: ↑23 avg 2024, 14:09Neko je vec pisao hormoni su cudo zato i jesu toliko nepredvidive. Nikad necemo imat prirucnik da nam bude to lakse za razumjet jer na svaku to drugacije djeluje.GIBRA je napisao/la: ↑23 avg 2024, 14:01Nekima je djevojka i žensko izgleda samo za iskoristiti, za poje....ti i ostaviti, fakat godinama troleri ovog foruma to pisuMilanMladenovic je napisao/la: ↑23 avg 2024, 13:07
Ma glava gore i ne krivi sebe. Ti nastavi davati svoj maksimum a naci ces neku koja ce to cijeniti. Nit si ti prvi nit zadnji kojem se to desilo, a nit ce ovo biti zadnji put da ti se desilo. Samo je prestani idealizirat i krenut ce oporavak.
I to da se de sve u manje od dva dana okrenulo, mozda ima valjan razlog koji nece da kaze mozda ga nema, ne treba ni da te zanima. Nije djevojka za tebe i to je to. Doci ce druga bolja. Vjerujem da si mlad cim te ovo ovoliko nasikiralo, tako da zivot pred tobom.
Ima nas koji i osjecaj neku ljubav, vjeruju u zdrav i dobar odnos, bar mi koji smo to imali
Cura ekstra, obrazovana, kulturna, bez ikakvih poroka, bez ikakvih problema, toliko bili bliski da smo znali sve pokrete u toku dana i jedno i drugo, cesti izlasci, mnogo blizak odnos i u privatnim zivot ima, potpuno sve iskreno i otvoreno
Sad dolazim i do ove faze pisanja, al bukvalno luda za mnom, sve mjesece i luda i prije 3 dana, jedva docekala da izadjemo ovaj zadnji put prije 5 dana, i tad sve super, i sutradan i prekosutra sve ok, ponedjeljak ok, sve isto, i samo u utorak muk totalan s njezine strane, u srijedu raskid, znaci od manje od 48sati apsolutno promjena osjecanja, misli i razmisljanju kod nje
U ponedjeljak volim te, ljubavi, tepanje, falis mi a sutradan seenanje, prekosutra raskid
Za upit razloga sta je, nije nista, ekstra si momak,nisi nista pogrešno uradio, fino si kulturan i odgojen bas sve pohvale al nije to to vise s moje strane i ohladila sam
Nemoj me zayebavati da se okrenes skroz, da u pon ludis za mnom ko i uvijek do sad, a onda za nekih 35 sati sve to nestane, ne moze da se nije nista desilo i da razloga nema
A znam koliko me voljela i to mnogo puta dokazala, isto bilo s obe strane
Taj sok me bas pogodio, nemoguce je to da se sve tek tako izgubi u manje od dan i po
A ovi sto pisu o iskoristavanju 90% ih je povrijedjeno kad su bili mladji tako kao ti pa sad ne vjeruju zenksu ni ako im je mati a onih 10% su latentni ped.eri samo dok jos otkriju to.
Ma ovih ovdje pola i nema neki zivot, neke teorije zavjera iz filmova, djevojke im za iskoristiti samo.
Vidim da si jedna od rijetkih koji je osjetio obostranu zelju sa obe strane, onu istinsku, kao sto je i u mom slucaju bilo
Bio je predobar odnos, preblizak, teorije o novom decku su iskljucene skroz, ludila jos prije dva dana za mnom, sta se desilo preko nepuna dva dana da izgubi sve osjecaje a toliko leti la za mnom, ne znam..
Ta odluka i to sto ne znam razlog me mnogo sokiralo,a bilo je ozbiljno s obe strane i stalo s obe strane i obostrana ljubav s obe strane